- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #30.061
hayır cnm kullanmıyorum
merhaba kızlar,demir damlasının bebişlerinizin dişlerinde leke bırakmaması için ne yapıyorsunuz?
slm bebeğim 6 aylık oldu şu son bir aydır geceleri çok huzursuz sürekli beni istiyo artık yat kalk yapmaktan sıkıldım ve yanımda yatırıyorum gündüzde sürekli kucak istiyor aranızda sizinde böyle olan varmı bir tane dişi çıktı ondan mı yapıyo anlamadım ..birde nette 6 aylık olan bebek kesintisiz 7 saat uyur yazıyo nerde benimki bir saat uyusa ona bile razıyım
demir damlasıyla ilgili soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar.ben de su içireyim,dişi temizlenmiş olur ve leke olmaz belki.
sarperim,bizim oğlan da malesef doğduğundan beri uzun bir uyku uyumuyor,sabaha kadar yat kalk perişan oluyorum.yaz geldiğinden beri daha çok uyanıyor,sıcaktan çok terliyor,susuyor,bir kaç gündür gece uyandığında hem emziriyorum,hem de su içiriyorum,su içince uyumaya devam ediyor.
bu arada kızlar çorba olarak neler yapıyorsunuz bebişlerinize,ben yediremiyorum bir türlü,sıcaktan iştahı mı kesildi acaba diyorum,yoğurt ve meyve yiyor biraz.bi de kahvaltı terifi verebilirseniz çok sevinirim.ben yumurta sarısı ve peynir karıştırıp veriyordum,onu da yemez oldu,sıkıldı mı nedir hep aynı şeyi veriyorum diye.
Bizim alt iki dişimiz çıktı ama yine de rahata eremedik. Bugün saat birdi kahvaltı yaptığımda onu da nasıl yaptım anlamadım. Hiç durmuyor. Hep kucağıma almamı ya da oynamamı istiyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Tuvalete bile gidemez oldum. Gece 1,5 saat ağladı, karın ağrısından.. Ne için karnı ağrıdı onu da anlamadım. Yeni hiçbir şey yedirmedim. Çok terliyor üstünü bile örtmüyorum. Üzerinde soğuyor ondan üşüttü sanırım..
demir damlasıyla ilgili soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar.ben de su içireyim,dişi temizlenmiş olur ve leke olmaz belki.
sarperim,bizim oğlan da malesef doğduğundan beri uzun bir uyku uyumuyor,sabaha kadar yat kalk perişan oluyorum.yaz geldiğinden beri daha çok uyanıyor,sıcaktan çok terliyor,susuyor,bir kaç gündür gece uyandığında hem emziriyorum,hem de su içiriyorum,su içince uyumaya devam ediyor.
bu arada kızlar çorba olarak neler yapıyorsunuz bebişlerinize,ben yediremiyorum bir türlü,sıcaktan iştahı mı kesildi acaba diyorum,yoğurt ve meyve yiyor biraz.bi de kahvaltı terifi verebilirseniz çok sevinirim.ben yumurta sarısı ve peynir karıştırıp veriyordum,onu da yemez oldu,sıkıldı mı nedir hep aynı şeyi veriyorum diye.
sanırım hepimiz aynı sorunlarla boğuşma halindeyiz..geçecek Allahın izniyle..Allahım çocuklarımıza huzurlu uykular nasip etsin inşallah..kahvaltı tarifi istemişsiniz ben doktoruma anlattığımda ondan koca bi aferin aldım,anlatayım yapın sizde benim kızım bayılarak yiyor bu tarifi..
bi kaseye biraz süt biraz su koyuyorum,ben devam sütü ya da normal pastörize kullanıyorum malesef bulunduğum yerde keçi sütü bulamadığımdan,6-7 tane bebe bisküvisi,bolca çekilmiş ceviz,azcık muz ve biraz pekmez..harika bi tadı var..mutlaka severek yiyecek bebeğiniz..
2.tarifim ise bir tane domatesi cam remdeden geçirim azcık zeytinyağında öldürüyorum tavada,sonra bir yumurta sarısını kırıyorum içne ve karıştırarak pişiriyorum,isterseniz böyle yedirin ama ben içine azcık eti'nin bebekler için hazırlanmış kızarmış ekmeği var ondan eziyorum bunu kızım daha çok seviyor..
3.tarifim de bir domates ve bir salatalığı yine cam rendeden geçiriyorum,içine azcık peynir ekliyorum böyle yediriyorum,yanına da bi kase pekmezli yoğurt alıyorum azcık ondan azcık ondan derken bitiveriyo ikiside..
değişiklik güzeldir deneyin bu tarifleri hiç pişman olmayacaksınız...
sanırım hepimiz aynı sorunlarla boğuşma halindeyiz..geçecek Allahın izniyle..Allahım çocuklarımıza huzurlu uykular nasip etsin inşallah..kahvaltı tarifi istemişsiniz ben doktoruma anlattığımda ondan koca bi aferin aldım,anlatayım yapın sizde benim kızım bayılarak yiyor bu tarifi..
bi kaseye biraz süt biraz su koyuyorum,ben devam sütü ya da normal pastörize kullanıyorum malesef bulunduğum yerde keçi sütü bulamadığımdan,6-7 tane bebe bisküvisi,bolca çekilmiş ceviz,azcık muz ve biraz pekmez..harika bi tadı var..mutlaka severek yiyecek bebeğiniz..
2.tarifim ise bir tane domatesi cam remdeden geçirim azcık zeytinyağında öldürüyorum tavada,sonra bir yumurta sarısını kırıyorum içne ve karıştırarak pişiriyorum,isterseniz böyle yedirin ama ben içine azcık eti'nin bebekler için hazırlanmış kızarmış ekmeği var ondan eziyorum bunu kızım daha çok seviyor..
3.tarifim de bir domates ve bir salatalığı yine cam rendeden geçiriyorum,içine azcık peynir ekliyorum böyle yediriyorum,yanına da bi kase pekmezli yoğurt alıyorum azcık ondan azcık ondan derken bitiveriyo ikiside..
değişiklik güzeldir deneyin bu tarifleri hiç pişman olmayacaksınız...
bu aralar benim oglumda cok keyifsiz..uykuya dalamiyor agliyor uykusu bölünüyor uyuyamıyor...en geç 11 de yatan cocuk dun gece 1 e kadar uyuyamadı...hiç yapmam dediğim ayaktta sallama,çarşafa koyup salla yapiyouz banamisin demiyor..başi hep sıcak vucudu normal ama,hastami diyorum...idrar yollarındami bi orun var acaba...?
kahvalti dişinda herşeyi veriyorm ben...çorba,devam sütü ,muhallebi,meyve püresi,yogurt....birde iyi bir kahvalti hazirlasam olucak ama seveceği bişeyler vermek istiyorum...
çok süper tarıfler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?