• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Selam kızlar.Nerelerdesiniz yaa????
Selemi durumun nasıl.Umarım bebişin yaramazlık yapmamıştır henüz.Senin yolun bitti benimse 1 günüm kaldı ne güzel .Eşimle çok heyecanlıyız artık.Meraktan çatlıyoruz.
Bugün eşim ve erkek kardeşi sağ olsunlar evi temizlediler.Tüm halıları silkelediler,süpürdüler, sildiler.Bana da sadece toz almak kaldı.Ama ben dayanamadım camları sildim.Öyle çok özenemedim ama yeter şimdilik.Kendimi çok yormaya korktum tabi.Yarın annemler ve kayınvalidemler gelecek tabi sonra da kızım.Evim tertemiz olsun istedim.
Umarım herkes iyidir.Hepinizi ve bebişlerimizi öpüyorum.

kızlar herkese iyidilekleriniz için çok teşk.ediyorum..yarın saat 1.30'a randevu aldım..mavibebek şuan iyiyim ara ara sırtım ve kasıklarım ağırıyor ama sonra geçiyor..öğle vakti markete kadar gittik çok fazla yürümedim ama rahatsız edici ağrılarım oldu gelirgelmez hemen uyudum..yarın ne-nasıl olacak hiç bilmiyorum akışına ve dra bırakmışım herşeyi dr ne derse onu yapacağız..inş.hakkımızda hayırlısı olur ve rahat, sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz..

ikinize de hayırlı doğumlar. sağ salim alırsınız inşallah bebişleri :) ay bize de vakit geçsin bi an önce. bizleri habersiz bırakmayın he.

ayy ne guzel ben bu gece yatamazdim heralde heyecandan...

simdi karnim cok acikti valla usenmedim kalktim tereyagli ekmek pogaca domates peynir zeytin salatalik iceren bir kahvalti yaptim resmen...aksam arkadaslar cagirmis saolsunlar balik yedim ama demek tutmadi beni aklima hep biseyler yemek geliyordu...

günaydın hanımlar. Geçmiş kurban bayramınız mubarek olsun. 2 gündür evimdeyim ancak pc yi elime alabildim :)

Bugünde kızımın kıyafetlerini makinaya attım. Minik minik ne kadar uzun sürdü makinayı açmam :) Doğumda giyineceğim pijama takımını felanda onlarla yıkamak istedim kızımın kıyafetleri gibi koksun diye ama sığdıramadım :D Bu zamana kadar yumuşatıcı kullansammı diye düşünmekten bekledim. Her ne kadar bebekler için yapılsada son suda yumuşatıcıyı alıyor makina ve o kimyasallar kıyafetin üzerinde kalıyor. En sonunda o yüzden vazgeçtim :/

Selam kızlar.Nerelerdesiniz yaa????
Selemi durumun nasıl.Umarım bebişin yaramazlık yapmamıştır henüz.Senin yolun bitti benimse 1 günüm kaldı ne güzel .Eşimle çok heyecanlıyız artık.Meraktan çatlıyoruz.
Bugün eşim ve erkek kardeşi sağ olsunlar evi temizlediler.Tüm halıları silkelediler,süpürdüler, sildiler.Bana da sadece toz almak kaldı.Ama ben dayanamadım camları sildim.Öyle çok özenemedim ama yeter şimdilik.Kendimi çok yormaya korktum tabi.Yarın annemler ve kayınvalidemler gelecek tabi sonra da kızım.Evim tertemiz olsun istedim.
Umarım herkes iyidir.Hepinizi ve bebişlerimizi öpüyorum.

maşallah sana doğuma bir gün kala nasıl cam silebildin? benim karnım yüzünden çoğu hareketim sınırlı :)

ayy ne guzel ben bu gece yatamazdim heralde heyecandan...

simdi karnim cok acikti valla usenmedim kalktim tereyagli ekmek pogaca domates peynir zeytin salatalik iceren bir kahvalti yaptim resmen...aksam arkadaslar cagirmis saolsunlar balik yedim ama demek tutmadi beni aklima hep biseyler yemek geliyordu...

