- 15 Mayıs 2010
- 1.110
- 0
- Konu Sahibi teknekazintisii
teşekkur ederımmmmm:) cok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar; nasılsınız opuyorumnanaktan biz dün akşam doktora gittik kalp atşını gördük hatta çok derinlerden bi ses bile dinledik. çok güzel bir duygu Allah hepinize yaşatsın canlarım. ayrıca bebek şuan 6+4 günlük 5mm yani yarım santim fakat kalbi atıyor düşünsenize bu ne büyük bir mucize .... allah herkesein bebeğine sağlık versin hepimiz dokuz ay osnunda bebeklerimize kavuşalım. :CüvCüv:
merhaba bende yenı katıldım aranıza cok mutluyum bugun ogrendımmm 5 haftalık:)
selam kızlar; nasılsınız opuyorumnanaktan biz dün akşam doktora gittik kalp atşını gördük hatta çok derinlerden bi ses bile dinledik. çok güzel bir duygu Allah hepinize yaşatsın canlarım. ayrıca bebek şuan 6+4 günlük 5mm yani yarım santim fakat kalbi atıyor düşünsenize bu ne büyük bir mucize .... allah herkesein bebeğine sağlık versin hepimiz dokuz ay osnunda bebeklerimize kavuşalım. :CüvCüv:
merhaba bende yenı katıldım aranıza cok mutluyum bugun ogrendımmm 5 haftalık:)
slm kızlar dün gittim doktora tehlikeyii atlattık çok şükürr bebeğim de kocaman olmuş 13 mm oolmuşş
kızlar bişe sorucam,benim 2 gündür çok şiddetli karın ağrım var,bu gece ağrıdan uykumdan uyandım,adet sancısı gibi aynı kanamam filan yok çok şükür ama korkuyorum,sizde de oluyor mu böyle ağrılar endişelenmem yersiz mi acaba??
arkadaşalr benim son regi tarihim 27 nisan....adet günüme 8 gün var..benim göğüslerimde dolgunluk hissi var..acaba hamile olabilir miyim..başka hiç bir belirtim yoooook
benım gogus uclarım cok sızladı oyle anladım dolgunluk her adet donemınde oluyordu bende ınsallah hamılesındır bende dun ogrendım:)
tebrikler hayırlı olsun bebişin ...Allah tamamına erdirsin...
benim regi döneminde hiç böyle olmazdı....o nedenle şüphelendim