***** 2011 Mart Hamileleri *****

neyse simdi daha iyiyim artik napalim olacak okadar diyip herseyde bir hayir var diyip yolumuza devam edices..benim korkum dogum yapamam cocuga bisey olur derdim ...neyse deneyecek illa bana aci cektirecek bakti olmayacak sezeyana alacak biliyorum ....hayirlisi artik cevabi alincaya kadar bekleyecegim pazara kadar olmazsa doktor degistiricem...

Kızlar 8.000 tl 3.000 tl çok uçuk rakamlar değil mi?Benim doktorum da devlet hastanesindeydi özele geçti.Geçen ay gittiğimde işte biraz fiyat ilgilerini verdi ne ssk ne bağkur ne de emekli sandığı yani hiçbişeyi olmayan vatandaş bile sezeryan 3 gece özel oda kalma hepsi taş çatlasa bin tl anca tutar dedi.Samsun medical parkta doğum yapıcam ben ayrıca teyzemin kızı da orda doğum yaptı yine bin tl ye çıktı.Sizin fiyatlar bana biraz uçuk geldi hele 8bin
Parası mühim değil de dediğin gibi o parayı çocuğun geleceği için yatırırım daha iyi yani

Bu arada drum gel çatı muayenesi yapcam dedi ayın 25inde ama sezeyan olucam yaptırmama gerek varmı ki :44:

dunadain başka bir memlekette olduğu için gittiği hastanenin özelliklerini bilemiyorum. Ama benim gittiğim hastane istanbulda 1.sınıf diyebileceğimiz tarzda olduğu için yüksek biraz fiyatları sgk da yok orda. Onca sene çalıştığım için kendimi bu seferlik çok güzel bişi için şımartmak istedim tabi inşallah yavrumuda :) Hayırlısı olur inşallah.

esimde ben cok sinirlenince bugun soruyor bebek hareket ettimi bugun..anne kizinca bebegin hareketleri yavaslarmisya..dedim korkma bir sorun yok..bebegimide uzmeye gerek yok bos yere allah hayirlisini versin...

yanliz bugun sinir oldum ama masallah sabah kahvaltimi yaptim sonra aksam yemegimi yedim keyifli bir sekilde arada meyvelerimi cikolata pekmez falan filan hepsini goturdum.hala araniyorum neler yesem diye...simdide sicak sut iciyorum cok efkarliyim:9

günaydın kızlar.

aman sağlık olsun da paralar bi şekilde ödenir gider unutulur.insan bi yerde mecbur kalıyor işte düzene. yeterki sağ salim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.

biz de bi beşik derdine haftasonunu sinir stres geçirdik. dudulludaki civil mağazasına gittik parkyatak almaya. bize yakın orası. oradaki mal elemanı zor zahmet bizimle ilgilensin die tuttuk.adama söylüyorum bak alıcam bunun değişik rengi var mı? adam bi bakim bi saniye dedi gitti başka müşteriyle ilgilenmeye başladı.biraz bekledim zaten de çok hamileyim iyice sinirlendim. gittim dedim ki. bak alıcam ben bunu. almam için daha ne kadar beklemem gerekiyor? dedim.neyse geldi bi zahmet yokmuş istediğiniz renkten dedi. getirtin o zaman dedim. tamam akşam ben sizi ararım dedi.aramadı.

oradan dönüşte döncek yol bulamadık mecbur u dönüşü yasağını deldik. orada da sivil polis bekliyormuş. hop kucaklarına düştük. bi de trafik cezası yedik. ben anlamıyorum.istanbulda o kadar hanzo var trafik canavarı.görmezler bunları.bizim gibi kurallara uyanlar en ufak şeyde yer cezayı.

