2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynı canım ya yemekten çok mıncıklıyo.eline kabuğu sayulmamış portakal verirsekte kabuklarını dişliyor,soysak yemiyor ama.
diş kaşımak için kullanıyor sıpa.bizimkide ağzından çıkartıyo yere.sonra onlada bi güzel oynuyor.parmaklıyo sıpa.
üst diş çok zor çıkmıştı bizde.bizde kaç aydır 7 dişliyiz.1 yaşından önce 8 leriz dedim ama çıkmadı daha
canım dün soramadım annen nasıl oldu?

baksana bütün bebişler aynı şeyleri yapıyor, demek bunlarda olası ve geçici şeyler.

Annem daha iyi dirimcim sağolasınn. bize getirdim onu hem gözümün önünde akşamları hemde denizi bu karda kışta getirip götürme derdinden kurtulduk :KK52: bakalım eğer annem kendini iyi hissederse bu ay sonuna kadar gelicek bakıcı teyzemiz, ama tam anlamıyla düzelemezse 1 ay daha gelecek. Bana kalsa bi 2-3 ay baktırıcam ama annem ben varken gerek yok diyor :)

annen baktığı için çok şanslısın canım.inşallah hemen toparlanır..
deniz içinde iyi olmuş.karlı havada üşütmez.gel git,çocuk mahvolurdu
bakıcı teyzenizdende Allah razı olsun.aklın evde değil en azından.iyi
bakıldığını biliyorsun.

slm kızlar benim kızımda zayıf 1 yaşında 7850gr 73 cm 3.400 48 cm doğmuştu sürekli dr gidiyoruz en son dr nutricia fortini multi fibre adlı bir içecek numunesi verdi beğenirse rapor vereyim dedi şişesi 6tl kızım muzlu ve çilekli denedi beğenmedi diğer çeşitleri deneyeceğiz çok faydalı dedi ama kızımın iştahı olmadığı için içeceğini sanmıyorum

selam 2011 ocak anneleri.. fikirlerinize ihtiyacım var. erkek yeğenim ocak 2011 doğumlu. yani 1 yaşında. ona doğum günü hediyesi olarak oyuncak alıcam. ama ne alsam bilmiyorum. sizin bebişlerin sevdiği, eğitici oyuncaklardan tavsiyeleriniz var mı? şimdiden teşekkür ederim..

slm kızlar
bizde haftasonu doğum günümüzü kutladık
kuzum 1 yaşına girdi sonunda :KK19:

bulut sizinki daha da iştahsız sanırım
bizimki zorlayınca kusuyor malesef.içime dert oluyor
tartılmaktan boy ölçülmekten nefret eder hale geldik :KK43:
yediği bişey yok mu severek daha doğrusu içine katsan?

biz eğitici ayıcık almıştık.en çok ondan memnunum.isim söylemek yasak sanırım
türkçe-ing.şarkı söylüyor.ayaklarına basınca ayaklarım kaşındı,uykum geldi vs.diyor.
bilindik markalardan.

selam 2011 ocak anneleri.. fikirlerinize ihtiyacım var. erkek yeğenim ocak 2011 doğumlu. yani 1 yaşında. ona doğum günü hediyesi olarak oyuncak alıcam. ama ne alsam bilmiyorum. sizin bebişlerin sevdiği, eğitici oyuncaklardan tavsiyeleriniz var mı? şimdiden teşekkür ederim..

fish.. prı... ın kurabiye kavanozunu öneririm canım oğlumun oynadığı tek oyuncak. bi bakın isterseniz.

anneler bebeklere bir yaşta neler veriyorsunuz?? bana örnek menüler yazarsanız sevinirim. bir yaş oldular ya devam maması mı yoksa inek sütüyle mi devam edeceğiz??

anneler bebeklere bir yaşta neler veriyorsunuz?? bana örnek menüler yazarsanız sevinirim. bir yaş oldular ya devam maması mı yoksa inek sütüyle mi devam edeceğiz??
ben genel olarak bizim yediğimiz herşeyden veriyorum.süt olarakta günlük süt veriyorum emdiği için çok fazla içmiyor ama tam bir yoğurt hastası.o yüzden fazla ısrar etmiyorum zaten kaşıkla içiyor sütü biberona alışamadık malesef..:KK20:

Merhabalar, 1. Yaş aşısı (kızamık) yaptıranlarınız olmuştur.ateş yapıyormu.1 hafta sonra etkisini gösteriyor diye okumuştum biryerde.doğrumu acaba.bende doğum gününü ona göre yapacam.ya aşıdan 1 hafta önce yada sonra. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

slm kızlar benim kızımda zayıf 1 yaşında 7850gr 73 cm 3.400 48 cm doğmuştu sürekli dr gidiyoruz en son dr nutricia fortini multi fibre adlı bir içecek numunesi verdi beğenirse rapor vereyim dedi şişesi 6tl kızım muzlu ve çilekli denedi beğenmedi diğer çeşitleri deneyeceğiz çok faydalı dedi ama kızımın iştahı olmadığı için içeceğini sanmıyorum

Benim oğlum birazcık daha zayıf kızından bulut.. Boyları aynı. Gerçi oğlum 1,5 kilo doğduğu için bizim için oldukça iyi sayılabilir. Ama yaşıtlarıyla kıyaslayınca tabi çok zayıf kalıyor. Verdiği bu içecek iştah açması için mi yoksa kilo alması için mi? Doktor da bize pediasure demişti bir yaşından sonra ama bakalım bu kontrolde netleşir.

slm kızlar
bizde haftasonu doğum günümüzü kutladık
kuzum 1 yaşına girdi sonunda :KK19:

İyi ki doğmuş, hep güzel yaşları olsun inşallah. Biz de bu hafta sonu kutlamamızı yaptık. Bir anne için çok güzel bir gün :)

Marka ismi vermeyeyim ama genel olarak, aktivite masası ( bu pahalı bir oyuncak) eğitici köpek, eğlence merkezi, müzikli direksiyon gibi oyuncakları oldukça seviyor. Bunun dışında yaramaz toplar, aktivite kulesi, şekilleri öğreniyorum gibi aklıma gelen güzel oyuncaklar var.

