***** 2011 Mart Hamileleri *****

Hamile pantolanlarını şimdiden alırsam sonra bacaklardan dar gelmeye başlarsa. Sen nerden aldın acaba

ben 2 tane aldım 100 lira verdim..Bacak kısımları da lastikli canım esnek zaten..Kot olan tam olarak esnek değil ama bol zaten..Hamile giyimleri hep öyle zaten lastikli kumaşlardan oluyor ve rahat giyiliyor :)
Ben hamile giyim mağazasından aldım canım ..

Son düzenleme:
bugün nasılsınız? bebişler nasıl? galiba ben biraz üşütmüşüm kasıklarımda ağrı var.

Ben iyiyim canım..Doktorum bana sağ tarafta olduğunu söylemişti sağ tarafımda bazen birşey hissediyorum sanırım hareketleniyor içerde :)

Hava ne kadar sıcak gibi görünse de bence ayaklarını sıcak tut hep,ayağında çorap yada patik olsun :)

Ben kusmuyorum. Sadece pis pis midem bulanıyor. Sadece sabahları kusuyorum ondada midede bişey olmadığı için mideme kramplar giriyor. Sonrası bütün gün bulantı. Ne zaman geçecek acaba?

12 hafta bitince geçer diyorlar ama bazıları 4 ayı buluyormuş..Annem hiç kusmamış bende maşallah 2 güne bir

sabahları bende birşey yok ya akşam olduğu zaman başlıyor hemen :97:

günaydın kızlar

benim hiç mide bulantım olmadı sizinkilerde iki haftaya kadar geçer umarım aşerme varmı sizde bende o da yok anormalmi bu durum yaa

Bende aşermiyorum sanırım ama iştahım çok açık ne görürsem yemek istiyorumsürekli acıkıyorum. Onun için markete bir girdiğimde herşeye saldırıyorum

yok olmadı da . tövbe yarabbim hep olacakmış gibi geliyor. allah korusun.bende onun için sordum sen kaç haftalıktın

arkadaşlar birşey sorcam, hiç böyle ara kanama lekelenme tarzında olaylar yaşadınızmı?

ben 11. haftada böle bi şey yaşadım soluğu dr'da aldım ama sorun edilcek bi şey yok dedi.Cinsel perhiz önerdi o kadar. lekelenme olayından 1 gün önce biraz temizlik falan yapmıştım evde farkında olmadan bayağı yorulmuşum ondan oldu bence. şimdi çok şükür her şey yolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…