Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
scapula ve aysu1987 hayırlı olsun ben 2010 nısan annesıyım zaman ne cabuk gecıyor ya ıns saglıkla kucagınıza alırsınız bebecıklerınızı
aysu sende erken ögrenmissin hayirli olsun canim insaallah kucagimiza alacagimiz günleride görürüz..
aysucum sende hic belirti varmi??
:bende de var o agrilar batmalar..bende o dolgunluk adet önceside olmazdi,sizlama var sadece..ya bide bulantim var cok yogun degil ama..agzimda acyip bir tad..kizima hamileyken daha gec baslamisti diye hatirliyorum..acaba ikizmi??:uhm:
:bende de var o agrilar batmalar..bende o dolgunluk adet önceside olmazdi,sizlama var sadece..ya bide bulantim var cok yogun degil ama..agzimda acyip bir tad..kizima hamileyken daha gec baslamisti diye hatirliyorum..acaba ikizmi??:uhm:
Bende de ara ara halsizlikler var. Gögüslerin dolgunlaştı ve de ağrıyor. Kasıklarımda ağrı ve batmaların olduğunu doktora söyleyince ilaç verdi. Normalde hızlı yürüyen biriyim ama şuanda yavaş yavaş yürüyebiliyorum. Arkadaşımda uyku durumu var ama bende tam tersi sabahları erkenden uyanıyorum.
ben geldim kızlar
kan testim tekrar edildi ve 536 ya yükselmiş :CüvCüv:
maşallah 2011 anneleride gelmeye başlamış biz eskidik artık ahh ne güzeldi o dönemler şimdi hiç vaktim olmuyor bebekten olsun yaa sağlıklı olsunlarda bende 2010 nisan annesiyin bi oğlum vardı bitane daha oldu hamilelik dönemleri çok güzel tadını çıkarın hayırlısı ile tamamına erdirsin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
benim 2 yasinda bi kizim var o kaldiriyo sabahlari 7-8 kalkiyoruz..bende suan öyle halsizimki..
Aysucum;
kan testindeki bu değer ne değeri?
Ben normal kantestinde doktor bir sorun yok herşey normal dedi ama bakmam gereken bişey mi var?