• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bu arada yarın doktora gidicem. çatı muayenesi yapar mı acep? nstye sokçam dedi çatı hakkında bişi demedi ama. birden gel bakalım diye hart diye çatı muayenesi yaparsa ?

bu arada yarın doktora gidicem. çatı muayenesi yapar mı acep? nstye sokçam dedi çatı hakkında bişi demedi ama. birden gel bakalım diye hart diye çatı muayenesi yaparsa ?

canım nst de sancın çıkarsa bakmak zorunda..ben her gidişimde dr nst ye git sancın çıkarsa muayene ederiz diyo..ama daha bizede kısmet olmadı az az sancım çıkıyor ama normalmiş...

ben bugun kendimi cok zorladim galiba cok sancim var simdi hele soguga dayanamiyorum..klimada aciyor esim nefes alamiyorus diye her soguk esintide dogurucam gibi hissediyorum...inanilmaz bir bel agrisida cekiyorum..bebek acaba buyudumu bu haftalarda kac kg olurki bebekler....

stresden sanırım birazda sen hala çalışıyordun değilmi ayda ben 2 hafta önce çok zorlanıyordum şimdi seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin canım.

teşekkürler blackrose. Gündüz bende uyumak istemiyorum aynı senin gibi gece uyuyabilmek için ama bugünki gibi dayanamadığım zamanlar oluyor. Geç yatayım istiyorum ama eşimde bensiz yatağa gitmiyor öle kanepede uyukluyor bu sefer :)

sorma canım.. 16'sında çıkacağım izne... gün sayıyorum... bugün yarın, bayramda izinliyim, ondan sonra 5 gün daha... 7 gün çalışacağım...

3. sınıflara giriyorum sıınıf örtmeniyim. bu yaşta çocuk koskoca veliyle nası konuşuo ya. :( çok sinirlendşm.

:44: aa sen öyle deyince ben de acaba lise mi filan demiştim... demek ki küçücükten başlıyorlar.. ay umarım bizim çocuklarımız öyle olmaz, ne zor şey çocuk yetiştirmek...

ben bugun kendimi cok zorladim galiba cok sancim var simdi hele soguga dayanamiyorum..klimada aciyor esim nefes alamiyorus diye her soguk esintide dogurucam gibi hissediyorum...inanilmaz bir bel agrisida cekiyorum..bebek acaba buyudumu bu haftalarda kac kg olurki bebekler....

herhalde 2,750-3.000 filan olmuştur diye tahmin ediyorum ben... cumartesi gideceğim doktora... bakalım artık...

Aranıza gecte olsa katılma sansım oldu :)
ben 15 mart hamilesiyim :) suan 33+2 olmusum ...
Bu hafta kontrolum var acaba kac kilo kac cm oldu bebişim cok merak ediyorum...

hoş geldin gamze. Aramızda 1 hafta var ben senden öndeyim. Bebeğin normal şartlarda ilerliyorsa 1900 gr civarı olmalı.Kız mı erkek mi bekliyorsun?

bugün nasılsın merak ettim seni inşallah herşey yolundadır canım?

slm kızlar ve tatlı bebişler:emir_bebek:
dikkat et kendine canım bebiş büyüyo tabi ağrılarının olması çok normal bol bol dinlenmek gerekiyor...

hoşgeldin aramıza, Allah sağlık versin tüm bebişlere ortalama 2 kg olmuştur bebişin:nazar::emir_bebek:

icebeezer aklımdasın....bebişi ve seni çok merak ediyorum..topiğimizin ilk miniği nasılmış acaba???
topiğin ikinci bebişini doğuracam diye bekliyorum ama bizde henüz tık yok...

Son düzenleme:
icebeezer aklımdasın....bebişi ve seni çok merak ediyorum..topiğimizin ilk miniği nasılmış acaba???
topiğin ikinci bebişini doğuracam diye bekliyorum ama bizde henüz tık yok...

evet ben de merak ediyorum, hatta dün bir ara online olduğunu gördüm ama sonra baktım mesaj yoktu, e tabi bebişle kolay diildir eminim :)

bu arada ırmak ve dilek ne yapıyor acaba? suna'da yok... bir iki gündür bestem de yok... aralarında doğum yapan var mıdır acaba?

evet ben de merak ediyorum, hatta dün bir ara online olduğunu gördüm ama sonra baktım mesaj yoktu, e tabi bebişle kolay diildir eminim :)

bu arada ırmak ve dilek ne yapıyor acaba? suna'da yok... bir iki gündür bestem de yok... aralarında doğum yapan var mıdır acaba?

dilek izne ayrıldığından beri yok evinde net yok sanırım :(

Bu arada sanırım en son burda ben kalıcam herkes doğurmuş olucak günler alınmaya başladı hepside benden önce gerçi normal istediğim için bellide olmaz ama...

