iklim aras gözün aydın canım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş.
ırmakcığım,maşallah toprak bebişimizesezeryan için erken bir hafta değil bence, zaten genelde 38 de alıyorlar bebişleri bi kaç arkadaşımında öyle oldu için rahat olsun...neye göre sezeryan kararı aldınız alttan muayene etti mi çatın mı dar?
günaydın ...
herkes doguma bir hazırlık içerisinde en uzun benim galiba....
hayırlısıyla inş kucagınıza alırsınız inş...
normal dogum düşünen yokmu hiç ...
herkese merhaba.. ben de doğumdan çok korkuyorum :S ben 36 haftalık hamileyim ve 6 cm miyomum var. sezeryan mı normal mi bilemiyorum. . sezeryan mı yoksa normal doğum mu kanamayı arttırıyor acaba bilgisi olan var mı? dr sezeryan diyor ama sezeryan kanamaya sebep olacağından çoğu dr sezeryanda miyom almazmış. çok fenayım(
merhaba bayanlar guzel bebisleri....
dogum korkusu sarmadi henuz beni bilmeidigim icin cokta dusunmekte istemiyorum zaten..annem ve kayinvalidem gelecegi icin onlarin gelisi biletleri vizeleri bebegin konsolosluk islemleri derken benim kafam oralara gidiyor...
bugun midem biber gibi yaniyor...ne yedim ne ictim ise banamisin demedi mide ilaclari aldim sanki su iciyorum hic bir etkisi yok...sanirim hamileligin son ayinda reflu olabiliyormus..bana biraz sabret gecer diyorlar ama uykularimi kaciriyor..
ayrica yazip kimseyi uzmeyim dedim ama ama kafamada cok takildi uyuyamadim..annemler dun hacdan geldiler..ayni kafilede gittiklari bir turk bayani kacirmislar 3 gun sonra geri getirmisler..kadin sonra kendini otelden asagi atip intihar etmis..kayinvalidesi kayinpederi esi falan da hep oradaymis..yani bende arap ulkesinde yasiyorum burasi cok rahat ama araplar turk kadinlarina bayiliyor nedense..hos kaciranlar basklarida olabilir ama insan bir nefret ediyor yalan yok...diyanette kimseye bilgi vermeyin insanlari hacdan sogutmayin diye bildiri yayinlamis..ben esim olmadan cikmam genelde ama heralde bundan sonra hic cikmam..ne kadarda dunyanin en guvenli ulkeside olsa hos ona bakilirsa turkiyedede cikilmazya..iste yazmayim dedim ama cok kafamada takildi...
mide yanması bende uzun süredir var ve artık geceleride başladı yastığımı resmen 4 e katlıyorum boğazıma doğru çıkmasın diye. İnşallah geçicek.
Hacdaki olaysa korkunç. Duymuştum kaçırılma olaylarını diyanette hatta butür olayların yaşanmaması için dışarda ne gibi tedbirler alınacağını anlatıyor. Allah geride kalanlara sabır versin çok çok kötü bişi
simdi kahvalti yapicam midem yanar diye korkuyorum acikcasi...4 gun sonra kontrolum var acaba bebek kac kilo aldi cok merak ediyorum 2 haftadan fazladir sabahlari pekmez yiyorum 2 kasik 1 tane yumurta sut yogurt bunlari cok abartmiyorum yalan yok..ceviz zorla yemeye calisiyorum cok tiksindim zaten hic sevmem..pilav cok iyi geliyormus bebeklere bende yapiyorum...birde bir yerde okumustum bebek icin 7 aydan sonra tereyagi yemeyi ihmal etmeyin diye..gunluk abartmayacak sekilde yemeklerinizde olsun diye yaziyordu...bende kullandim esim zaten sen degil int. doguracak cocugu diyor...internet annesi diye dalga geciyor...ama yalan yok suradan ogrendigim arastirdigim tum konularla cok saglikli bir hamilelik donemi gecirdim cok sukur..mide yanmasi uyku istahsizlik tipik hamile tripleri ama onun disinda yedigim ictigim kullandigim ne varsa toplu herkesin verdigi bilgilerdi..sacma olanlari ayikladim gerisini uyguladim...anne karnindaki bebege minik zeka testleri vardi onlardan yaptim..sevdigi seyleri yemege gayret gosterdim..
hac meseleside annem belinden rahatsizdi gittiginde..babam tekerlikli sandalye ile falan dolandirmis yuruyemedigi yerlede..cogu kez otelden cikmamis..ne yalan soyleyim iyiki cikmamis herseyde bir hayir vardir allah bos yere derdi bir insana vermez..seytan taslamaya bile vekaleten babam gitmis..sag saglim gidip geldiler cok sukur diger aileyede allah yardim etsin...
simdi kahvalti yapicam midem yanar diye korkuyorum acikcasi...4 gun sonra kontrolum var acaba bebek kac kilo aldi cok merak ediyorum 2 haftadan fazladir sabahlari pekmez yiyorum 2 kasik 1 tane yumurta sut yogurt bunlari cok abartmiyorum yalan yok..ceviz zorla yemeye calisiyorum cok tiksindim zaten hic sevmem..pilav cok iyi geliyormus bebeklere bende yapiyorum...birde bir yerde okumustum bebek icin 7 aydan sonra tereyagi yemeyi ihmal etmeyin diye..gunluk abartmayacak sekilde yemeklerinizde olsun diye yaziyordu...bende kullandim esim zaten sen degil int. doguracak cocugu diyor...internet annesi diye dalga geciyor...ama yalan yok suradan ogrendigim arastirdigim tum konularla cok saglikli bir hamilelik donemi gecirdim cok sukur..mide yanmasi uyku istahsizlik tipik hamile tripleri ama onun disinda yedigim ictigim kullandigim ne varsa toplu herkesin verdigi bilgilerdi..sacma olanlari ayikladim gerisini uyguladim...anne karnindaki bebege minik zeka testleri vardi onlardan yaptim..sevdigi seyleri yemege gayret gosterdim..
hac meseleside annem belinden rahatsizdi gittiginde..babam tekerlikli sandalye ile falan dolandirmis yuruyemedigi yerlede..cogu kez otelden cikmamis..ne yalan soyleyim iyiki cikmamis herseyde bir hayir vardir allah bos yere derdi bir insana vermez..seytan taslamaya bile vekaleten babam gitmis..sag saglim gidip geldiler cok sukur diger aileyede allah yardim etsin...
ben de yarın kontrole gidicem.çocuk normal gidiyor haftasına göre.inş hep böyle devam eder de kocaman iri bebek doğurmak zorunda kalmam. gerçi öyle olsa söylerdi doktor şimdiden belli olurdu. bakalım yarın çatı muayenesi falan yapacak mı? ay bu muayene işi de gerdi benigerçi korkmuyorum ama merak ediyorum çatım dar mı deil mi die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?