- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
saol canım..
sen kaçıncı sınıflara derse giriyorsun? branşın ne?
3. sınıflara giriyorum sıınıf örtmeniyim. bu yaşta çocuk koskoca veliyle nası konuşuo ya. çok sinirlendşm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım..
sen kaçıncı sınıflara derse giriyorsun? branşın ne?
bu arada yarın doktora gidicem. çatı muayenesi yapar mı acep? nstye sokçam dedi çatı hakkında bişi demedi ama. birden gel bakalım diye hart diye çatı muayenesi yaparsa ?
stresden sanırım birazda sen hala çalışıyordun değilmi ayda ben 2 hafta önce çok zorlanıyordum şimdi seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin canım.
teşekkürler blackrose. Gündüz bende uyumak istemiyorum aynı senin gibi gece uyuyabilmek için ama bugünki gibi dayanamadığım zamanlar oluyor. Geç yatayım istiyorum ama eşimde bensiz yatağa gitmiyor öle kanepede uyukluyor bu sefer :)
3. sınıflara giriyorum sıınıf örtmeniyim. bu yaşta çocuk koskoca veliyle nası konuşuo ya. çok sinirlendşm.
ben bugun kendimi cok zorladim galiba cok sancim var simdi hele soguga dayanamiyorum..klimada aciyor esim nefes alamiyorus diye her soguk esintide dogurucam gibi hissediyorum...inanilmaz bir bel agrisida cekiyorum..bebek acaba buyudumu bu haftalarda kac kg olurki bebekler....
Aranıza gecte olsa katılma sansım oldu :)
ben 15 mart hamilesiyim :) suan 33+2 olmusum ...
Bu hafta kontrolum var acaba kac kilo kac cm oldu bebişim cok merak ediyorum...
ben bugun kendimi cok zorladim galiba cok sancim var simdi hele soguga dayanamiyorum..klimada aciyor esim nefes alamiyorus diye her soguk esintide dogurucam gibi hissediyorum...inanilmaz bir bel agrisida cekiyorum..bebek acaba buyudumu bu haftalarda kac kg olurki bebekler....
dikkat et kendine canım bebiş büyüyo tabi ağrılarının olması çok normal bol bol dinlenmek gerekiyor...ben bugun kendimi cok zorladim galiba cok sancim var simdi hele soguga dayanamiyorum..klimada aciyor esim nefes alamiyorus diye her soguk esintide dogurucam gibi hissediyorum...inanilmaz bir bel agrisida cekiyorum..bebek acaba buyudumu bu haftalarda kac kg olurki bebekler....
Aranıza gecte olsa katılma sansım oldu :)
ben 15 mart hamilesiyim :) suan 33+2 olmusum ...
Bu hafta kontrolum var acaba kac kilo kac cm oldu bebişim cok merak ediyorum...
hoş geldin gamze. Aramızda 1 hafta var ben senden öndeyim. Bebeğin normal şartlarda ilerliyorsa 1900 gr civarı olmalı.Kız mı erkek mi bekliyorsun?
hosbulduk...şimdilik hersey normal ilerliyor baklım ..
allahın izniyle erkek inş..
icebeezer aklımdasın....bebişi ve seni çok merak ediyorum..topiğimizin ilk miniği nasılmış acaba???
topiğin ikinci bebişini doğuracam diye bekliyorum ama bizde henüz tık yok...
evet ben de merak ediyorum, hatta dün bir ara online olduğunu gördüm ama sonra baktım mesaj yoktu, e tabi bebişle kolay diildir eminim :)
bu arada ırmak ve dilek ne yapıyor acaba? suna'da yok... bir iki gündür bestem de yok... aralarında doğum yapan var mıdır acaba?
dilek izne ayrıldığından beri yok evinde net yok sanırım
Bu arada sanırım en son burda ben kalıcam herkes doğurmuş olucak günler alınmaya başladı hepside benden önce gerçi normal istediğim için bellide olmaz ama...
Senin gözüken tarihin ne ayda?
bugün nasılsın merak ettim seni inşallah herşey yolundadır canım?
iyiyim bugun cok sukur simdi kuveti dolduruyordum biraz suyun icinde yukumde hafifler diye..beni encok soguk etkiliyor valla hemen nasil bunye ise carpiyor..disari cikacaktim inan burnumu disari uzatasim yok..benim doktorumda sezeryan olan bayan mail atmistim ondan guzel haberler alinca moralimde biraz duzeldi...epidural olmus onu bir doktora sormam gerekecek genel olabilirmiyim diye..birde kadin 10 gune yakin hastanede kalmis cocugunun sarilik olmasi sebebiyle 2 gunde taburcu etmiyolarmiki ona biraz kafam karisti..cok iyi baktilar bana dedi eh en azindan onda iyilermis...
Selam kızlar.Bugün nasılsınız?
Ben evdeyim yine.Dün biraz eşimle çıkıp dolandık ama valla zorlandım.Ara ara sancı girdi kasıklarıma.Bugünde kontrolüm var.Akşam üzeri oraya gideceğim.Bakalım ufaklık ne alemde.
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.Dikkat edin kendinize ve bebişinize.
Ben de topicimizin ilk bebeğini ve annesini çok merak ediyorum.Gelip bizimle deneyimlerini paylaşsa güzel olurdu.