Merhaba
Benim oglum Ocak 27, 2011 dogumlu. su anda 9 kilo, 73 cm.
Forumunuzun bilincindeydim ancak takdir edersiniz ki yazmak icin ancak vakit bulabildim.. O da eve bir yardimci almamla oldu.
Biz hastalik, kulak enfeksiyonu derken 12 ay asini ancak yaptirabildik.
Gecen hafta asi yaptirdigimizdan beri atlasin istahi yine kapandi. Asidan mi yoksa, yine dis mi cikariyor bilemiyorum.
Benim sorumun kendimle alakali, yasitlarim ve arkadaslarim arasinda bebek sahibi olanlar cok yok, dolayisiyla sizlerle bu konuyu paylasmak istedim.
oglum yemek yemedigi zamanlarda butun gunum zehir oluyor, cok uzuluyorum..cevremdekiler cok abarttigimi soyluyor ama kilosu diger yasitlarina gore dusuk oldugunu dusunuyorum. Bugun saglik ocagina gittim, hemsire evet kilosu dusuk dedi.. kendi doktoru ise bunyesi boyle yapicak sey yok diyor.
Yemeklerine bolca zeytinyagi ekle diyor, yapiyorum ama bugun oldugu gibi yemek yemedigi zamanlarda olduyor ve ben bu duruma cok uzuluyorum.
Sizlere sormak istedigim, bu gibi gunlerde siz ne yapiyorsunuz, bu durumla nasil bas ediyorsunuz..
Sevgili Ocak anneleri,dogru forum basligindami yaziyorum emin degilim ancak bu konuda yorumlarinizi paylasmanizi rica ederim.