Sağol canım.Senin bebişinin boyu kilosu nasıl.Bu arada ben de 37. hafta raporumu aldım artık evdeyim.maşallah bebişinedoğum tarihi çok güzel, hakkında hayırlısı olsun,inş. hepimiz sağ salim bebişleri kucağımıza alırız..
aydacığım geçmiş olsun dikkat et kendine, bol vitamin ve dinlenerek daha çabuk atlatırsın...umarım en kısa zamanda halı olayını çözersin ve rahat edersin..ben şimdilik oda yapmadığım için rahatım..ilerleyen zamanlarda aynı sıkıntılar beni de bekliyor halı,perde, mobilya zor iş herkese kolay gelsin...
Maşallah ama o bebiş de biraz fazla kiloluymuş.Bizim bebişlerimiz aynı neredeyse demekki.Umarım sağlıkla gelirler kollarımıza.boyu konusunda dr bişey sölemiyor ben eve gelince kendim hesaplıyorum.. 36+3 ken kontrole gitmiştim 3 kg 70 gr dı. boyuda yanlış hesaplamadıysam 50 cm di..tabi kıyaslama yapmak hiç hoşuma gitmiyor ama nst de yanımda bir bayan vardı sat larımız aynıydı bebişi maşallah 4 buçuk kilo olmuşnasıl neyle beslemiş şaştım kaldım valla ben 3 buçuk kg doğursam iyidir valla :))
boyu konusunda dr bişey sölemiyor ben eve gelince kendim hesaplıyorum.. 36+3 ken kontrole gitmiştim 3 kg 70 gr dı. boyuda yanlış hesaplamadıysam 50 cm di..tabi kıyaslama yapmak hiç hoşuma gitmiyor ama nst de yanımda bir bayan vardı sat larımız aynıydı bebişi maşallah 4 buçuk kilo olmuşnasıl neyle beslemiş şaştım kaldım valla ben 3 buçuk kg doğursam iyidir valla :))
yatağı taşımana gerek yok yaa. bebek zaten ufacık. sade bebeği getirirsin odaya. altında işte battaniyesiyle birlikte. ben de gündüz salonda tutarımm. en sıcak oda salon.
evet ya zamanın çocukları maşallahları var, bin dereden su getirtyorlar anne ve babalarına, zaten bu çocukları görünce biz ne kadar saf büyümüşüz dediğimde oluyor vallaD
bence de selemi. o kadınınki bariz sağlıklız olanı yani. yani normal olsun doğurması kolay olsun. zaten çabuk toparlıyor çocuklar.
ben de o yan yatış yastıklardan alıcam.hep sırtüstü yatırmamak gerekiyor sanırım.arkadaşım sallanan anakucaklarından almıştı onda uyutuodu hep. belki öyle bişi düşünülebilir. ama sonuçta ufakken illa uyuyor bebekler emzir uyut emzir uyut
ya benim bebekte o kadar hareketli ki.. karnımdan çıkacak.hep bi taraflarını dikiyor tepeyeç karnım geriliyor. bazen çıt diye ses geliyor eklemlerimden.o derece geriniyor. geçen şap diye ses gelmişti ehehehe..ya bazen korkuyorum yaratık giibi geliyor. şu anda öyle mesela.yeri mi dar geliyor huzursuz mudur nedir? bi de çok sık hıçkırıyor artık.
:) selemi masallah senini bebeginin kilosu ide oteki kadin masallahi var..hos ona bakarsan bende 5 kilo dogmusum ama 27 sene once oyle bozuk mallar yada islenmis urunler yoktu hersey dogal besleniyorlardi..umarim saglikli beslenmistir kadincagiz nasil tasiyor masallah gene...
cocuklar ufaksa haftasina gore fistik ezmesi,ben simdi 1 kasik pekmez iciyorum sabahlari ki bu bile cok icildigi zaman cocugu gereksiz sisirirmis kilo almaktan ziyade abartmiyorum yani..kofte ve kasar peynir cok kilo aldiriyor bebeklere...hatta mumkun oldugu kadar son zamanlarinizda saglikli beslenin diyolar..bende simdi yagsiz cips yiyordum kac gundur tuzlu seyler istiyor canim..:) cok saglikli yerim cook..
evet maşallahı var zaten kadını ayın 5 inde 38. haftada sezeryana alacaklardı..bu ikinci bebeği ilkide sezeryan olmuş..yarın kontrolüm var yine baklım bu defa kimi görecem
4-5 kilo nasıl çıkartılır yaa, eskiden doğum takipleri bu kadar teknolojik falan değildi ama annelerimizin maşallahı vardı...3 kilolarda doğuran yoktu sanki kimi görürsem 4 lerden 5 lerden bahsediiyor.
muz un bebişlere iyi kilo aldırdığınıda duymuştum..bende artık sağlıklı beslenmekten sıkıldım çayı arada bi içiyordum şimdi her gün açık bi kaç (2-3) bardak içiyorum, onun dışında özel bi şey yapmıyorum evde ne bulursam nepişirirsem yiyorum,patates kızartması yasaktı dün onu da yaptım yedikten sonra artık yapmıyacam dedim ama iş işten gemişti tabi.. hergün1 bardak süt ve meyve yiyorum..gerçi bu sağlıklı beslenme emzirmede de devam edecek, inş.hepimizin sütü bebişlerimize yetecek kadar olur..
aman aydacığım sen bana bakma ben ha doğurdum ha doğuracam stresiyle yapıyorum herşeyi, hormonlarım fena azmış durumda durduk yere ağlamalar vs.gece uykusuzluğu çok kötü durumdayım yani ne yapsam yeridir,eşime şikayet ediyorum bazen şuram ağırıyor diye o da inanmıyorum sende doğuracak hava yok diye dalga geçiyor... senin daha dikkatli olman gerekiyor hem kendine hem bebişine çok iyi bakman lazım diyetide sakın ihmal edeyim deme yani..
merhaba bayanlar guzel bebisleri
doktordan geliyorum simdi..kan ve idrar testi verdim.sanirim iltihap var yine bir kurtulamadim..17 kasimdada ultrasonum var..artik dogum icin konustuk iste kontrollerimi yapti bir sorun yok dedi cok sukur neyse sezeryan ne zaman olucam dedim..yooo normal dogum olacak dedi hayir dedim ben istemiyorum yapamam attim bi anda..catinmi dar dedi evet genetik annemde ablamlarda halamlarda falan var korkuyormusun dedi eh meh mirin kirin yapamam dedim..ozaman sec bir sezeryan gunu diye takvimi koydu onume kendimi kurbanlik gibi hissettim 2 aralik olur dedim yok ogun izinliyim dedi..ii ozaman 1 aralik iyi dedim dogum icin..neyse insallah bir sorun olmazsa 01.12.2011 39+1 tarihinde bebegim dogacak..
ilaclarimdan balik yagi olan eczanede kalmamis onada sinir oldum neyse ceviz yiyip takviye edecegiz artik ben hala balik yemiyorum cunku...hatta simdi bile tiksindim...
Doğru söylüyorsun.. ha gayret, bitti bitiyor diyerek bitireceğiz bu işi inşallah... sen de az daha sık dişini, az kaldı... bu arada sen son ana kadar bekleyecek misin? Ne düşünüyorsun?
Dunedain hayırlı olsunn doğum tarihin.... Allah haıyrlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?