2011 Nisan Anneleri

ah cnm yazık çok üzüldüm
küçücükk onlar daha.
geçmişler olsun.

Geçmiş olsun cnm...Ahh bu kuzucuklar büyüyecek ama biz de yaşlanacağız valla...

cnm çok geçmiş olsun kıyamam ben ona nasıl taktılar o serumları minicik ellerine kollarına (((..
ya çok üzülüyorum ben böyle miniklere birşey olduğu zaman bir de bu nisan bebişlerinde ne kadar çok problem yaşandı anlamadım valla biri bitiyo biri başlıyo (

geçmiş olsun canım kısa sürede atlatırsınız inşallah

ah cnm yazık çok üzüldüm
küçücükk onlar daha.
geçmişler olsun.

çok sağolun kızlar sormayın önce kan almak için elini delmişlerdi sonra diğer eliyle kolunu delmişle serum için serum takılırken beni çıkardılar babası durdu onada çık dedilerde çıkmadı sen çık sütün kesilir dediler hem bebek sizden yardım ister siz bakmayınca küser dediler doğru söylemişler bir süre eşimin sesini duydukça ağladı ama nasıl içini çekiyor kuzum ben onu ağlatmaya kıyamazken ah kuzum ya tabi bende kapının önünde ağladım hamdolsun şimdilik yok bişey doktor tedbir amaçlı yatırdı antibiyotiğin dozunuda artırabiliriz ama işe yaramazsa 1 gün yatacağınıza 10 gün yatmak zorunda kalırsınız dedi Allah oralara düşürmesin çok zor gerçekten

Kızlar birde ek gıda verirken dikkat edin bizimki muhtemelen o zaman enfeksiyon kaptı

çok geçmiş olsun allahım hiç bir bebeğe dermansız dert vermesin kötü oldum yaa neyse bunla kalır inşallah

canım pes edicem galiba zaten hasta olunca gözüm korktu bebelac tahıllı aldım biraz yer gibi oldu ama kaşıkla verince ilaç sanıyor biberonla almıyor biberonu alırdı önceden ısrarla beni emmek istiyor bir ay dahamı beklesem bilemiyorum ne zormuş ya ben sanıyrodum her verdiğimi yiyecek(

canım bir site var ek gıda diye yazarsan çıkar yına göre tarifler var çok güzel, mama sandalyesini beğendimi?bende alıcamda

benimki fero sanolu beğenemdi ablamın kızıda beğenmemişdi resmen pas kokuyor iğrenç yani biz santafer aldık tadı daha güzel ablamın doktoru yazmış bizim doktorada sorduk olur demiş sağilık ocakları dokuz damla diyor

erenhava lifecity merhaba
kızlar oğlum erkenden kalkıyo ama ben hala erken yatmamakta direniyorum nasıl bi durumsa artık sizinkiler nasıl?
4te bile uyandığı oluyo

ay ben direnemem uykusuzluk sinir yapıyor erkenden yatıyorum
ıspanakda bal gibi ilk bir yıl verilmiyor diye duymuştum
ben hala regl olmadım sızler oldunuz mu.ılk kırk gun olmştum o

ben üçüncü ayımda oldum yine son adet taihimde tam bir yıl sonra yani:))

eflalim hayır bence pes etme.
çokta inatlaşma ama...
illaki sevdiği bişeyler olucaktır
mesela yoğurdu sevmeyen bebek yoktur.
meyvalı yap ballı pekmezli yap yedir.
kavanoz mamalarından al onlardan ver.

Geçmiş olsun cnm...Ahh bu kuzucuklar büyüyecek ama biz de yaşlanacağız valla...

cidden kendimi çok yaşlı hissediyorum 27 yaşındayım ama .....