neyse akşam dedikki biz bunların merkez mağazalarına gidelim dedik.netten bulduk adresi.o da tee maltepede.biz çekmeköydeyiz.gittik baktık meğer depoymuş. be gerizekalılar ne die mağaza die koyuyorsunuz madem internet sitesine.neyse maltepede varmış.yakın.orayada trafik mrafik zor bela gittik. neyseki istediimiz beşikten varmış.iki saat eleman baktı eksik parça var mı die.bi demiri eksikmiş gitti tamamladı.içime sinmedi. sonra nevresim yastık takımı alıcam dedim. ona da baktı eksik var mı die. noooluyo abi dedik. kendi mallarına güvenmiolar daha. böyle mi olması lazım yani.ona da sinir olduk. ama artık geldik o kadar alalım dedik. iyice kontrol ettik.yataağını yorganını aldık çok şükür. bunlar böyle lakayt çalışıyor nasıl o kadar müşterileri var anlamıyorum. bi daha da civil mağazasına gitmem. müşteri çok die tenezzül etmiolar galba.

bugün artık ağdaya giderim.son ütülerimi yaparım.yatağı yorganı yıkarım. yarın doktora çatı muayenesi var.bu haftayı doğurmadan atlatırsam inş haftaya annemler gelicek. bıktım hamilelikten.içimde kocaman çocuk oldu artık gıdıklanıyorum hareket ettikçe

ohhh yarasın :) bana doktorum bu cmrtesi gittiğimde şekeri kaçırmışsın dedi suyun hiç azalmamış normalde azalması lazım seninki üst sınırda dedi. Bende tırstım. Şekerli şeylerden uzak duruyorum ama dün komşum kek göndermiş dayanamadım hepsini mideme indirdim

hayırlı olsun güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Allah. Bende daha kızımın odasını yerleştiremedim. Mobilya kokusu 1 ayı geçti hala tam olarak çıkmadı artık sıkıldım bu hafta yavaş yavaş yerleştiricem. Halısıyla avizesi kaldı onlarıda aldımmı eksiği kalmıcak inşallah.

Bu arada ivi marka halı alan varmı aranızda. İnternette rast geldim çok güzel sadece çocuk odası için üretim yapıyorlar ve sadece internet satışı var kalitesinden emin olmak istiyorum. Ya da gözüm kapalı alıcam artık modelleri çok güzel.

son haftalarda bebeğin hareketleri azalır diyorlar ama bizimki son sürat devam iyicenede güçlenmiş olmalı baya bir can yakıyor artık ama tabi yinede hareket etsin istiyorum hiç durmasın

valla bende daha yeni uyandim artik su kil tuy sorununa bir cozum getirmem gerekiyor..masallah black.. agda falan iyi dayniyorsun valla benim canim cok tatli bide saclarim sarilari uzadi siyah dipleri aynaya her baktigimda koylu gibi duruyor..zorla oksijenle acilmis gibi uclari..amonyaksiz boyalar var ama guvenemedim bekliyorum bebek dogsun diye artik onuda emzirmek var oda sorun yaparmi diye bir muallakta kaldim bekliyorum..

bir yerde okudum saci boyamanin etkisi cocuklarda 10 sene sonra falan cikiyormus ..astima kanser daha yatkin falan oluyorlarmis..tabi bu duzenli heray boyatanlar icin gecerliymis gozunuzu korkutmayim...yani bunu okuyunca biraktim boyatacaktim normalde..

teşekkürler patka :) hepimiz güzel güzel büyütelim inşallah bebişlerimizi odalarında :)

ya valla şimdi gittim geldim gözümden yaş geldi hamilelikte acayip acıyor. napayım başka türlü temiz hissetmiyorum katlanıyorum artık. doğuma kadar çıkmaz artık. ben saçlarıımı boyamadığımdan öyle bi derdim yok ama artık boş ver yaa biraz daha sabret az kaldı zaten. hamile kalınca sırma gibi saçlarımı kesitirdim rahat ediyim diye.gerçekten de rahat ettim ama zavallı eşim çok üzüldü şu hamilelik geçsin döneriz özümüze.

