selam kızlar,
iki gün önce çok fena üşüttüm. sonrasında çok fena gaz sancım oldu. bi de kabızdım. karnım çok fazla zorlandı gece resmen sancıdan inledim. doktor fitil vermişti kabızlık için gittim onu kullandım rahatladım sıcak su torbası falan üşütmemi attım ama iki gündür karnım çok fena sızlıyor. ameliyat yerimin üstleri bi de karnımın kenar kısmı.yara gibi sızlıyor. acaba doktora gitsem mi bilemedim. kendiliğinden geçer mi ki? bi de benim kanamam bitti sanırım. iki gündür hiç gelmedi. acaba daha gelir mi ki?artık ara ara mı gelcek acaba?
merhabalar :)
yeni fırsat bulabildim. Bebiş 2 gündür tutturdu ben göğsünde uyucam yoksa uyumam ağlarım mırıldanırım diye. Doktor 1 ay sonra yalancı memeye başlayın dedi ama ben artık başlıcam bu gidişle saatlerce boğuşuyorum hanfendiyle uyutucamda bende uyucam diye. Göbeğimizde hala düşmedi. Göğüslerim hala yara. Göğüs koruyucuyuda öle sabretmezki bizimki içini sütle doldurupda sonra karnını doyurmaya ama yine denicem yoksa geçmicek. Emzirmenin tadınada varılmıyor böle olunca.
Bu arada anadolu yakasında oturup çocuk doktoru olarak tavsiyede bulunabileceğiniz biri varmı ? Ölesine bir doktor değilde tavsiyeyle başlayıp o doktora devam etmek istiyorum.
Canım benim de çarşamba günü doktor kontrolüm.Ben de çok merak ediyorum nasıl olduğunu sen daha önce gidiyormuşsun.Nasıl olduğunu anlatırsın değil mi?Umarım sadece ultrasonladır.Bir de benim hala ara sıra kanamam oluyor normal mi acaba senin de oluyor mu?
Selemicim evet geç kaldın ama olsun canın sağ olsun.Ben de gittim kontrole.Sadece ultrasonla oldu benimki de ama tahlil falan istenmedi.İyiki de istemedi.Bebekle hastanede olmak zor.Acıkıyor ağlıyor.Benim de her şey yolunda çıktı.geç kaldım galba :)) 4 gündür ilk defa bilgisayarın başına oturabildim...sadce ultrasonla muayene etti, kan ve idrar tahlili yapıldı sonuçlar gayet iyi..benim de lekelenme şeklinde oluyor bence gayet normal, çokşükür kırkımızda çıktı :))
Selemicim evet geç kaldın ama olsun canın sağ olsun.Ben de gittim kontrole.Sadece ultrasonla oldu benimki de ama tahlil falan istenmedi.İyiki de istemedi.Bebekle hastanede olmak zor.Acıkıyor ağlıyor.Benim de her şey yolunda çıktı.
Dediğin gibi çok şükür kırkımız çıktı rahatladım valla.Ne kadar da olsa sıkıntı oluyor.Bebişin nasıl.Umarım her şey yolundadır. Öpersin benim için.
merhaba bayanlar benimde annembugun tr dondu kayinvalidem kaldi simdi..valla icim bir buruldu acikcasi neyseki diger anne varda bakanimiz var tek ne yapardim acikcasi..
valla bende bebek acikinca nevrim donuyor simdiye kadar tum mescitlerin yerini ogrendim her yerde :))
Allah kavuştursun canım bende annemi uğurlarken çok üzülmüştüm ne yapar ne ederim bi başıma diye çok ağladım..ama iş başa düşünce o kadar güzel yapılıyor ki onu öğrenmiş oldum :))) neyseki sen yalnız değilsin yardım edenin var benim bazen feleğim şaşıyor yorgunluktan uykusuzluktan ama mert'imin bir gülüşüyle hepsi geçiyor :)
sende Annelik nasıl gidiyor? minik hemşerim seni yormuyordur inş.
Dunedain allah kavuştursun.Annenin yerini tutmaz ama kayınvalidelerin de hakkını yememek lazım.Benimkide sağ olsun annemde yanımda olduğu halde 40mız çıkana kadar gitmedi.merhaba bayanlar benimde annembugun tr dondu kayinvalidem kaldi simdi..valla icim bir buruldu acikcasi neyseki diger anne varda bakanimiz var tek ne yapardim acikcasi..
valla bende bebek acikinca nevrim donuyor simdiye kadar tum mescitlerin yerini ogrendim her yerde :))
Hastanenin evine yakın olması güzelmiş.Benimki öyle değildi.Maşallah Merte yaramazlık yapıp annesini üzmüyor artık demekki.Öykü Nazın pek gaz sorunu yok o yüzden içmiyorum ben bitki çayı.Zaten normaldede çok sevmem.Bebeklere de kimyonu suyla kaynatıp kimyon dibine çöktükten sonra 1-2 damla verdiklerini ben de duymuştum.Sorunumuz olursa denemeyi düşünüyorum.canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim..evet bebekle dışarda olmak zor,benim hastane evime yakın arabayla 3-5 dk sürüyor Mert'imi emzirip babasına bırakıp gittim yarım saat içinde işlerim bitti ama kendimi çok tuhaf hissetim aylar sonra tek başıma dışarda olmak çok farklıydı :))
bebeklerin kırkının çıkması gerçekten çok işe yarıyormuş bizim ufaklık eskisi kadar huysuz değil gecelerim zindan gibiydi resmen sinir krizleri geçiriyordum mert uyumuyor diye..
bitki çaylarıyla aran nasıl canım ben rezene, anason ve kimyon karışımı yapıp içiyorum, bazıları çay kaşığıyla bi kaç damla bebeklere verilebilir diyor ama henüz drumuza soramadım..sizlerin bu konudaki fikri nedir???
merhaba Dunedain,
nasilsin canim iyimisin?? Sana özelden mesaj atamiyorum, posta kutun dolmus...umarim okursun bu yazimi... selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?