ben de bayramda çıkacağım inş izne. iki haftam var daha. vakit geçsin die sayıyorum. evde durunca yapılcak iş çıkıyor ya illa. yaz tatilinde bi gün boş oturmadım evde vakit çabuk geçiyor iş yapınca. eşim de hemen gelmiş giibi oluodu :) daaha bebeğin her şeyini yıkamadım. hastane çıkışını falan yıkadım acil die.diğer şeyleri yıkanıp ütülencek. portbebe alıcam. bebek çantası alıcam.havulsu yok. daha bir sürü ihtiyacı var. onu da izinde yaparım artık.
geeceleri nefesim çok daradlıyor ya yatmak işkence oldu. sizin de öyle mi? bacaklarım da balon gibi şişiyor hep vücudumda ödem var geçmiyor.
slm kızlar nasılsınız bu gün doğum öncesi 3 haftalık izne ayrıldım.artık evde paşamızın gelişini bekleyeceğiz, haftalık dr kontrollerine devam ediyoruz dr dinlenmeni istiyorum dedi ama ben evde daha çok yoruluyorum aman şunu yapayım bunu yapayım derken hem vakit geçiyor hem farkında olmadan yoruluyorum..bu 3 hafta içerisinde doğum yaparsam kalan izinlerim doğum sonrasına ekleniyor değilmi?
Bu arada bende boş durmadım ve oğluşumun şekerleriyle minnak bileğine bir nazar boncuğu yaptım
Şekerlerimiz 50 tane ve gerçek deniz yıldızından magnet olarak tasarladım.
Eki Görüntüle 278851
artık yavaş yavaş izinler başlıyor :)
bu arada geçmiş olsun ayda kendine dikkat et. Halı konusu bizdede belirsiz daha odasının nasıl yerleştiriceğimize bile karar veremedik odanın şekline göre ilk önce halının ölçülerini belirlememiz gerekiyor. Gerçi uzun zaman bizimle aynı odada kalıcak ama odası herşeyiyle tamam olsun istiyorum her an kullanıcakmışız gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?