Senin gözüken tarihin ne ayda?

dilek izne ayrıldığından beri yok evinde net yok sanırım :(

Bu arada sanırım en son burda ben kalıcam herkes doğurmuş olucak günler alınmaya başladı hepside benden önce gerçi normal istediğim için bellide olmaz ama...

Senin gözüken tarihin ne ayda?

ya ben tam bilmiyorum doktor 11 Aralık olarak hesaplamıştı ama hep bir hafta ileriden gtti şu ana kadar bebişim... eğer normal olursa Aralık'ın ilk haftası olarak düşünüyorum... ama bu cumartesi dr ile konuşacağım, eğer sezaryen derse artık bir tarih isteyeceğim... sezaryen olacaksa sancı çekmenin manası yok, planlı olsun, diii mi ama?

senin tarihin ne olarak gözüküyor...

bugün nasılsın merak ettim seni inşallah herşey yolundadır canım?

iyiyim bugun cok sukur simdi kuveti dolduruyordum biraz suyun icinde yukumde hafifler diye..beni encok soguk etkiliyor valla hemen nasil bunye ise carpiyor..disari cikacaktim inan burnumu disari uzatasim yok..benim doktorumda sezeryan olan bayan mail atmistim ondan guzel haberler alinca moralimde biraz duzeldi...epidural olmus onu bir doktora sormam gerekecek genel olabilirmiyim diye..birde kadin 10 gune yakin hastanede kalmis cocugunun sarilik olmasi sebebiyle 2 gunde taburcu etmiyolarmiki ona biraz kafam karisti..cok iyi baktilar bana dedi eh en azindan onda iyilermis...

Selam kızlar.Bugün nasılsınız?
Ben evdeyim yine.Dün biraz eşimle çıkıp dolandık ama valla zorlandım.Ara ara sancı girdi kasıklarıma.Bugünde kontrolüm var.Akşam üzeri oraya gideceğim.Bakalım ufaklık ne alemde.
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.Dikkat edin kendinize ve bebişinize.
Ben de topicimizin ilk bebeğini ve annesini çok merak ediyorum.Gelip bizimle deneyimlerini paylaşsa güzel olurdu.

iyiyim bugun cok sukur simdi kuveti dolduruyordum biraz suyun icinde yukumde hafifler diye..beni encok soguk etkiliyor valla hemen nasil bunye ise carpiyor..disari cikacaktim inan burnumu disari uzatasim yok..benim doktorumda sezeryan olan bayan mail atmistim ondan guzel haberler alinca moralimde biraz duzeldi...epidural olmus onu bir doktora sormam gerekecek genel olabilirmiyim diye..birde kadin 10 gune yakin hastanede kalmis cocugunun sarilik olmasi sebebiyle 2 gunde taburcu etmiyolarmiki ona biraz kafam karisti..cok iyi baktilar bana dedi eh en azindan onda iyilermis...

Allah Allah... burada çıkartıyorlar, bebeği de sadece bir gece fototerapi midir nedir ona alıyorlar sonra taburcu ediyorlar.. ama sık sık gidip tahlil yaptırıyorsun sarılık normale düşene kadar... insan 10 gün sıkılır hastanede yahu....

Selam kızlar.Bugün nasılsınız?
Ben evdeyim yine.Dün biraz eşimle çıkıp dolandık ama valla zorlandım.Ara ara sancı girdi kasıklarıma.Bugünde kontrolüm var.Akşam üzeri oraya gideceğim.Bakalım ufaklık ne alemde.
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.Dikkat edin kendinize ve bebişinize.
Ben de topicimizin ilk bebeğini ve annesini çok merak ediyorum.Gelip bizimle deneyimlerini paylaşsa güzel olurdu.