Kızlar birde ek gıda verirken dikkat edin bizimki muhtemelen o zaman enfeksiyon kaptı

olabilir canım ya dikkat edelim hiç aklıma gelmemişti sonuçta yeni bir düzen bebekler için

eflalim hayır bence pes etme.
çokta inatlaşma ama...
illaki sevdiği bişeyler olucaktır
mesela yoğurdu sevmeyen bebek yoktur.
meyvalı yap ballı pekmezli yap yedir.
kavanoz mamalarından al onlardan ver.

canım buraya yazdıktan sonra denedim yine:) bebelacın tahıllı kaşık mamasıyla aptamilin devam sütünü karıştırdım sızlandı ama zorla birkaç kaşık yedirdim üstüne emzirdim sağlık ocağına gittik sonra 400 gr almış bir ayda ebe sofrada sizin yediklerinizden tatdır sınır yok ne kadar isterse ver dedi salatalığı havucu eline ver bazı bebekler öyle yiyor dedi bende sebze filesi aldırıcam bugün eve gelincede bebelacın havuçlu pirinçli kavanoz mamasından verdim sulandırdım yedi innamıyorum tabi ağzından çıkarıyor ama ağlamıyor en azından yoğurda gelince bebek sütünden yaptım yemedi hero baby gogly denedim yemedi şimdi havuç alıp pirinçli çorbasını kendim yapıcam birkaç gün sırf onu denerim kahvaltı öğünü aldırırım bakalım dediğin gibi pes etmiycem sağol:))

canım ben kahvaltıda mama vermiyorum kendim hazırlıyorum sen denedin mi hiç yemiyor mu senin yaptığını? ben biraz kendi sütümü sağıyorum ya da 60 cc süt hazırlıyorum içine 1tatlı kaşığı labne,1 çeyrek yumurtanın sarısı,çeyrek muz bir de yarım bebe etimeğini koyup çırpıyorum blendırda tadı süper oluyor ben bile bayılıyorum şansını bi dene istersen illaki bişeyi sevecektir bence de.bizimki mesela ek gıdaya alıştı ama her gün ayrı telden esiyor bi gün sebzeyi çok gönüllü yiyor bir gün tatlıyı sıpalar oynatıyorlar ellerinde

canım daha yeni denediğim için tek çeşit deniyorum ama kendimde sebze çorbası yaptım yemedi bugün işte bebelacın kavanoz mamasını yedi havuçlu pirinçli çorbayı çok şükür, sebze sevicek galiba meyve istemiyor bir tek ağzına üzüm sıkınca alıyor diğerlerine ööö diyor senin dediğin kahvaltıyı biraz daha alıştırayımda deniyeyim bende

iyi cnm çok sevindim
mete de başlarda öyleydi yemiyordu
merak etme snra öyle bi alışıcakki 2. kaşığı bekleyemicek, onun için ağlıcak:)

çok gecmış olsun canım.ıştahıda yoktu ya yemeyınce dırençsız kaldı demek kı.meyva sebze fılesı bende ışe yaradı.

kımsecıler yok yıne gercı bu satte ben gece kuşu

1 hafta ablamda kaldım eşim geldı aldı bugun eve geldık kızım babsında durmuyor tanıyamadı benım yanımdayken oynuyor ben yanndan ayrılınca aglıyor.başkalarına gtmıyor zaten ama babasını da unutmuş

Son düzenleme:
iyi cnm çok sevindim
mete de başlarda öyleydi yemiyordu
merak etme snra öyle bi alışıcakki 2. kaşığı bekleyemicek, onun için ağlıcak:)

inşaallah canım dünden beri saatine göre yazıyorum verdiklerimi ne kadar verdiğimi falan inşaallah güzel sonuç alırım

çok gecmış olsun canım.ıştahıda yoktu ya yemeyınce dırençsız kaldı demek kı.meyva sebze fılesı bende ışe yaradı.

sağol canım muhtemelen hastalıktan yoktu iştahı neyse atlattık hamdolsun Allah kimsenin başına vermesin

ay hemen unutuyorlar ya bizimkiler niye böyle, gerçi benim gıcık olduğum insanlara ağlaması işime geliyor:) babasına olması kötü olmuş ama alışır hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…