Selam kızlar.Nerelerdesiniz yaa????
Selemi durumun nasıl.Umarım bebişin yaramazlık yapmamıştır henüz.Senin yolun bitti benimse 1 günüm kaldı ne güzel .Eşimle çok heyecanlıyız artık.Meraktan çatlıyoruz.
Bugün eşim ve erkek kardeşi sağ olsunlar evi temizlediler.Tüm halıları silkelediler,süpürdüler, sildiler.Bana da sadece toz almak kaldı.Ama ben dayanamadım camları sildim.Öyle çok özenemedim ama yeter şimdilik.Kendimi çok yormaya korktum tabi.Yarın annemler ve kayınvalidemler gelecek tabi sonra da kızım.Evim tertemiz olsun istedim.
Umarım herkes iyidir.Hepinizi ve bebişlerimizi öpüyorum.
ayy ne guzel ben bu gece yatamazdim heralde heyecandan...
simdi karnim cok acikti valla usenmedim kalktim tereyagli ekmek pogaca domates peynir zeytin salatalik iceren bir kahvalti yaptim resmen...aksam arkadaslar cagirmis saolsunlar balik yedim ama demek tutmadi beni aklima hep biseyler yemek geliyordu...
kızlar ben de yusuf denizimi kucağıma aldım sonunda bayramın 2.günü.çok şükür bi sıkıntımız yok artık.doğum yapmayan arkadaşlar da inşallah sağ salim bebeklerini kucağına alırlar.
Kızlar herkese günaydın :)) bizde evdeyiz ve gribim boğazlarım şişti ıhlamur c vitamini alıyorum ama pek fayda etmiyor....
Bir önerisi olan varmı acaba??? Bu arada yarın doktor kontrolum var. Ben hala normal doğum sezaryan karar veremedim. Normal beklersem hiç gelmicekmiş gibi geliyor. Bende hemen gelsin istiyorum:) benim de yarın kayınvalidem gelicek inşallah cuma cumartesi bitircez temizliği. Ben yıkarken eşyalara yumuşatıcı kullandım. Bundan sonra kullanmam belki. Bu halde çok birşey yapamadığımdan evde canım sıkılıyor... Sizde durumlar nasılll
geçmiş olsun Irmak. Dikkat et kendine. Dinlenerek atlatıcaksın gribi zaten gereken şeyleri alıyormuşsun. Yorma kendini bol bol dinlen atlatırsın. Bende bu halimle düzgün bişi yapamıyorum yapmaya çalışıyorum ama çok çabuk yoruluyorum. Yarım saat birşeyle uğraşmak yetiyor vücudumdaki bütün enerji bitiyor. Uzun bir müddet dinlenmem gerekiyor tekrar bişiler yapabilmek için.
Artık iyice ağırlaştık dunedain. Alışveriş yapmak bile ızdırap oluyor sanki. Yürüteç yerine yürümeye yardımcı oyuncaklar var onlardan düşünmezmisin. Ben sanırım onlardan alıcam hem daha az yer kaplıyor hemde üzerine binip araba gibi oynuyabiliyor.
hayırlı olsun iklim aras. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah İnşallah. 2. bebeğimizde dünyaya geldi negüzel. Herşeyinin iyi olmasıda ayrıca çok güzel. Allah nazarlardan saklasın.
Doğum anılarınıda aktarmanı çok isteriz. Umarım herşey istediğin gibi olmuştur.
Demek 2. bebişimiz de dünyaya geldi.Ne güzel.Canım sana ve bebişine uzun sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Neler yaşadığını ben de merak ediyorum.Herhalde fırsat bulunca anlatırsın.kızlar ben de yusuf denizimi kucağıma aldım sonunda bayramın 2.günü.çok şükür bi sıkıntımız yok artık.doğum yapmayan arkadaşlar da inşallah sağ salim bebeklerini kucağına alırlar.
aslinda dogru diyorsun ben yurutecte cok istemiyorum ama ben burada hali kullanmiyorum evin salonu genis ortada bir sehbam var kaldirip bebege gezecegi alan acmayi planliyorum..yurume aparati alsam duser falan diye simdiden korkuyorum..yerler hep fayans cunku..birde evimin cam bolumu komple yukaridan asagi cam ve arasi aciliyor korkuluk falan varda 10. kattayim yurutecten kacamaz diye dusundum..bazen bu konu yuzunden mideme kraplar giriyor camlara su kapilar takilan demir zincirlerden yaptirsam diye dusunuyorum...anne olmak zor valla...
kızlar ben de yusuf denizimi kucağıma aldım sonunda bayramın 2.günü.çok şükür bi sıkıntımız yok artık.doğum yapmayan arkadaşlar da inşallah sağ salim bebeklerini kucağına alırlar.
Selam hanımlar.Nasılsınız?
Demek 2. bebişimiz de dünyaya geldi.Ne güzel.Canım sana ve bebişine uzun sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Neler yaşadığını ben de merak ediyorum.Herhalde fırsat bulunca anlatırsın.
Bildiğiniz üzere kızlar benim de bugün son günüm.Yarın kızıma kavuşuyorum.Umarım her şey yolunda gider.
Ne zaman fırsat bulurum ama kısa zamanda ben de dönüp sizlerle yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?