***** 2011 Mart Hamileleri *****

iyiymiş.. :)) ben evlenirken patronumla pazarlık yapmıştım, o bana zam yapmıştı, ben de ayrılmaktan vazgeçmiştim... ama üzerinden çok zaman geçti, boşanıp tekrar mı evlensem...

iyiymiş.. :)) ben evlenirken patronumla pazarlık yapmıştım, o bana zam yapmıştı, ben de ayrılmaktan vazgeçmiştim... ama üzerinden çok zaman geçti, boşanıp tekrar mı evlensem...

kizim bu patron milleti bir tuaf tam ayrilmak istersin nereden kirpim diye bakarlar.....hos simdiki patronum duymasin kendileri esimin dayisi yani dayimiz olur...mesela simdi ole seyler yapamiyorum...kisi tanidik degilse gecir ne kadar gecirebiliyorsan adini bile anmazlar 3 4 ay sonra tecrube ile sabitledim ben....

kiss masallah 16 haftalik hamilesin gobegin ciktimi ben cok merak ediyorum ya ne zaman tam belli olacak diye

zayıf olduğum için karnımda top varmış gibiyim :)) yusyuvarlak bi şekil aldı ama çok büyük değil, kişiden kişe çok değişiyor karnının şekli bi arkadaşım 5 aylık hamile ama bebeği içinde gizlemiş hiç görünmüyor

benimde oldum olasi hic gobegim olmadi simdi arkadaslar dalga geciyor ben senden daha hamileyim nerde gobek diye kucuk cikmaz diyorum ama yalandan karnimi sisiriyorum bak burdaymisss

aman evet şu patronlar hayırlısıyla banada hakkımı verip gönderseler

bebişlerimizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başlayacağız daha ya :97:

hemen bi piyasa araştırması yaptım ( yani yan masada oturan 4 ay önce doğum yapan arkadaşıma sordum ) 17-18. haftalarda sırt üstü yatarken hissetmiş. sanki karnımda bir şey dolaşıyormuş dönüyormuş gibi hissetim diyor...

yani nerdeyse bir daha ultrasonda gördükten sonra hissediyoruz :97:

çoook güzel yaa sabırsızlıkla bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…