- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.381
Olabilir. Bilinçli kullanmak çok doğru bir yöntem olur. Aklın yolu bir.
Evet 9.ayda öğün olarak vereceğiz biz. 6 ay yeterli kilodaysa sadece anne sütü dedi ki bunu heryerde yazıyorlar zaten.
Kızıma da 6 ay sadece süt verdim. Sonra ek gıdaya alıştırmak zor oldu. Diş falan da çıkarıyordu. Çok pişman oldum önceleri alışamayacak sandım. Şimdi tam oburiks. Dün fasulye yedi neredeyse 1,5 tabak. Daha da istiyordu. Su iç kızım yeter dedim.
Sonuçta alışıyorlar. Hem kızım bıraksam obez olacak. 6 aylıkken 8800 gr'dı. Aslında ek gıdaya başlamaya gerek yokmuş. Başlamasaydım kilosu biraz dengelenirdi. Şimdi kilo almasın diye resmen çocuktan yemek kaçırıyorum. Eşim sürekli beni suçluyor yediriyorsun diye. Yedirdiğim abur cubur yok gibi. 1 küçük napoliten çikolata. O da bazen 2 günde 1.
Bu dr bana 6. aydan sonra evdeki yemeklerden, meyvelerden, yoğurttan falan tattımalısın ki 8. aydan sonra direnmesin dedi. Ama öyle öğün olarak değil. Tabi kilosu fazla olursa. Ben açıkçası bu sefer böyle deneyeceğim. Yiyen çocuk çok güzel insanı yormuyor ama ileride diyetisyene giden bir tip olmasını istemiyorum.
tabi ben verin diye ısrar edemem.
herkezin çocuk yetiştirme görüşü ayrı.
ne diyim cnm hepimize kolay gelsn
.
Son düzenleme: