2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

9 ay bile sürmyor kızlar o kadr çabuk geçiyorki benim 8 ay sürdü

canım ne güzel çok sevindim bende salı günü iicene öğrenirim kaç haftalık olduğunu ve inşallah duyarım kalp atışlarını :Saruboceq:

slm kızlar dün gittim doktora tehlikeyii atlattık çok şükürr bebeğim de kocaman olmuş 13 mm oolmuşş

kızlar bişe sorucam,benim 2 gündür çok şiddetli karın ağrım var,bu gece ağrıdan uykumdan uyandım,adet sancısı gibi aynı kanamam filan yok çok şükür ama korkuyorum,sizde de oluyor mu böyle ağrılar endişelenmem yersiz mi acaba??

canımm benim de ağrım oluyo doktor progestan verdi sende iç

mrb ocak anne adayları nasılsınız
inş. herşey güzel olacak.
salı günü burda çok güzel haberler
alacagız inş.

arkadaşalr benim son regi tarihim 27 nisan....adet günüme 8 gün var..benim göğüslerimde dolgunluk hissi var..acaba hamile olabilir miyim..başka hiç bir belirtim yoooook

eğer hamileysem 22 ocakta doğum yaparım benim lki sezeryandı bu da mecburen öyle olucakkk...yani bende sizler gibi 2011 ocak annesi olurummm

arkadaşalr benim son regi tarihim 27 nisan....adet günüme 8 gün var..benim göğüslerimde dolgunluk hissi var..acaba hamile olabilir miyim..başka hiç bir belirtim yoooook

benım gogus uclarım cok sızladı oyle anladım dolgunluk her adet donemınde oluyordu bende ınsallah hamılesındır bende dun ogrendım:)

bırde ben adet donemını aynı adet olcakmıs gıbı agrılı gecırdım sonra bırden kesıldı agrılar anlamadım aslında kesın adet olucam dedım ama sonra olmadım agrılarda gectı dun kan aldırdık degerler beta hcg 5448 cıktı yanı 5 hafta ya denk gelıyor

herkesın farklı farklı oluyor galıba bazıları ağrı cekıyor bazıları hiç ağrı çekmıyor aslında korktum sonra agrılardan ama oluyormus galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…