***** 2011 Mart Hamileleri *****

ya ben baska bı topıgemı gecsem sız benden ılerdesınızzben daha 6+1 im

Hepsi yağ değildir belki hemen üzülme..Vücut ödem de yapıyor olabilir..Bir de iç karın ve dış karın olayı var..Bazı kadınların iç karınları geniş olur ve göbek çok belli olmaz ama bazı kadınların iç karınları olmaz direk dışa vurur..Bende sadece 3 kilo falan aldım ama eski pantolonlarımı giyemiyorum pek,aslında giysem giyerim ama sıkıyor karnımı bebeğe zarar verri diye giymek istemiyorum..Hem iş hemde dışarda hamileik pantolonlarımı giyiyorum :)
Vucudun ödem yapmış da olabilir onlar da kilo olarak yansıyor olabilir..Bunun için canını sıkma sakın :)

ya ben baska bı topıgemı gecsem sız benden ılerdesınızzben daha 6+1 im

başka topiğe geçsen ne olacak ki zaen hamilelik aynı herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor :)
Hem senin için daha iyi burda kalman bence senden ileride olduğumuza göre bizden ddaha iyi faydalanabilirsin diye düşünüyorum

bence de arkadaşıma katılıyorum

iyi moral oldu canım:) hamile pantolonu için erken değilmi, nasıl birşey aldınkı? ben pantolonları düğmesi açık giyorum ama sanırım almam lazım. sadece 2 pantolonumU giyiyorum oda. bu hafta bakmıştım ama hamile pantolonlarıda çok büyük

hayır hamile pantolonlarını çok rahat giyiyiyoum ben zaten belleri ayalanabilir lastikli..Laztiğinden ayarlıyorsun belini alt taraf zaten elastik :)

Hem kot pantolon hemde iş pantolu kumaş pantolon aldım ben çok rahat :)

çok ii yapmışsın ben de erken olduğunu düşünerek kendi pantolonlarımla idare etmeye çalışıyorum düğmelerini açıyorum sıkmasın diye.havalar iyice ısınsın elbiselerimizi giyelim çok merak ediyorum bu hamile pantolonlarını nasıl olacak acaba

kızlar f5 e basıp sayfayı yenılıyosunuz demı ben oyle takıp edıyorum iyi oluyo

Evet bazen oluyor bende Allah hayırlısını versin canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın :)

Canım pantolonlar çok rahat oluyor sende dene bence..

tamam o zaman bebegımın saglıgı yerınde dıye düsunuyorum ha bide inşallah canım ya inşallahh:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…