- 27 Nisan 2010
- 1.132
- 4
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
merhaba bende yenı katıldım aranıza cok mutluyum bugun ogrendımmm 5 haftalık:)
kızlar inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz sizi :Saruboceq:
dualarımız sizinle kızlar sakın moralinizi bozmayın bebişleriniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
sevgili bulut ve bengusu,dualarım sizinle,inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
bulut ve bengusu umarim bu zor günleri atlatıp hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz. ben de geçen hamileliğimde bebeğimi kaybettiğim için korkularınızı çok iyi anlıyorum. ama olumlu olmaya çalışın, dualarım sizinle..
bulut ve bengusu geçmiş olsun,ama ben eminim bebişleriniz sizi bırakmıcaklar,iyi düşünün sizde,iyice dinlenin.
bulut ve bengusu inşallah bugünleride atlatırsınız Allah acil şifalar versin.inşallah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
aman kızlar eyvahedigeldismileallahım korusun bebişlerimizi:Saruboceq:dikkat edin dinlenin bol bol hiç bişeyide takmayın kafaya sadece bebişinizi düşünün sağlıkla gelsinler inşallah:CüvCüv:
kızlar çok teşekkürler desteğiniz için ilk gebeliğimde 7.haftada kanama başladı 10 haftada düşük oldu
3 hafta hiç kalkmadım
o günlere dönmek kabus gibi
bugün biraz iyiyim sanki
kanama kahverengine döndü dua edin nolur
canım minik meleğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah rabbim birdaha acı göstermesin duam sizlerle:Saruboceq:kızlar çok teşekkürler desteğiniz için ilk gebeliğimde 7.haftada kanama başladı 10 haftada düşük oldu
3 hafta hiç kalkmadım
o günlere dönmek kabus gibi
bugün biraz iyiyim sanki
kanama kahverengine döndü dua edin nolur
tebrik ederim canım inşallah sağ salim alırsın sende bebişini kucağına:Saruboceq:günaydın kızlar
benimde adetim 3 gün gecikti
karnımda şişkinlik var,sanki adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı var
dün test yaptık 2.çizgi silik çıktı
daha doktora gitmedim
hamileyim sanırım
kızlar çok garip bi duyguymuş
hala atamadım şaşkınlığımı
Allah bizim ve bebeklerimizin yardımcısı olsun
tebrik ederim canım inşallah sağ salim alırsın sende bebişini kucağına:Saruboceq:
günaydın kızlar
benimde adetim 3 gün gecikti
karnımda şişkinlik var,sanki adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı var
dün test yaptık 2.çizgi silik çıktı
daha doktora gitmedim
hamileyim sanırım
kızlar çok garip bi duyguymuş
hala atamadım şaşkınlığımı
Allah bizim ve bebeklerimizin yardımcısı olsun
hoşgeldin aramıza hihoyyyt
inşallah sende en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına
canım minik meleğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah rabbim birdaha acı göstermesin duam sizlerle:Saruboceq:
herkese günaydınlarrropuyorumnanaktanmutluluk dolu bir hafta diliyorum hepinizea.s.
aylin inşallah sende hamilesindir cnm :lepi:yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniza.s.
şimdilik çıkıyorum, inşallah müjdeyle gelirim :asigim:
günaydın kıslarr yeni gelenler hoşgeldinizz
dirim hamilesin demek hadi gözün aydınn allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin