İyi akşamlar kızlar.
Dün bizde doktordaydık.Kızım 3570 gr. olmuş.Bu hafta ben hiç kilo almadım demekki o almış hep.Her şey yolunda gözüküyor şimdilik.Zaten sadece 6 günümüz kaldı.Ama artık bitmesini çok istiyorum çünkü özellikle geceler işkence oldu.
İcebreezer canım bebişinin ve senin sağlıklı olmanıza çok sevindim.Minik yaramaz büyüyor demek hızla.Senin için de sürekli bir koşturmaca ama artık biz de kavuşalım kuzularımıza diye sabırsızlanıyoruz.
Selemicim demek perşembe doğumun.Yani 10 kasım.Biraz manidar bir tarih. :))Hayırlısı olsun canım.Bir avazda kurtulursun inş.Benimki de senden 1 gün sonra.
Blacroseimortal bebişin sağlıklı olmasına sevindim canım.Ben de dün nst ye girince yine çok hareketliydi bizimki.Kalp atışları bazen 180 bile çıkıyordu.Ama senin alttaki değerin yani sancıyı gösteren çizelgen yüksek değil mi?Yani tam bilmiyorum ama sanki bana 60 biraz fazla geldi.Bir şey hissetmedin mi oanlarda.Ağrı falan.Ayrıca sonunda işi bitirmene de sevindim.Gerçekten öğrenciler yoruyor.
Gamze bu arada sana hoş geldin diyememiştim.Hoş geldin.Senin bebişine de maşallah.Umarım sağlıkla o da gelir dünyaya.