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

Merhaba Kizlar :)

Burdayim burdayim firsat buldukca takip ediyorum sizleri merak ediyorum cok.. Biriktirip biriktirip okuyunca yazamadim bi turlu :)

Biz iyiyiz Emir bebegimizle ugrasiyoruz hos yiyip uyuyor hala baska yaptigimiz bisi yok su ara.. Buyuyuversede biraz sikistirsam diye bekliyorum :)
Bugun tam 1 aylik oldu 11 kasimda kirkimiz cikicak cok sukur :) Bu lohusalik iyi hosta surekli evde olmak cok sIkIyor bazen. ust uste 3 gunden fazla evde oturamayan birisi olarak astim kendimi resmen ama tabi hersey bebisimiz icin. bi kac kere disari ciktim sadece cok bunaldigim icin emzirdikten sonra kactim evden ama tabi kisa sureli birde cikinca insanin akli evde kaliyor hep bebegim nasil diye eve donmek istiyor bir tarafiniz kafa bolundu yani :)
Birde memeler ortada habire emzirme modunda olunuyor mecburen. ama ayda yazmisti sanirim utanma filan kalmiyor evet cunku o artik bebegin beslendigi en kiymetli sey oluyor. Sali gunu doktor kontrolumuz vardi. Hersey iyi yolunda isitme testini 3. seferde gectik cok sukur dahada gecemese babasi okuldan alicam artik diyordu :D evde uyanikken sese donup baktigi icin gececegini biliyorduk zaten ama iste adet yerini bulsun diye yaptirdik tekrar. dogumda amniyo sivisi ya da kir kalabiliyormus bebegin kulaginda o nedenle ilk seferde gecen pek olmuyordu aklinizda olsun. Onun disinda bu sefer az kilo almis buldu doktoru mama takviyesi yapiyoruz simdi emzirdikten sonra. Kucuk dogdugu icinde yeterince cekemiyor sanirim sagipta iciriyorum bazen o yuzden. Ha birde goz ultrasonu yapildi retina tabakasi ve gozun arka kisminda ki damarlanmalar kontrol ediliyormus 4-6. haftalar arasinda neyse oda iyi cikti cok sukur bir sorun yok. belki erken dogdugu icin yapilmis olabilir bizimkine sizlerde zamaninda dogum olunca isterler mi bilmiyorum yine doktoruna hatirlatirsiniz. 2 hafta sonra yine kontrole gidicez o zamanda kalca cikigi icin ultrason yapilacak. bi o kaldi aslinda oda 1. ay sonunda yapiliyormus ama bizimki erken dogdugu icin 2 hafta sonra istedi doktoru. iste bizden haberler boyle. Halen tam aglamalari baslamadi biraz agliyor gibi bi baslangic yapiyor bu ara ama yanina gidince susuyor hemen :) Alt degistirirken cisini birakmayi cok seviyor minik pipisiyle firlatiyor :) Birde gazini genellikle alttan cikartiyor bizimki su an. ilerleyen aylarda nasil olur bilmiyorum ama masallah bagirsaklar iyi calisiyor cikan sese hayret ediyoruz bazen :) ama o sesi duyunca sanki ben kendim yapmisim gibi rahatliyorum :)
Bu arada bi konusu gecmisti daha once dirsekle banyo su sicakligina bakilir baska biseye gerek yok diyen annem uzaktan su hava vs olcen ates olcere bayildi simdi oda birakti dirsek batirmayi hemen olc derecesiyle diyo :)

COk tatli oluyorlar yaa bu bebisler boncuk boncuk inanilmaazz sizi doguma daha nasil motive edeyim bilemiyorum :)
Bu arada kanamam bitti 2,5 - 3 hafta kadar surdu ilk haftadan itibaren azalarak devam etti. Yalniz cok ilginc biteli 2-3 gun olmustu birseye kizdim sinirlendim o gun kanama oldu yine!! sonra ayni gun aksamina gecti kalmadi bir daha da olmadi. Sanirim psikolojik durum da etkiliyor cok ilginc geldi bana. hamilelikte gobekte olusan cizgi var ya o da hala gecmedi.

Kizlar takip ediyorum ha dogumdan sonra yazin ne oldu ne bitti merak ediyorum. Gezmeyi sevenler gezmeyin walla oturun yatin dinlenin artik ben durmadim bebiste durmadi yerinde bende bu kadar erken gelecegini dusunmemistim hic siz yapmayin sakin.. kalan kalsin hic onemli degil.

Back