artık yemeye başlamana sevindim dunedain :)

gunaydin bayanlar guzel bebisleri :)

evet patka zaten son haftalar artik kilo almiyormussun..ama bakma oyle yedigime 6 kilo almisim simdiye kadar..sanirim 7 ile bitirecegim gibi geliyor insallah...neyse hayirlisi olsun artik..

bebek kiyafetlerine yumusatici koymayin bende yikarken koymadim zaten gerekmiyormus..ben utulerken belim agrimisti..sezon sezon yikayip ayirip utulemistim..0-3 3-6 6-9 diye oyle daha iyi oldu..iyiki once almisim kiyafetleri bende dusunuyorumda son 2 aydir evdeyim cok onemli olmadikca cikmiyorum..ama hani almaya kalksam sanirim cok afallardim..gecen magazaya gittik yurutec alacaktik kalsin bir kiyida diye..ayakta yoruldum dogru duzgun bakamadim gidelim dedim..

masallah cam silmek idolumsun cunku bende dusunuyorum gunluk rutin isleri bir kagni gibi yapiyorum..son gunlere yakin esime dedim yardim edeceksin ikimizin anneside geliyor en azindan ustunden gecelim detayi onlara birakirim...oglumu yormuyorum ben :)))(aslinda kendimi desem daha iii :)))

Kızlar herkese günaydın :)) bizde evdeyiz ve gribim boğazlarım şişti ıhlamur c vitamini alıyorum ama pek fayda etmiyor....
Bir önerisi olan varmı acaba??? Bu arada yarın doktor kontrolum var. Ben hala normal doğum sezaryan karar veremedim. Normal beklersem hiç gelmicekmiş gibi geliyor. Bende hemen gelsin istiyorum:) benim de yarın kayınvalidem gelicek inşallah cuma cumartesi bitircez temizliği. Ben yıkarken eşyalara yumuşatıcı kullandım. Bundan sonra kullanmam belki. Bu halde çok birşey yapamadığımdan evde canım sıkılıyor... Sizde durumlar nasılll

geçmiş olsun Irmak. Dikkat et kendine. Dinlenerek atlatıcaksın gribi zaten gereken şeyleri alıyormuşsun. Yorma kendini bol bol dinlen atlatırsın. Bende bu halimle düzgün bişi yapamıyorum yapmaya çalışıyorum ama çok çabuk yoruluyorum. Yarım saat birşeyle uğraşmak yetiyor vücudumdaki bütün enerji bitiyor. Uzun bir müddet dinlenmem gerekiyor tekrar bişiler yapabilmek için.

Artık iyice ağırlaştık dunedain. Alışveriş yapmak bile ızdırap oluyor sanki. Yürüteç yerine yürümeye yardımcı oyuncaklar var onlardan düşünmezmisin. Ben sanırım onlardan alıcam hem daha az yer kaplıyor hemde üzerine binip araba gibi oynuyabiliyor.

kızlar ben de yusuf denizimi kucağıma aldım sonunda bayramın 2.günü.çok şükür bi sıkıntımız yok artık.doğum yapmayan arkadaşlar da inşallah sağ salim bebeklerini kucağına alırlar.

kızlar ben de yusuf denizimi kucağıma aldım sonunda bayramın 2.günü.çok şükür bi sıkıntımız yok artık.doğum yapmayan arkadaşlar da inşallah sağ salim bebeklerini kucağına alırlar.

hayırlı olsun iklim aras. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah İnşallah. 2. bebeğimizde dünyaya geldi negüzel. Herşeyinin iyi olmasıda ayrıca çok güzel. Allah nazarlardan saklasın.

Doğum anılarınıda aktarmanı çok isteriz. Umarım herşey istediğin gibi olmuştur.

