sağlık ocağında hemşire ilgileniyor, özel gittiğim hastanede doktorum bakmıştı.
ben evlenecegim donem isten cikip oturayim dedim biraz evde ailemle vakit gecireyim..neyse ciktigim yerden tazminat aldim..baya ii hemde kendim ayrildim saglik sorunlarim var dedim tanidikti esirgemediler..nese dugun tarihinde 1 sene kadar uzama oldu benide o sira turkcellden aradilar calisirmisiniz bizimle diye..ii bakalim baslayalim nese genel mud basladim guzelde maasim var..nese 1 sene icinde evliklik yuzunden cikarsan 2 maas hakki veriyorlar dediler,,,tabi ben dururmu zaten ise olesine girdim..esimin turkiyeye geldigi bir ara nikah yaptim 4 ay sonrada evlendim esim izin vermiyor cikmam lazim diye ciktim...3 maas aldim :)) isten ciktiktan sonra 4 ay evde yattim sonrada evlendim...
sağlık ocağında hemşire ilgileniyor, özel gittiğim hastanede doktorum bakmıştı.
iyiymiş.. :)) ben evlenirken patronumla pazarlık yapmıştım, o bana zam yapmıştı, ben de ayrılmaktan vazgeçmiştim...ama üzerinden çok zaman geçti, boşanıp tekrar mı evlensem...
kiss masallah 16 haftalik hamilesin gobegin ciktimi ben cok merak ediyorum ya ne zaman tam belli olacak diye
zayıf olduğum için karnımda top varmış gibiyim :)) yusyuvarlak bi şekil aldı ama çok büyük değil, kişiden kişe çok değişiyor karnının şekli bi arkadaşım 5 aylık hamile ama bebeği içinde gizlemiş hiç görünmüyor
benimde oldum olasi hic gobegim olmadi simdi arkadaslar dalga geciyor ben senden daha hamileyim nerde gobek diye kucuk cikmaz diyorum ama yalandan karnimi sisiriyorum bak burdaymisss
kizim bu patron milleti bir tuaf tam ayrilmak istersin nereden kirpim diye bakarlar.....hos simdiki patronum duymasin kendileri esimin dayisi yani dayimiz olur...mesela simdi ole seyler yapamiyorum...kisi tanidik degilse gecir ne kadar gecirebiliyorsan adini bile anmazlar 3 4 ay sonra tecrube ile sabitledim ben....
bebişlerimizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başlayacağız daha ya :97:
hemen bi piyasa araştırması yaptım (yani yan masada oturan 4 ay önce doğum yapan arkadaşıma sordum ) 17-18. haftalarda sırt üstü yatarken hissetmiş. sanki karnımda bir şey dolaşıyormuş dönüyormuş gibi hissetim diyor...
yani nerdeyse bir daha ultrasonda gördükten sonra hissediyoruz :97:
hemen bi piyasa araştırması yaptım (yani yan masada oturan 4 ay önce doğum yapan arkadaşıma sordum ) 17-18. haftalarda sırt üstü yatarken hissetmiş. sanki karnımda bir şey dolaşıyormuş dönüyormuş gibi hissetim diyor...
önnce Selemi'den bekliyoruz bu haberi
evet kızlar inşallah :)) bu güzel duyguları sizinle paylaşmayı isterim...Ama bebeğim bu aralar beni çok yoruyor galiba hiç iyi değilim her tarafım ağırıyor....
Bende ağrı yok ama halsizlik çok var ya yatim uyuyim istiyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?