2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun bende baktım şimdi güzel şeyler var ama kargo parasıyla normal fiyata geliyo bazıları ama halı ucuza gelmiş

canım iki tane yapıldı bacaklarından 2 aydaki dokunmamıştı ama bu ay çok zorlandı yavrucum o agladıkça benim yüreğim parçalandı
emiyodu yeni başladı böyle yapmaya. nedenini anlayamadım. bi kere de 2. ayda olmuştu böyle emmek istemediği dönem onu atlatmıştık. bunu da atlatırız inşallah

bugün sadece 1 kere biberonla verdim sonra emdi çok şükür rahatsız sanırım ondan yapıyo sizde atlatırsınız inş

bu arada ben de ilk adetimi oldum bugün.
We_racım ne dersin,emzirmeyim sütünü sağanlar daha mı erken adet oluyorlar ne:))

Nedir bu süt sağanların çektiği ya of of..

Mama muhabbetini annem çok yaptı. Benden ödü patlamasa gizli verecekti.Sese alıştırma meselesine gelince; oğlum hastaneden geldiğinden beri sese alışsın diye neler yaptım. Müzik, elektrik süpürgesi ama nafile.. Şu an ani seslere irkiliyor. Eşim öksürsün, aniden odaya biri girsin vb bir çok şeyden korkuyor. Uykuya geçerken de çıt pıt seslere uyanıyor ki o kadar uğraştım gürültüde uyusun diye.. Uykuya daldıktan sonra daha rahat oluyor ama artık durum bu yapacak bir şey yok. Bebeklerimizin de refleksi var sonuçta hıh..

Vay be medyanın abartmasını görüyor musunuz? Amerika'da yasaklanmamış, o zaman rahatız :) Okuyalım öğrenelim diyip İngilizce bir rapor sunmak bana harika bir kapak oldu

hayırlı olsun bende baktım şimdi güzel şeyler var ama kargo parasıyla normal fiyata geliyo bazıları ama halı ucuza gelmiş

teşekkür ederiz.
benim de alacağımdan değil de 20 lira kuponum vardı,bir tane de oyuncak aldım,43 liraya geldi toplamda

eelifes,
çok ağladı derken,aşı yapılırken mi yoksa daha sonra mı çok ağladı?
sonradan ağlamasın ya ben de dayanamıyorum.aşıya gitmeden önceki gece uykum kaçıyor nerdeyse.

Güle güle kullan canım inşallah çok sever kızın.. Gayet güzel bir şey bence..

eelifes,
çok ağladı derken,aşı yapılırken mi yoksa daha sonra mı çok ağladı?
sonradan ağlamasın ya ben de dayanamıyorum.aşıya gitmeden önceki gece uykum kaçıyor nerdeyse.

aşıda agladı zor sakinleştirdim gitmeden fitil vermiştim o gün başka aglamadı ertesi gün biraz agladı ama oynadım hopladım zıpladım idare ettik ama çarşamba günü o kadar çok agladıki ne yapıcamı şaşırdım hemşireyi aradım agrısı olur dedi düşün kaç gün sonra calpol verdim bugün bile bi ara çok agladı ilaç verdim rahatladı uyudu epey yarın ne olur bilmiyorum artık

ama sen korkma herkesin aynı olmaz 2 aşıda bebeğim en son bacagına yapılan aşıya kadar aglamadı hemşire yakar bu dedi onda agladı sbiraz susutu belli olmaz yani inş rahat geçer aşı günlerinden nefret ediyorum agızdan yapsalar ya şunları acıtmasalar canlarını aklıma geliyoda topuk kanı alırken felan çok kötü oluyorum

Bu aşılardan biz korkuyoruz ya o yüzden sonuç biraz sorunlu oluyor. Olumlu düşünelim olumlu olsun bence.. Aşımızı olacağız, hiçbir sorun çıkmayacak diyerek buna inanırsak hiçbir şey olmayacak bence.. :89: oummm :129:

dun emırı parka götürdüm..enderle oynadı...ama ender kum atmış başına..bızım oglanda ona..
kopük tabancasınıda goturmüştük...at gibi koştular...
eve geldım..hemen saç kesme makınasıyla saçları dıpten kestım...ohh..yaz geldı feraahlasın..yoksa kumlar nasıl çıkardı kafasından...akşam kestım.yıkadım..hemen havluya sardım banyodan çıkardım..çızgıfılm ızledı..2 saat sonrada yattı..
sabah wc yw gıttı...kapı aralık.yattıgım yerden goruyorum...saçlarını aynada gördu...
çocuk işte .ne kadar kestıgımı bılememış...şaşırdı kendını görunce..
saçlarına elledı...elledı..elledı..elledı..
sonra gülesi geldı...elıyle agzını kapadı...iki büklüm oldu gülmekten..ama sessız gülüyor...
çok nefıs izlenmeye değer bir tabloydu..senı sevıyorum emır..

