2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

böyle duyduğumda o kadar üzülüyorum ki,inşallah inat etmez bıcırık.3 saatte 80 cc az ama ben şükrediyorum bu ara o miktarlara.şurubun adını yazmıştım ,inşallah faydası dokunur da biraz rahatlarız.

İnşallah işe yarar. Supraviti kullanmıştık bir ara.. Tadına bayılıyordu oğlum şapır şupur :)

tadının iyi olmasına sevindim,nasıl içireceğim diyordum ben de..
bu arada sağlık ocağı bana da devit damla verdi,6. aya kadar kullanacakmışım.

We-racım,o bahsettiğin huysuzlukları kızım da yapıyor bazen.kollarım kopuyor odaları gezdirmekten.tuvaleti baznyoyu bile geziyoruz.aynada kendini incelemeyi çok seviyor normalde,öyle günlerde aynaya bakıp kızıyor:)ne görüyorsa artık bilemiyorum.

çok geçmiş olsun Esra..umarım herşey yoluna girer en kısa sürede.. bebekleri beslenmeyi sevmeyenlerin yanında yardımcı olacak birileri var mı acaba? çünkü anneler hem yorulunca hem de stres yapınca sütleri azalıyo ve bebekler bundan hoşlanmıyor olabilir tam doyamadıkları için.. yani yoksa sütlerinizin artması, ve herşey yoluna girene kadar sizler de biraz istirahat edene kadar birileri gelse yanınıza sanki iyi olur gibi gelir. sadece bir fikir.. benim oğlumda da öyle oldu bir ara çünkü..

benim kızımda hep yanında olmamı istiyor çıngırak vb şeylerden çabuk sıkılıyor , yanında durup hep sohbet etmemi istiyor , demekki bebekler hep aynı:)

geçmiş olsun canım yetersiz sıvı aldığı içinde ateşleri yükselebiliyormuş.yalancı emzik kullanıyormusun?

devit damla konusu yanlış anlaşılmış,kızıma 15 günlüktn beri kullanıyorum.ben kendim kullanacakmışım,sağlık bakanlığının yeni uygulamasıymış.bu saatten sonra ne lüzumu var anlamadım ama verdiler.
serapcım teşekkür ederim.yok malesef yanımda kimse.artık sütümün azalıp artmasıyla hiç ilgilenmiyorum açıkçası.olanı b,le içmiyor çünkü.tek doysun,mama vermeye de razıyım ama kızımın derdi süt değil,hiçbir şey istemiyor.
özlenen teşekkür ederim.evet emzik kullanıyoruz bu arada.

Hmm ilginçmiş. Demir hapını içiyor muydun peki? Bu arada bugün hep sizi düşündüm. Kızın bir yandan sen bir yandan ne kadar perişan oldunuz Umarım her şey yakında düzelir. Dualarım sizinle..

evet.bundan sonra artık hamılelerede kullandıracaklarmış..dogumdan sonrada 6 ay kullanıcakmıs anneler..saglık bakanlıgı başlatmış..

canım eger yanaklarındaysa çok öpüldugu için olabılır...
öpmemeye calısın...

sıcaklarda ısılık yapar..
havalar bırden ısındı...

serap bebegının kılosu maşallah çok ıyı..

dişlerı bızımde kaşınıyor.ama gelmedı halen dış...

bebegının gözu kaşınan arkadasım kımdı okudum ama hatırlamıyorum...
alerjı olabılır..çunku polen zamanı...

esarcım gecmıs olsun...
ek gıdaya basla o zaman az az...

etrafa ılgısı ıyıce artmıs ondanmı emmıyor acaba..meraklı ya sımdı..

esarcım gecmıs olsun...
ek gıdaya basla o zaman az az...

etrafa ılgısı ıyıce artmıs ondanmı emmıyor acaba..meraklı ya sımdı..

teşekkür ederim,başlamaya çalışıyoruz ek gıdaya bakalım.
bilemiyorum ki ilgiden mi,2 aydır iştahsız kızım,düzelecek umuduyla bekliyoruz.

Hmm ilginçmiş. Demir hapını içiyor muydun peki? Bu arada bugün hep sizi düşündüm. Kızın bir yandan sen bir yandan ne kadar perişan oldunuz Umarım her şey yakında düzelir. Dualarım sizinle..

ah canım,çok teşekkür ederim.gerçekten işler karıştı 2-3 gündür evde.dün aşının da etkisiyle ateşliydi bütün gece,süt içene kadar da düşüremedik ateşi.inanır mısın,karnını doyurdum,yarım saate kalmadan ateş falan kalmadı.şimdi de başında oturuyorum öyle ama yok nafile,uyuyor yine de veremiyorum.
demir hapını kullandım 2 ay sanırım.

Geçmiş olsun canım. Ben de bunalıma girmek üzereyim. Artık oğlanın huysuzluğu iştahsızlığı tavan yaptı. Benim de bedenim ve ruhum çöktü. Dün akşam 23.30 dan şu saate kaçar içtiği 200 cc olmamıştır. Uyku uyutmuyor. Halim kalmadı oturup kalıyorum. Ne kendime bakabiliyorum ne onun ağlamalarını sonlandırabiliyorum. Az önce hüngür hüngür ağlamaya başladım. O da sustu bana baktı anlam vermeye çalıştı. Of of..

slm güzel anneler hamişkende hep bakardım size aramızda bir ay var bebişlerle bende şubat 2011 annesiyim ama bizim topik iice dağıldı paylaşım olmuyo sorularımı soramıyorum bilgilenmek zor artık size katılabilirmiyim benide aranıza alırsanız çok sevinirim 10şubat 2011 doğumlu taptatlı bi oğluşum var Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlık versin

Başlık ocak anneleri ama her anne başımızın tacıdır :) Taptatlı oğluşun varsa tamamdır bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…