- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.841
Bugün Ege'ciğim de 1 yaşına girdi :) Ocak bebeklerinde mi var bu beslenme sorunları bilmiyorum. Benim de oğlum gayet iştahsız bir bebek, zaten düşük kilo doğdu, öyle de gidiyoruz. Dahası pütürlü yemek gibi bir isteği yok asla.. 10 ay blender kullanmazken 1 hafta ağzına doğru dürüst çorba, mama sürmeyince blenderdan geçirip vermek zorunda kaldım ve o şekilde biraz biraz yemeye başladı. Hala öyle gidiyoruz. Arada çatalla ezerek versem de bu durumdan hiç memnun değil. Öyle verdiğim zaman ağzını kilitliyor. Doktor bana bu yüzden kızsa da ne kadar çaresiz olduğumu anlayamadı. Ayrıca cep telefonumdan pepee vs izleterek yediriyorum bu da ayrı üzücü bir durum. Gerçi ben nasıl ve ne yerse yesin yeter ki yesin kıvamına çoktan geldim.. Yürüme konusunda ise tay tay durup kendini en yakın tutunacağı yere atma durumundan başka yürüme emaresi yok. 1-2 ay daha yürümesini beklemiyorum :)
Hamileliğimle ilgili güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar. Beklemediğimiz bir durumdu çünkü öyle bir düşüncemiz yoktu ve korunuyorduk (eşim) Ama imkansız diye bir şey yokmuş işte.. Gerçi bugün doktor biraz olumsuz konuştu. Kalp atışlarının düzensiz olduğunu ve 1 hafta küçük göründüğünü söyledi. Hayırlısı olur inşallah. 2 hafta önce korkunç bir durummuş gibi gelse de şu an çok istiyorum 2. bebeği. Dediğim gibi hayırlısı olur inşallah.
hayırlısı olsun canım Rabbim bebeğine sağlık versin..bazen teorik kısım hiç uymuyor çocuğumuz için ödün verebiliyoruz...