çok pozitif gördüm seni
biraz da ben olumlu düşünebilsem keşke.anne olmadan önce böyle değildim,yine garantici bi insanımdır ama bu kadar evhamlı eğildim.bazen iyice saçmalıyorum.bugün mesela sabahtan beri ağlıyorum,sabah eşiml tatıştık.aslında o kadar abartacak bişey yoktu ama ben 1 saat içimden konuşunca neler neler çıktı ortaya.eşim şaşkın,gelip özür diliyor bu kadar üzeck ne yaptım ne olur anlat diye,diyecek bişey bile bulamıyorum.çünkü biçoğu kendi senaryom:82:

Bebek Doktorum - Infantino Sling Kanguru Çeşidi Yasaklandı

O zaman Türkçe kaynak ile sıkıca kapatayım açılmasın tekrar :)

Son düzenleme:

Yavrum benim ya çok tatlı bir tepki vermiş :) Biraz daha büyüyünce kıyametler koparır orası ayrı

Her zaman ki pozitifliğim Arada bana da geliyor bu ruh hali dalgalanmaları.. Geçecek canım geçecek. Sıkma kendini lütfen..

valla dilekcimm bnde çok seviyorum senin oğlanı ilerde oğlum olursa inşallahh emir gibi bi çocuk olsun:81:

anneciğim geliyor, mutluyum yine . zaten 1 haftadır o gelsin diye bir yandan bekliyorum bir yandan da istemiyorum. çünkü çok güzel oturttuk her şeyi. duygularını falan , oyun istediği saatleri anlayabiliyorum. kucağa alınmaması gerektiğini biliyor artık oğlum. nasıl bir psikolojiyse bu anlamadım gitti. eşimin de artık bebeğimize alışmasını istiyorum. sinir ediyor beni . hala kendi zevklerinde. yok satranç turnuvası, yk gitsr dinletiisi. sanki ben bebeği kendime doğurdum. sonra niye ağlıyorsun diyor bu kadar çok. yardım edince hayat siper oluyor. ama anladım ki doğum sonrası sendromu en çok da eşler yüzünden oluyor. onların da bebekle ilgilendiklerini, bizim hissettiklerimiz gibi hissettikelrini görünce rahatlıyorum ve hayat süper oluyor. belki de bu yüzden annem her aklıma geldiğinde gözlerim dolu dolu oluyor. çünkü kadın benim hislerimi paylaşıyor. CANIM ANNEM. ama kocamı da yola sokacağım, ben de serapsam

bu arada dün yine dışarlardaydık ailecek. kangurumuzu taktık, 2 saat dolaştık. markete falan gittik. oğluşumuz hiç sesini çıkarmadı hep bakındı. insanlar da sevdi , tepki verdi güzel güzel. ama son kipadayken 2 saati dolduuyorduk artık fena acıktı , kanguruya saldırmaya başladı. Allahtan küçük yerde yaşıyoruz, hemen alcaklarımızı aldık eve geldik. karnını doyurdu yavruş.

bir de ben de tiny love maymun adası oyun halısı aldım oğluma. gelecek hala bakalım. ödüllü bir halıymış. bebeğim artık değişik şeyler istiyor. farkediyorm çünkü.
sabahları kalktığında o dönüp yüzünü bana gülümsemesi yok mu, bitiriyor beni... ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN. RABBİM HEPİMİZİN ÇOCUKLARINI KORUSUN...

ay çok güldüm yazdıklarına....
kanguruyu bnde arada kullanıyorum..ama boynum agrıyor sonra çokkkk...

nerde oturuyorsun serap..küçük yer dedın ya..bende küçük yerdeyim...bır bakmışşın aynı yerdeyız...

bu arada kanguruyla ilgili bişey yazmayı unuttum. eve gelir gelmez oğlumun altını açtım. pipisi ne durumda diye. yavrum salınmış,herhalde sıkıştı mı noldu., üzüldüm bi de. ama 2 saati geçmemek kaydıyla rahat oluyor.

adilemircim. ben ödemişte oturuyorum. izmirliyim aslen. ama görev icabı izmirin bu sevimli ilçesindeyiz. ikna edemiyorum cocamı merkeze gidelim diye. ama 2. çocuğu istiyorsan annemin yanına gitmek isterim diye diyorum. sen nerdesin ?

bende burhanıyedeyım...balıkesır burhanıye..

ıkıncıyı yaparsan zaten kımseye ıhtıyacın kalmıyor..deneyımlı oluyorsun..ıkıncıler daha uysal oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…