- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
Kizlar yarin sabah gidicem bende doktora kizim kendliginden gelmedi yarin 9.30da gel dedi doktorum alicak bebegi... Biraz moralim bozuk aslinda Dogumu boyle hayal etmemistim sezeryan hic istemiyirdum ama hayirlisi boyleymis... Saglikli bir sekilde bebegimizi alir geliriz insallah...
patkacığım, Allah gönlüne göre versin sağ-salim bebişini kucağına alırsın inş. emin olun hiçbir şey bizim planladığımız gibi olmuyor kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz, bize düşen bebişlerimiz için dua etmek ve sabırla beklemek...
evet öyle görünüyor patka :) millet bebişleriyle uğraşıyor artık.
ben de bugün doktora gittim. 3970 olmş hadi 4 de artık. doktora sordum 4 kilo doğuranların doğumu nasıl geçiyor genel olarak dedim. o da çok azı iyi geçiyor dedii. iri bebeğin riskleri oluyor doktorlar 3500 tan sonrassını riske atmak istemio dedi. ben de doğuramam o kadar büyük çocuğu dedim. sezeryan olsun dedim.cuma pazartesi ya da salı ya kadar suyum falan gelirse direk sezeryan olacak inş. doğumun başlamasını beklicem sezeryan için. başlamazsa en geç salı işte. zaten çocuk kanala inememiş. açılmam artmamış. iri olduğu içinde aşağıya gelemiodur dedi.
artık canım çok acıyor. çok hareketli ve de aşağıya iyice kendini sarkıttığından çatlaklarımı çok acıtıyor.taşıyamıorum valla.
arkadaşlar herkese selamlar ve iyi dilekleriniz için teşekkürler:) dikiş yerlerim biraz acımakla birlikte gün geçtikçe iyi olmaktayım ama sanırım lohusalık deprasyonuna girmeye başladım. hiç kimseyi istemiyorum yanımda. çocuğumada dokunsunlar istemiyorum. annem yok bugün yanımda hep ağlamaklıyımkayınvalidem var yanımda severim kendisinide istemiyorum nedense şimdi.... bilmiyorum bütün düzenimi bozuyorlar. bebek odasına kamp kurdum çıkmıyorum. annemde fazla kalmayacak önümüzdeki hafta kıbrısa gidecek şimdi kayınvalidem 40ı çıkına kadar kalmak ister of yani bilmiyorum çok zor süt yapan ne var biliyormusunuz bugün hiçbirşey yemedim.... gelip gidip yanıma birşey yemicekmisin diye soruyor. annem olsa hazırlar getirir neyse ya çok bozuk moralim şimdilik.
neyseki oğluşum var yanımda:) benimki çok sık emmek istiyor ama doymuyor sanırım habire kalkıp duruyor. bende sağdığım sütü mecbur biberonla veriyorum o zaman rahatlıyor. birde biz bitkisel bir gaz ilacı kullanmaya başladık. aranızda kullanan varmı birde arada bir mama veriyorum özellikle akşamları rahatlamak için. işte benden bu kadar oh be yazdım rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?