2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya zaten olacağı varsa olur önemli olan tedbiri elden bırakmamak.valla ne yalan söyleyeyim ben hala veriyorum bebe bisküvisi,doktor verme dedikten sonra 2 gün vermedim oğlumda bir huysuzluk peydah oldu acaba dedim doymuyor mu??gerçektende doymuyormuş çocuk azar azar katıyorum devam sütüne o şekilde yediriyorum.

Son düzenleme:

bizim doktorumuz biskuvi verebileceğimizi söyledi
öyle kafadan ezbere iş yapmadım yaane
en azından mamalardan daha masum oldugunu düşünüyorum

Kafadan ezbere iş yaptığınızı kim söyledi. Bebe bisküvisi ver diyen var verme diyen doktor var. İlaç veren doktor var gerek yok diyen doktor var. İş annede biter. Tercih onundur.

Kafadan ezbere iş yaptığınızı kim söyledi. Bebe bisküvisi ver diyen var verme diyen doktor var. İlaç veren doktor var gerek yok diyen doktor var. İş annede biter. Tercih onundur.

biz de dedede biter demedik herhal dimi
bizlerin yediği herşey çok sağlıklı feci organik ya sütten bebeğe geçmiyo nasılsa
hayır bunca detay düşüneceksek birer bostan alip kendin kendin yetiştir kendin pişir olayına girelim cümbür cemaaat :zigara içen organik anne simili:

tamam hanımlar gerginliğe gerek yok.sonuçta her anne çocuğu için en iyisini ister.birimiz; içinde katkı maddesi var diye tercih etmez birimiz bunu sakıncalı bulmadığı için tercih eder herkesin kendi bileceği iş.burada sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz.ortamı vernelleyelim mis gibi yumuşacık olsun

Espri anlayışınız mükemmel.. Dede falan :) Bunca detay kısmının her birini düşünmeye çalışıyorum. Yapabildiğim kadarıyla.. Bostanım olmadığını kim söyledi

Ben gergin değilim aynen dediğiniz gibi fikir paylaşımı :) Vernele gerek yok şimdi onun içinde katkı maddesi vardır falan

merhaba arkadaşlar ben kızımın aşılarını doktorunda yaptırıyorum , 6. ay aşısını 2 tane yapmışytı , geçende sağlık ocağı arada 4 olması gerekiyor dedi, hepatit ve çocuk felci yapılmamış , doktoru aradım hepatit i 7. ayda yapacaz dedi çocuk felcinide yapmıyorum yaptırmada dedi , aynı şey sizinde başınıza geldimi?

arkadaşlart burda paylaşımda bulunmak hem güzel hem rahatlatıcı oluyor , çünkü aynı sorunları ve aynı güzellikleri yaşıyor olmak insanı rahatlatıyor , şu an evimde net yyok ama en kısa zamda bağlatıcaz inş. ,, facebook ta grup içersinde olan varmı?

Bence de paylaşımlar güzel oluyor. Facebook'ta Mutlu Bebekler, Bebeğim bugün ne yese ve 2010 Aralık-2011 Ocak Anneleri grubundayım.

merhaba kızlar,demir damlasının bebişlerinizin dişlerinde leke bırakmaması için ne yapıyorsunuz?

merhaba kızlar,demir damlasının bebişlerinizin dişlerinde leke bırakmaması için ne yapıyorsunuz?

bizimde henüz dişimiz yok ama demir damlasının dişleri çürüttüğünü duymuştum , değdirmeden verilmeliymiş ne kadar doğru bilmiyorum tabi. ben kaşığa damlatıyorum ve direk ağzının içine bırakıyorum ve peşine hemen meyve püresini yediriyorum , ama yalanırken dişlerine değmemesi mümkün değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…