Ya kızlar benim de canım çiğ köfteyi çok çekiyor ama ben temeye cesaret edemiyorum.Ne bileyim çok sağlıklı bulmuyorum.Ben zaten hep ekşi severdim hala öyle tatlıyla hiç aram yok.Yesem mi acaba ben de bebeğin canı çeker mi acaba???aynen normalde az tuzlu yerdim ben. eşim hep tuzlardı yemeği.şimdi tam tersi oldu. eşime diyorum az tuzlu olmuş, yoo diyor. bi de çiğköfte gibi ekşi şeyler çekiyor canım çok. midem yanmasaydı bugün gidip alıcaktım çiğköfte.
Maşallah bebişine.İyi olmasına sevindim.Batma çok normal sanırım canım ya koca bebiş oldular artık.Doktorun dediği de çok doğru dönünce de kasıklara baya baskı yapıyor.Yürürken zorluyor artık beni.Özellikle yokuş falan çıkıyorsam canımı yakıyor.Ama yolun sonuna geldik nasıl olsa.Onlara kavuşacak olmanın heyecanı her şeyi unutturuyor.hayırlı cumalar hanımlar :)
yarın doktora gidicektim ama bugünki işimiz yarına kalınca bugün gittim doktora. Herşey çok şükür güzel. Göğüs altındaki batma kendi kaburgalarımmış 2 hafta felan daha çok hissedersin sonra bebek döndüğünde bu sefer kasıklarına bacaklarına vurucak ağrı dedi biraz korkmadım değil. Buncağaz ağrı çekilmiyor sonrasına nasıl dayanıcam bilemiyorum.2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman nst ye giricekmişim. Karnımızın ortasındaki anlık şişkinliği sordum poposudur dedi ama 15 dakkada bir yineleniyorsa rahim kasılmasıdır muhakkak ozaman gel dedi.