bende suan calışıyorum aslında zorlanmıyorum , bu ayın 20 kadar devam edeyim diyorum .. ama eşim kabul etmiyor ...
İyi akşamlar kızlar.
Dün bizde doktordaydık.Kızım 3570 gr. olmuş.Bu hafta ben hiç kilo almadım demekki o almış hep.Her şey yolunda gözüküyor şimdilik.Zaten sadece 6 günümüz kaldı.Ama artık bitmesini çok istiyorum çünkü özellikle geceler işkence oldu.
İcebreezer canım bebişinin ve senin sağlıklı olmanıza çok sevindim.Minik yaramaz büyüyor demek hızla.Senin için de sürekli bir koşturmaca ama artık biz de kavuşalım kuzularımıza diye sabırsızlanıyoruz.
Selemicim demek perşembe doğumun.Yani 10 kasım.Biraz manidar bir tarih. :))Hayırlısı olsun canım.Bir avazda kurtulursun inş.Benimki de senden 1 gün sonra.
Blacroseimortal bebişin sağlıklı olmasına sevindim canım.Ben de dün nst ye girince yine çok hareketliydi bizimki.Kalp atışları bazen 180 bile çıkıyordu.Ama senin alttaki değerin yani sancıyı gösteren çizelgen yüksek değil mi?Yani tam bilmiyorum ama sanki bana 60 biraz fazla geldi.Bir şey hissetmedin mi oanlarda.Ağrı falan.Ayrıca sonunda işi bitirmene de sevindim.Gerçekten öğrenciler yoruyor.
Gamze bu arada sana hoş geldin diyememiştim.Hoş geldin.Senin bebişine de maşallah.Umarım sağlıkla o da gelir dünyaya.
bu arada hepinizin kurban bayrami kutlu olsun..
ırmak benim yazdiklarim gozune carpmamis anlasilan ben dogurdum 3 ekim gunu :)
Canım çok bilmiyorum ama böyle hafif kanlı sümüksü bir şey sanırım.Öyle okumuştum .Ama herkesin gelecek diye bir şey yok sanırım.Ama eğer geldiyse doğum 48 saat içinde olur deniliyor.Geliyor mu yoksa senin minik yaramaz.arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar diliyorum, Allah izin verirse bidahaki bayrama harçlıkları ve bayramlıkları hazırlayacağız bebişlere :))
doğumdan önce gelen nişan belirtisi hakkında bilgisi olan varmı??? benim 2-3 defa oldu gibi bişey ama hep azdı çok fazla anlam veremedim gelen şey nişan mı yoksa başka bişey mi acaba?
oh ne güzel allah sağlıcakla büyütsün inşallah.bizde görürüz o günleri. Erken doğummu oldu seninki??? Bu arada herkese iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?