Arkadaşlar oğlum ne yaptıysam pütürlü yemiyor. Her ısrar edişimde yediği şeyi olduğu gibi kusuyor. Yemediği süreçleri düşünüp aman nasıl yerse yesin desem de bu duruma üzülüyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. 10. aya kadar blender kullanmadım ek gıdanın başından beri pütürlü yedirmek için elimden geleni yapıyorum. Ne olacak bu işin sonu :KK43:

teşekkür ederiz canım
sizinde doğum gününüz kutlu olsun.
önce süzgeç denesen?yada bir kase pütürlü değilde.bi pütürlü bi blendırla denesen?
bi kaşık ondan bi kaşık ondan?

Benim oğlum birazcık daha zayıf kızından bulut.. Boyları aynı. Gerçi oğlum 1,5 kilo doğduğu için bizim için oldukça iyi sayılabilir. Ama yaşıtlarıyla kıyaslayınca tabi çok zayıf kalıyor. Verdiği bu içecek iştah açması için mi yoksa kilo alması için mi?

canım kilo alması için verdi
aşıyı yaptırdım hiç ateşi olmadı 12.ay aşıları ile birlikte ek ücret vererek yaptırdım

kızıma babası eğitici köpek aldı onu çok seviyor

sahi ayıcık nereden çıktı bizde eğitici köpek aldık.şarkı felanda söylüyor
12.ay aşıları ücretsiz diye biliyorum.
su çiçeği ücretli siz niye para ödediniz

teşekkür ederiz canım
sizinde doğum gününüz kutlu olsun.
önce süzgeç denesen?yada bir kase pütürlü değilde.bi pütürlü bi blendırla denesen?
bi kaşık ondan bi kaşık ondan?

Sağol dirimcim. Öncesinde hep süzgeç kullandım. 1 hafta nerdeyse oruçlu gibi gezince eşimin ısrarıyla blendera başladım ve oh şükürler olsun diyerek sonuç aldım. Şu an artık blender yeter diyorum ama oğlum demiyor. Verdiğim bir kaşık pütürlüyü öğürüp kusuyor ya da direkt ağzından çıkarıyor :KK43:

sahi ayıcık nereden çıktı bizde eğitici köpek aldık.şarkı felanda söylüyor
12.ay aşıları ücretsiz diye biliyorum.
su çiçeği ücretli siz niye para ödediniz

evet asılar ucretsız..ama su çıçegı gıbı bazı aşılar ozel...
devlet yapmıyor o aşıyı..çunku artık nadır gorulen bır hastalıkmış..ama salgınlara karsı ısteyen yaptırıyor..ben yaptırmayacagım..
fsh price oyuncaklarını bızım oglanda sevıyor..

biz sağlık ocağında pazartesi yaptırdık aşıları,şükür herhangi bir sorun yaşamadık.1 hafta sonrasını bilemiyorum tabi inşallah bir şey olmaz.para da ödemedik.su çiçeği aşısını yaptıracağım ben,ama kızamıktan en az 1 ay sonra olmalıymış.tabi önce doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek,pat diye aşıya geldik denmez:))
doğum günümüzü biz de geçen pazar kutladık,her şey çok güzeldi,hepsinden önemlisi kızım inanılmaz eğlendi:))
pütürlü kızım da yemiyor.ama şöyle.pütürsüz verdiğimde bir kase yedirebiliyorsam pütürlü verdiğimde yarım kaseyi zor yiyor.ben de pütürsüz veriyorum tabiki:))açıkçası zamanı geldiğinde öğreneceğine inanıyorum ve buna üzülmüyorum.aç kalmasından iyidir.iyi kötü eline bir şey verdiğimde ve hoşuna giderse 1-2 parça koparıp yutuyor.keyfine göre hareket ediyor yani.

bizde bu hafta yaptırcağız aşıyı,doktor doğum gününden sonra gel dedi,
bazı bebeklerde ateş yapıyormuş.doğum günlerinde ateşli oluyorlar dedi.
bizimkide sevdi köpeği.evet çok güzel ama çok pahalı.
aktivite masasıda güzel.bizimkide pütürlüyü kusar gibi yapıyor bazen ama
son 2 aydır ağzına verdiğim şeyleri direk çıkartıyor.
dert ettim bu çocuk ne zaman kendi eline alıp kemirecek yiyecek.
inek sütünede fırsat bulamadım.hangi arada içecek.sanki bütün öğünlerini verdim bi o kaldı:KK43:
oğlum yine uzamamış gibi sanki.şöyle tahmini bakıyorum fark yok.kiloda aynı gibi
stres oluyorum iyice
aklıma gelmişken kızlar bişey sorucam gündüz kaç saat uyuyor bebişler?

Son düzenleme:
merhaba canım.en son hamıle oldugunu okumuştum..yanlış hatırlamıyorum demı..sendın..nasıl gıdıyor..

benım oglanda 10,500 gram..78 dı galıba boyu da..

Merhaba canım evet bendim ama sonra olumsuz şeyler oldu onu da paylaşmıştım görmemişsin demek ki. 7 haftalıkken kalp atışları durdu 2 gün önce de alındı maalesef :KK43:

X