***** 2011 Mart Hamileleri *****

Canım kilo kaybettiğin için sana bu kadar çok vitamin mineral verdiğini düşünüyorum..
Ben her gün folik asit+elevit alıyorum..Haftada 3 günde balık yağı içiyorum..

he senin kullandigin balik yagini arastirmistim iste suan turkiyeden gelen yok alip getirtecektim yoksa doktora sordum bu ulkede markalari bilmiyorum dedi..biraz arastirdim kendim baktim cok guvenilir seyler yok artik 2 ay sonra turkiyeye gelicem o zaman kendim alicam...6 ayligin baslangici olacak oda gec degil sanirim hamileliginizin son 3 ayinda baslayin yaziyordu nette..

eleviti kullaniyordum az geldi bana iptal etti baska verdi iste yerine ...

yok meyve sebze yiyorum allahtan onda sorunum yok.meyve doldurdum evi..bide asiri etcil biri idim yani haftada tukettigim et miktari acayip fazla idi benim kolestrolum bundan cikmisti bile...balik falan hepsini yerdim ama hamile kaldigimdan beridir birak yemegi gormek istemiyorum bile..:78::78::78:

canım bozma moralini inşallah ciddi bir sorun da yoktur. hangi tahlillerin kötü gibi?

bende efa daily kullanıyorum canım haftada 3 kere

hangi tahlillerin yada değerlerin normal değil ??

şu an ki anormal değerimiz biyokimya sonucunda; kan üre azotu(bun) önce bayağı bi yüksekti...dünkü tahlilde normal değerlerin biraz altındaydı.. bugünkünde bakalım ne çıkcak.

Son düzenleme:
siz de kaç çıkmıştı kan üre?? bide idrarda lökosit 5-6 yazıyordu sizde kaçtı bu değerler???

normali 17-43 arası, benimki ise 145mg/dl

Hmm yüksekmiş..Böbrek fonksiyonuyla ilgili bir durum bu canım belki böbreklerde iltihaplanma vs olmuştur oda tabi idrar yollrına yansıyarak lokosit düzeyini yükseltmiş..bol bol su iç bu dönemde Allah ın izniyle diğer sonuçlarda da önemli birşey çıkmaz inşallah..

İnş. canım çok teşk. ederim...hemogram değerlerinde HGB de düşmüş kansızlık başlangıcı onun içinde dün kan hapına başladım...Siz siz olun dikkat edin bu değerler kısa süre içende nasıl bu kadar hızlı değişiyor anlamıyor insan..

bende de 8-10 kökosit çıkmıştı doktor normal demişti ama... kanda üreyi bulamadım tahlillerin içerisinde...

kan üre(bun) biyokimya sonucunun içinde olmalı..lökosit için bol bol su içmek gerekiyor bu aralar zaten idrara çok sık çıkıyorum suyu da iyice içince ofis masamı lavabonun yanına taşımam lazım

şu an ki anormal değerimiz biyokimya sonucunda; kan üre azotu(bun) önce bayağı bi yüksekti...dünkü tahlilde normal değerlerin biraz altındaydı.. Bugünkünde bakalım ne çıkcak.

bu zamanlarda tahlil yaptırmadım. Ilk tahlillerde temiz çıkmıştı. Senden doktor bu tahlilleri bir daha niye istediki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…