***** 2011 Mart Hamileleri *****

bende suan calışıyorum aslında zorlanmıyorum , bu ayın 20 kadar devam edeyim diyorum .. ama eşim kabul etmiyor ...

doğumdan sonra dönecek misin? ben doğumdan sonra işe döneceğim için ne kadar geç çıkarsam o kadar çok bebeğimle beraber olurum diye düşünerek uzatıyorum....

İyi akşamlar kızlar.
Dün bizde doktordaydık.Kızım 3570 gr. olmuş.Bu hafta ben hiç kilo almadım demekki o almış hep.Her şey yolunda gözüküyor şimdilik.Zaten sadece 6 günümüz kaldı.Ama artık bitmesini çok istiyorum çünkü özellikle geceler işkence oldu.

İcebreezer canım bebişinin ve senin sağlıklı olmanıza çok sevindim.Minik yaramaz büyüyor demek hızla.Senin için de sürekli bir koşturmaca ama artık biz de kavuşalım kuzularımıza diye sabırsızlanıyoruz.
Selemicim demek perşembe doğumun.Yani 10 kasım.Biraz manidar bir tarih. :))Hayırlısı olsun canım.Bir avazda kurtulursun inş.Benimki de senden 1 gün sonra.
Blacroseimortal bebişin sağlıklı olmasına sevindim canım.Ben de dün nst ye girince yine çok hareketliydi bizimki.Kalp atışları bazen 180 bile çıkıyordu.Ama senin alttaki değerin yani sancıyı gösteren çizelgen yüksek değil mi?Yani tam bilmiyorum ama sanki bana 60 biraz fazla geldi.Bir şey hissetmedin mi oanlarda.Ağrı falan.Ayrıca sonunda işi bitirmene de sevindim.Gerçekten öğrenciler yoruyor.
Gamze bu arada sana hoş geldin diyememiştim.Hoş geldin.Senin bebişine de maşallah.Umarım sağlıkla o da gelir dünyaya.

ne guzel tarihler yaklasmis..doguma iki gun kala kayisi suyu yada kayisi yiyin.eger sezeryan olursa gaz atmak gerekirmis dogumdan sonra icerseniz dogum sonrasi hic problem yasamazsiniz diyorlar.birde sut gelsin diye caylar varmis isimlerini bilmiyorum.onlardan dogumdan 2 gun once baslayip icmek gerekiyormus.ben alkolsuz bira icmeyi planliyorum birayida hic sevmem ama.gogusleriniz icinde yeni ogrendim ayva cekirdegini yarim bardak suya koyup bir gece suda bekletince jelimsi bir kivam aliyormus bu cok iyi geliyormus...ayrica son haftalar bana pamukla gogus uclari ciksin diye zeytin yagi koy dediler...

sut gelsin hemde kilo almamak icin bol su icmek birde hergun yarim cay bardagi hamur mayasi ezip gunluk icilirse yararli bakteriler oldugu icin cok yarari oluyormus...sut baya cogaliyormus..

bugun sonunda bebek arabasi aldim baston gibi ama iri bebek arabalarindan cok inceledik esimle en son onu uygun bulduk cok kolay katlanip aciliyor..tam yatiyor..ogluma cok guzel canta boyu arabalar yataga tuturulan sesli donen ayiciklar banyo yaptirmak icin sunger burun aspiratoru aldim...

valla bilmemki. akşam geç olmuştu kendi doktorum çıkmıştı başka doktor baktı nst me. o da iyi dedi.ağrı falan hissetmedim ama trafikte gerilmiştim baya bi. bi de randevuya yetişebilcek miiyim gerginliği vardı. belki o etkili olmuştur. yoksa ağrı falan hisssetmedim.

bu arada maşaalah bebeğine. artık doğdu doğacak ne güzel. inşallah hayırlısıyla doğururuz hepimiz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese merhaba:))) uzun zamandır beri takip edemiyorum şöyle bir geçmişe gözatmaya çalıştım kimse doğurmamış daha:) bende doğurmadım. 1 kasım itibari ile izne ayrıldım evdeyim şimdilik ama biraz bunalıyorum açıkcası.... Bebek odamız hazır çentalarımızda bayramdan sonra ev temizliğimizide bitirirsek tamamdır. Daha doğum için karar veremedim. Normal doğum için doktor ay sonuna kadar bekleyebiliriz dedi. Eğer sezeryan düşünürsem 19 kasım gibi olabilir. Bilmiyorum henüz ne yapsam diye. Bayramdan sonra kontrolum var bakalım ne kadar büyüyecek. Artık son zamanlar hemen doğurasım geliyor. Herşeyin hayırlısı arkadaşlar işte bizden böyle:))))

Selemi ve Mavibebek dogumlariniza cok az kalmis geri sayim baslamis..! En heyecanli bekleyis ! Allah kurtarsin saglik ve kolaylikla insallah guzel haberlerinizi bekliyorum :)

Bu arada hepinizin kurban bayrami kutlu olsun..

