slm kizlar gecmisi okuyamadim cünkü cooook heyecanliyim..elimde pozitif bir test var..nasipolursa nisan annesi olacam..
inşallah bende nisan annesi olurum 3-4 gün var adetime.eşimde sperm hareket azlıgı var ağust.başında aşılama yaptırcaz.ama sanki bana hamileyım gibi gelıo hiç bir belırtım yok hatta adet belırtılerım başladı garıp gelcek ama içimde böle bi his var:)
benim sklusum kisa canim 25 gün yani..daha gecikme bile olmadan hizli test yaptim persembe günü silik cikmisti..muhtemel adetim yarin baslamasi lazim aslinda ben dayanadim bugün yine test yaptim bu sefer belirgin pzitif cikti..Allah hayirlisiyla kucagimada almayi nasip eder insaallah inanamiyorum hala..
test yapip pozitifi gören biri daha mi var..yanliz degilim yanizemuszemuskaçırdın galıba bıtane daha olması gerek hayırlısı bakalım annene sıkı tutun bebekcıkŞeniz
test yapip pozitifi gören biri daha mi var..yanliz degilim yanizemuszemus
2 kere test yaptim sat 25 haziran sklusum kisa benim..ve implantasyon kanamasi oluyo bende oyüzden erken teshis ediyom 3 haftalikken pozitif test yaptim hiizli testlerden..ama silikti bekledim net bi testim var suan..ben viyanadayim burda iyi bir dogum druna randevu almak zaman istiyo..zaten erken gitmek istemiyorum en az6 hafta olsun 7 daha iyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?