Kızlar herkese günaydın :)) bizde evdeyiz ve gribim boğazlarım şişti ıhlamur c vitamini alıyorum ama pek fayda etmiyor....
Bir önerisi olan varmı acaba??? Bu arada yarın doktor kontrolum var. Ben hala normal doğum sezaryan karar veremedim. Normal beklersem hiç gelmicekmiş gibi geliyor. Bende hemen gelsin istiyorum:) benim de yarın kayınvalidem gelicek inşallah cuma cumartesi bitircez temizliği. Ben yıkarken eşyalara yumuşatıcı kullandım. Bundan sonra kullanmam belki. Bu halde çok birşey yapamadığımdan evde canım sıkılıyor... Sizde durumlar nasılll

bende turkiyede senin gibi olmustum doktora gittim bana iste gunde 3 tablet parol alacaksin dedi ben aksam yatmadan ictim..cunku bebekte grip dogabilir dedi..neyse bol kivi mandalina ve sicak suya zencefil tozu yada taze zencefil balla ic dedi..ben mandalina bol yedim kivi de..zencefil taze almistim kaynamis suya oldugu gibi rendeledim limon koydum kabuklarini attim nane falan filan neyse icim dedim tadi fena degildi ama midemi cok yakti benim..ben bal koymamistim..gecmis olsun ama iyi bak kendine ablamda grip sekilde sezeryana girmisti..narkoz falan zor verdiler..beklemek zorunda kaldi bir kac saat degerler dusunce almislar sezeryana dikkatli olun allah muhafaza...

geçmiş olsun Irmak. Dikkat et kendine. Dinlenerek atlatıcaksın gribi zaten gereken şeyleri alıyormuşsun. Yorma kendini bol bol dinlen atlatırsın. Bende bu halimle düzgün bişi yapamıyorum yapmaya çalışıyorum ama çok çabuk yoruluyorum. Yarım saat birşeyle uğraşmak yetiyor vücudumdaki bütün enerji bitiyor. Uzun bir müddet dinlenmem gerekiyor tekrar bişiler yapabilmek için.

Artık iyice ağırlaştık dunedain. Alışveriş yapmak bile ızdırap oluyor sanki. Yürüteç yerine yürümeye yardımcı oyuncaklar var onlardan düşünmezmisin. Ben sanırım onlardan alıcam hem daha az yer kaplıyor hemde üzerine binip araba gibi oynuyabiliyor.

aslinda dogru diyorsun ben yurutecte cok istemiyorum ama ben burada hali kullanmiyorum evin salonu genis ortada bir sehbam var kaldirip bebege gezecegi alan acmayi planliyorum..yurume aparati alsam duser falan diye simdiden korkuyorum..yerler hep fayans cunku..birde evimin cam bolumu komple yukaridan asagi cam ve arasi aciliyor korkuluk falan varda 10. kattayim yurutecten kacamaz diye dusundum..bazen bu konu yuzunden mideme kraplar giriyor camlara su kapilar takilan demir zincirlerden yaptirsam diye dusunuyorum...anne olmak zor valla...

hayırlı olsun iklim aras. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah İnşallah. 2. bebeğimizde dünyaya geldi negüzel. Herşeyinin iyi olmasıda ayrıca çok güzel. Allah nazarlardan saklasın.

Doğum anılarınıda aktarmanı çok isteriz. Umarım herşey istediğin gibi olmuştur.

evet dogum anilarini bekliyorus....

Selam hanımlar.Nasılsınız?

Demek 2. bebişimiz de dünyaya geldi.Ne güzel.Canım sana ve bebişine uzun sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Neler yaşadığını ben de merak ediyorum.Herhalde fırsat bulunca anlatırsın.
Bildiğiniz üzere kızlar benim de bugün son günüm.Yarın kızıma kavuşuyorum.Umarım her şey yolunda gider.
Ne zaman fırsat bulurum ama kısa zamanda ben de dönüp sizlerle yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.