Selam anneler ve doğmuş-doğmamış bebişcikler.Kızlar bence de en iyisi imkan oldukça özelde doğurmak ama çok fahiş fiyatlar olunca insanın eli gitmeyebiliyor amaaan sağlıklı doğsunlar da canları sağolsun valla para ödenir canımızı sıkmayalım.
Ben de son günler bol meyve pekmez ceviz süt yoğurt Allah ne verdiyse artık götürüyorum
Ayın 25 inde kontrolüm var valla şu kıl tüy meselesi benim de çok canımı sıkıyor

ben hallettim cok sukur ya tuy meselesini birde hamileyken yardim alin diyorlar.valla masallah hicte bir sorun olmadan kendi basima ilk gunku gibi oldum

ben artik umursamiyorum dogum isini ucretini batti balik yan gider artik..saglikli dogsun bebegimde gerisi muhim degil...bir kac ay sonra aklima bile gelmeyecekki su yasadiklarim simdiden kendimi sinir edeyim...

birde bende ne kasilma ne bir sanci hic bir sey yok bu sancilar ne zaman baslarki ..internette arastirdim cogu millet 37 haftalikken yada 38 falan normal dogum yapmis..doktor gecen sordu agrin varmi yok dedim bakiyor yuzume yuruyormusun yurumen lazimki kemiklerin acilsin..dedim yuruyorum sana catim dar diye bos yere demiyorumda dinlemiyor iste..sadece soguk vurdugu zaman kasiklarim agriyor oda idrar yollarim yuzunden..bebek hareketlerinide inceliyorum hergun ondada cok sukur bir sorun yok..

yani sizlerde varmi bir sanci acilma ne bilim sivi gelmesi..banami ozel anlamadimki..26 bakacakmis catima yine doktor ama agzimi bozucam cok sinir etti beni gorur anasininkini tobe tobe

bendede yok ne kasılma ne sancı nasıl olduklarını bile bilmiyorumki :/ Başıma geldiğinde anlarım inşallah. 37.haftada bitti ses seda yok neyse 39.haftada bitsin inşallah. Zaten korku sarıyor arada bir nasıl olcak bu doğum diye :/

valla aynen ben de öyle. soruyorlar sancın var mı die.bilmem varsa bile anlamıyorum diorum :))

bazen adet sancısı gibi kısa kısa oluyor ama acaba diorum bağırsak hareketi falan mı.neyse doğururken gayet net anlarız herhalde.

bende öle adet sancısı gibi hafif bir ağrı hissediyorum ama sanırım doğum sancısı bel ile kasıklara aynı anda vuruyormuş ondan dolayı kendimi teselli ediyorum

selam kızlar... işten ayrılınc bilgisyarın başına oturasım gelmedi, geriden takip ediyorum o yüzden...

ben çatı muayenemi oldum... hiç korkmayın birşey yok o muayenede, rahat olun...ama doktor bana yine çok olumlu konuşmadı, çok rahat değilmiş çatım, normal doğum pek olası gözükmüyor...

bende o işi hallettim ama gerçekten hamilelikten midir nedir çok acıdı, üstelik ben lazer yaptırdığım için çok fazla yok ona rağmen.. eskiden çatır çutur aldırırdım bana mısın demezdim.... yani çatı muayenesinden kokrmayın kızlar ağdadan korkun :)

bende öle adet sancısı gibi hafif bir ağrı hissediyorum ama sanırım doğum sancısı bel ile kasıklara aynı anda vuruyormuş ondan dolayı kendimi teselli ediyorum

bende de dün başladı kasık ağrısı... hadi bakalım hayırlısı...