Irmak benim yazdiklarim gozune carpmamis anlasilan ben dogurdum 3 Ekim gunu :)

herkese simdiden iyi bayramlar diliyorum.....Yilbasinda allahin izini ile hepimizin bebegi yanimizda olacak......

arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar diliyorum, Allah izin verirse bidahaki bayrama harçlıkları ve bayramlıkları hazırlayacağız bebişlere :))
doğumdan önce gelen nişan belirtisi hakkında bilgisi olan varmı??? benim 2-3 defa oldu gibi bişey ama hep azdı çok fazla anlam veremedim gelen şey nişan mı yoksa başka bişey mi acaba?

Selam kızlar.Önce sizlerin ve minik meleklerimizin bayramı kutlu olsun.Bir dahaki bayramı çocuklarımızla kutlayacağız ne güzel.

Canım çok bilmiyorum ama böyle hafif kanlı sümüksü bir şey sanırım.Öyle okumuştum .Ama herkesin gelecek diye bir şey yok sanırım.Ama eğer geldiyse doğum 48 saat içinde olur deniliyor.Geliyor mu yoksa senin minik yaramaz.

mavibebek benim yaramaz gelecek arada bir sinyal veriyor ama gerisi gelmiyor..drum bayramın 2.ve 3.günü şehirdışında olacaktı bu yüzden bebişin acele etmesini istemiyordum..2. günü sağsalim atlattık yarınıda atlatırsak sorun kalmayacak..perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum neyle nasıl karşılaşacağımı bilmeden gideceğiz hastaneye.hakkımızda hayırlısı olur inş.. aslında içimden bir ses bazen cumayı 11.11.2011 i bekle diyor,bazende 1 gün daha erken oğluşuma kavuşma duygusu beni sabırsızlandırıyor ve tarih hiç önemlideğil diyorum..umarım ilerleyen zamanlarda pişmanlığını yaşamam..

herkese iyi bayramlar :)

selemi'cim valla ben de ilk kez doğurucam benim de pek fikrim yok ama artık doğuma işaret olabilir. çok heyecanlı inş hayırlısıyla alırsın bebişini eline. hayırlı haberlerini bekliyoruz.ben de bu ara erken doğurmaktan korkuyorum. hele de bayramda.

merhaba bayanlar

son 21 gunum kaldi hayirlisi ile valla heyecanlanmamak elde degil birde selemi sen ve bir kac kis daha var heralde bu aralar dogum yapacak hadi allah kurtarsin..artik anilarinizi yazarsiniz tabi bebeklerden firsat bulabilirseniz..guya bu haftalar yeri daraldigi icin hareket etmez diyolar bebisler..valla benimkisi utanmasa gobegimden firlayacak..simdiden yaramaz olacak belli...

aynen benim bebeğim de öyle kendi kendine çıkıcak şimdi göbeğimden diyorum. aşırı geriniyor oynuyor pata pata vuruyor. ama sağlıklı bebek öyleymiş.maşallah diyelim.az hareket etmesinden iyi. hiç bana çekmicek kızım. babası gibi tam bir karadenizli olucak herhalde.

Selemi umarım bugünü de atlatırsın.Erken gelme korkusu bende de var ama her şey olacağına varır ne diyelim.Tarih konusunda ne bileyim ben 10 kasım olmasını istemezdim.Hem 11.11.11. özel bir tarih.Herkese denk gelmez. Bekleyebilirsin sen de istersen.
Dunedain ve blackroseimmortal sizin de az kaldı tabi heyecanlanmanız normal bir de bizi düşünün sadece 3 günüm kaldı.Benim kızım da hala çok hareketli.Bir de biliyorsunuz şu an 3600-3700 gr. civarında ama hala yeri var demekki.Bazen içerde dans ediyor gibi.Ama dediğiniz gibi bu onun sağlıklı olduğunu gösteriyor.Bu çok iyi.
Bugün evde taklıyorum ben de.2 gündür fıldır fıldır geziyorum.Cuma doğuracağımı öğrenen şaşırıyor niye geziyorsun diye ama ben kendimi gayet iyi hissediyorum evde tıkılıp kalmak istemiyorum.Cumaya kadar da böyle gezeceğim sanırım.

Selemi ve Mavibebek allah saglicakla bebeklerinizi kucaginiza aldirsin cok az kaldi buyuk bulusmaniza cok heyecanli olmalisiniz :)
Bencede 11.11.11 cok guzel bir tarih elimde olsa bende o tarihi tercih ederdim..

sanki ben dogum yapacak kadar heyecanlandim simdi cumaya surada ne kaldi :)) allah hayirlisi ile dogmasini nasip eder insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…