aslinda dogru diyorsun ben yurutecte cok istemiyorum ama ben burada hali kullanmiyorum evin salonu genis ortada bir sehbam var kaldirip bebege gezecegi alan acmayi planliyorum..yurume aparati alsam duser falan diye simdiden korkuyorum..yerler hep fayans cunku..birde evimin cam bolumu komple yukaridan asagi cam ve arasi aciliyor korkuluk falan varda 10. kattayim yurutecten kacamaz diye dusundum..bazen bu konu yuzunden mideme kraplar giriyor camlara su kapilar takilan demir zincirlerden yaptirsam diye dusunuyorum...anne olmak zor valla...

anladım dunadain ozaman haklı olarak yürüteç almak daha mantıklı. Aklınada çok kötü şeyler getirme öle. Sakındığın göze çöp batıyor genelde. Allah esirgesin yavrularımızı kötü kazalardan.

Gozunaydin Ilkim Aras tebrik ediyorum gule gule buyut bebegini allah anali babali saglikli uzun omurler versin..

bugün doğum için gittim açılmam hala 1cm, 2defa 20 şer dk nst çelikdi ikisinde sancı pek yoktu..yarın sabah 8buçukta aç ve susuz gidecem istersen hemen sezeryana alayım dedi, ya da istersen suni sancıyla normal doğumu başlatalım dedi ama garantisi yok açılmam olmazsa çektiğim sancılarla kalıp sezeryana dönüş olacak offf çok zor bi durum ve bunun kararını benim vermem çok daha zor...siz olsanız ne yapardınız son ana kadar normal doğum için diretirmiydiniz?yoksa direk sezeryan mı derdiniz?

mavibebek;bayramın 2. ve 3. gününü atlattığım gibi, 10 kasımıda sağ salim atlattım :) benim bebişte Allah izin verirse seninki gibi 11.11.2011 olacak:)

Son düzenleme:

maşallah allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah....

Selam hanımlar.Nasılsınız?

Demek 2. bebişimiz de dünyaya geldi.Ne güzel.Canım sana ve bebişine uzun sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Neler yaşadığını ben de merak ediyorum.Herhalde fırsat bulunca anlatırsın.
Bildiğiniz üzere kızlar benim de bugün son günüm.Yarın kızıma kavuşuyorum.Umarım her şey yolunda gider.
Ne zaman fırsat bulurum ama kısa zamanda ben de dönüp sizlerle yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.

oh ne güzel ben daha karar veremedim,
kızlar bugun doktora gittim oğluşum 3210 50 cm olmuş. ayın 19 u için sezeryan günü aldım. 38+4 olmuş olacak çokmu erken dersiniz. bir an önce kavuşmak istiyorum.sezeryanda çok içime sinmiyor. normal doğumda bilmiyorum sizce ne yapayım lütfen birşey söyleyin kafam çok karışıkkkk.

iklim aras gözün aydın canım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş.

ırmakcığım,maşallah toprak bebişimize :nazar::emir_bebek: sezeryan için erken bir hafta değil bence, zaten genelde 38 de alıyorlar bebişleri bi kaç arkadaşımında öyle oldu için rahat olsun...neye göre sezeryan kararı aldınız alttan muayene etti mi çatın mı dar?

Selam kizlar,

Selemi demek senin dogumda yarina kaldi bu durumda 3. ve 4. bebisimiz ayni gun dogacaklar :) Hakkinizda hayirlisi olsun insallah allah bi avazda kurtarsin.
Selemi walla ne diyim bilemedim normal dogum yapmis birisi olarak sonrasinda ben cok rahat ettim ama benim acilmam cok cabuk olmustu ve oyle cok fazla sanci cekmedim. Sanci olayi herkeste cok farkli olabiliyormus.. Sezeryanin sonrasini bilmiyorum ama oda 3-5 gunu atlattin mi birseyi kalmiyor kimsenin etraftan gordugum kadariyla. Suni sanci veridklerinde epiduralide yapip uyusturmuyorlar mi ?

Her ikinizinde dogum hikayelerini bekliyorum bende..

slm arkadaşlar bişey sorucam bebegin 1 hafta önde gitmesi 1 hafta erken dogucagı anlamına mı geliyo cevaplarsanız sevinirim çok merak ediyorum

Back