Valla bendede yok agri sizi kasilma dunedainin dedigi gibi cogunluk 37.38 haftada dogurmus kiz cocuk erken gelir deerler birde ama bizde hic dogum belirtisi falan yok...gerci su sira olmasin babam trafik kazasi gecirdi hastanelerdeyiz kac gundur boyna guden kemigin biri kirikmis ameliyat olucak annem hep onun pesinde aklida bende.. Ona uzuldum stres yaptim iyice su sira dogmasin annemin akli bende kalir kadincagiz iki arada yipratr kendini dua ediyoruzda hayirlisiyla atlatsin sag saglim ameliyati....

gecmis olsun allah en kia zamanda sifasini versin..ya ben takip ettim kendimdede oyle tam 9 ay boyle sorunlar yasamazken 9 ayda tam stresten en uzak olman gereken donemde biseyler geliyor basimiza..bende dert etmeyim etkilenmeyim diye baya boyle deliye vurdum yani..hayirlisi ile iyilesir insallah takma kafani dogumdan sonra sutun falan gelmez allah korusun...

evet bende bekliyorum agrisiz acisiz ole ne adet agrisi ne baska bisey belimde agrimiyor..bekliyorum bakalim arastirdim cati muayenesini dun doktorun birtanesi kiza catin cok dar sen normalde iliskiye girerken bile zorlanirsin bune boyle demis..yani bu problem bende vardi acikcasi simer testi yaptirmistim gecen sene..kadin elinde kulak cubugu gibi bisey vardi onu sokamadi sonra bir alet getirdi icimi oya oya sokmustu valla..cati muayenesi bundan zor olmasa gerek..tum rahim kasilmisti bende..ozamanda catim dar soylemislerdi..

çok geçmiş olsun çiğdem. Allah kısa zamanda ayağa kalkmasını nasip etsin inşallah. Sen yinede moralini yüksek tutmaya çalışki zamansız bişiler olmasın.

çok geçmiş olsun. allah şifasını versin. allah ayarlamıştır merak etme :)

aynen bende çatır çatır aldırıyordum ama bu sefer acayip acıdı. dediğin gibi çatı muayenesinde hiç bişi hissetmedim. ağda daha korkunç. çatım iyiymiş normal doğuma uygun dedi. 1.5 cm açılmam varmış haberin olsun dedi. bebek 3384 gr olmuş gene camışlamış yaa. bu hafta dikkat ettim güya. ama bizim kız bana çekmiş illa yicem diyor. doktor inş haftaya doğar dedi. öbür haftaya kalırsa normal doğumda zorlanırsın dedi. inşallah haftaya doğar. bol bol yürü dedi. ne kadar mesela dedim 45 dakka falan dedi.nst ye aç gittim aslında çok aç deildim ama bekle bekle acıktım bebek kımıldamadı. bişi yedim bi daha girdim çok şükür iyi çıktı. ama evden çık hastaneye git bekle bekle geri dön 4 saatimi aldı. eşim de tedirgin oluyor. mecbur arabayla gidiyorum tek başıma diye. çok yoruldum. bu arada enfeksiyon varmış fitil yazdı. halbuki kaç kere dedim bak dedim doktor dedim akıntım var dedim hepsine normal normal demişti.. bugün baktı hıı enfeksiyon var dedi.neyse farketti en azından.

Bende aklima o geldi bu telesa gelmez rabbim bekledir benim kizimi biraz daha dedesini bu halde gormesin diyor babamda o halde...persembe ameliyat olcakmis boynunda bi kirik varmis ondan sonrada omrilik icin ikinci ameliyati olucak arkadada varmis cunku kirik icin kotusu yuruyerek girdigi o ameliyattan sakat cikabilir diyor doktoru birde daha 20gun olmadi kalbine stentle balon takildi kalbi dayanamaya bilir diyor kendi kalp doktoruda gelde stres yapma ((( Bugunden beri halim yok istahim yok basim agriyor ister istemez stres yapiyorum dogurmiyimda hepten kotu olurum ozaman babami gozumle gormayince :s

oyy canım benim yaa. her şey olacağına varır meraklanma. allah inş şifasını verir. streslenmek faydddan çok zarar veriyor. babam hep der işin sonunu bi görelim ona göre üzülceksek üzülürüz sevinceksek seviniriz. inş iyi olur her şey. sen bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…