fırsat buldukça uyu canım başka türlü geçmiyor bu halsizlikler ben iş yerinde masa başında uyuduğumu bile biliyorum (istem dışı tabi)...
Olsun cumartesileri fazla iş olmuyordur zaten.. Dilek senin mide bulantıların geçtimi????
Devam ama 2 gündür sabah öğürmelerim gitti. Ama onun haricinde sanki devamlı midem kaynıyor. Birde mide yanması başladı yeni yeni. Ama yinede geçsin istemiyorum. çünkü mide bulantısı iyiymiş yani hormonlar çalışıyorya onun için. Mide bulanması bebek iyi anlamı taşırmış. Onun için hareketlerini duyana kadar midem bulansın. Birde yine aynı koku hassasiyeti kötü yani. Herşey kokuyor kokmayada devam.
ya benim yok aslında ama çevreden duyduklarım oluyor ister istemez ve aklımın bi köşesine takılıp kalıyor malasef....örneğin; ciğere dokunma diyorlar, birde ben çiçekleri çok severim gül koklama diyorlar, çiçek vs tarzı bitkileri dikmekte ii değilmiş...şu an duyduklarım bunlar, sizin bildikleriniz var mı??
selemi gerçekten ben de unları düşünmekten psikolojim bozuldu resmen ne yesem elimi yıkıyorum yanlışlıkla bi yerime değmemeye çalışıyorum. Doktora soracaktım ama kızar diye soramadımBirde senin söylediklerinin yanında çilek ve tüylü meyveler var bunları yedikten sonra biyerine dokunmuycaksın bende dün gül koklamıştım bişey olurmuki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?