• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

ben de bayramda çıkacağım inş izne. iki haftam var daha. vakit geçsin die sayıyorum. evde durunca yapılcak iş çıkıyor ya illa. yaz tatilinde bi gün boş oturmadım evde vakit çabuk geçiyor iş yapınca. eşim de hemen gelmiş giibi oluodu :) daaha bebeğin her şeyini yıkamadım. hastane çıkışını falan yıkadım acil die.diğer şeyleri yıkanıp ütülencek. portbebe alıcam. bebek çantası alıcam.havulsu yok. daha bir sürü ihtiyacı var. onu da izinde yaparım artık.

geeceleri nefesim çok daradlıyor ya yatmak işkence oldu. sizin de öyle mi? bacaklarım da balon gibi şişiyor hep vücudumda ödem var geçmiyor.

yastığını yüksek tutmaya çalış böylelikle bebek akciğerlerine baskı yapmaz daha rahat edersin. Ödemin çoksa tuzlu yiyorsan tuzu kesmelisin ve çalışırken mümkün olduğunca ayaklarını yüksekte tut sarkıtmakta ayaklarda ve bacaklarda ödem yapıyor çünkü.

slm kızlar nasılsınız bu gün doğum öncesi 3 haftalık izne ayrıldım.artık evde paşamızın gelişini bekleyeceğiz, haftalık dr kontrollerine devam ediyoruz dr dinlenmeni istiyorum dedi ama ben evde daha çok yoruluyorum aman şunu yapayım bunu yapayım derken hem vakit geçiyor hem farkında olmadan yoruluyorum..bu 3 hafta içerisinde doğum yaparsam kalan izinlerim doğum sonrasına ekleniyor değilmi?

slm kızlar nasılsınız bu gün doğum öncesi 3 haftalık izne ayrıldım.artık evde paşamızın gelişini bekleyeceğiz, haftalık dr kontrollerine devam ediyoruz dr dinlenmeni istiyorum dedi ama ben evde daha çok yoruluyorum aman şunu yapayım bunu yapayım derken hem vakit geçiyor hem farkında olmadan yoruluyorum..bu 3 hafta içerisinde doğum yaparsam kalan izinlerim doğum sonrasına ekleniyor değilmi?

hayırlı olsun selemi. Raporun açıktır şuan zaten sen doğum yaptığında raporunu kapatıcaklar ve dolayısıyla eğer erken doğum yaparsan doğum öncesi iznin doğum sonrasına kayıcak.

bende nasıl vakit geçiriceğimi düşünüp duruyordum ama zaman su gibi akıp geçiyor. yada ben dinlenerek bişiler yapmak zorunda kaldığım için öle geliyor bana :)

Merhabalar kızlar.Öncelikle şunu söyleyim 20 günlük mutfak yaptırma maratonumda fiziksel yorgunluktan çok psikolojikman yoruldum ve son derece asabım bozuldu.Ustaların ''1 saat sonra gelecez,yarım saate gelecez'' deyip bizi oyalamaları eşimin ve benim sinirlerimizi fena halde yıprattı.
Yani bir hazır mutfak taktılar ama canımızdan da bezdirdiler bizi :50:
20 günde bir mutfak takılmaz mı kardeşim ya :47::47:
Sinopta olan varsa burdan söyleyim hayal mutfak sakın taktırmayın adamı canından bezdiriyorlar :41:
Kontrol tarihim de geçti gidemedim dahaca oğluşumu görmeye asabım cok bozuk :58:

Bu arada bende boş durmadım ve oğluşumun şekerleriyle minnak bileğine bir nazar boncuğu yaptım:6:
Şekerlerimiz 50 tane ve gerçek deniz yıldızından magnet olarak tasarladım.

$18.jpg

Bu arada bende boş durmadım ve oğluşumun şekerleriyle minnak bileğine bir nazar boncuğu yaptım:6:
Şekerlerimiz 50 tane ve gerçek deniz yıldızından magnet olarak tasarladım.

Eki Görüntüle 278851

cok guzel olmuslar hayirlisi ile dagitmani nasip etsin allah..ben o kadar miskinimki daha gidip bakmadim bile benim gelenim gidenim pek olmayacagi icin 15 tane bebek biblosu alip ufak tulle cikloata sarip hediye etmeyi planliyorum ayrica annem minik kazaklar ormus arkalarina tul gecirmisler magnet yada badem koyup dagitmislar.. banada yapmislar onlardanda getirecekler..

bende cok istahsizlik var hala devam ediyor ya zorla yemek yiyorum..cocuk gibi agzima attigim ekmegi kirk yil cigniyorum..umarim bu performan dogum sonrasindada olur..yoksa istahim falan acilirsa yandim...turkiyede 3 kilo aldim geldim hala ayin kiloda seyrediyorum..

esimde garibim aksam konsere gidecek sana disaridan yemek getirimmi diyor ben seni biliyorum yemezsin..dedim bebek olmasa yememde bebisim var acmi kalsin zorla morla yiyorum iste...

selemi'cim hadi gözün aydın. artık bebeğine kavuşmana çok az kaldı ne güzel. darısı başımıza. valla evde vakit geçiyor ya. orayı topla burayı kaldır derken. geçiyor. hele bebek hazırlıklarıyla daha çabuk geçer bence. ben de bayramdan sonra çıkıcam artık izine. bi hafta erken başlıcam izne belki dururum bi hafta daha duruma göre. ama zaten bi hafta çok bişi değiştirmiyor bende 15 tatil giriyor araya. gitmiim diorum okula. artık bi kaç hafta sonra doğum hikayelerimizi paylaşırız inşallah :)

patkacığım teşk. ederim canım :) valla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, hiç bitmesin istiyorum bu izinler..
sinopgirl bebek şekerleri çok güzel Allah hayırlısıyla dağıtmanı nasip eder inş. mutfak maceran kötü olmuş gerçekten bu ustalar neden öyle sinir ederler insanı anlamıyorum, hiç üzme kendini ve bebişini, kontrolünde hayırlısıyla bebişini görüp güzel haberler alırsın inş.
dunedain biraz zorla kendini yemeye çalış, ben yemeğince pişman oluyorum bebiş aç kaldı diye, bende son aylarıma girdim gireli yiyorum ama hiç kilo almıyorum, çok sık wcye gidiyorum ondan mıdır nedir anlamıyorum...ama çok şükür bebişin kilosu normal.
blackrose bencede araya 15 tatil giriyorsa hiç durma izne ayrıl, evde vakit geçirmek güzel, inş. hepimiz sağ salim hayırlı doğumlar yaparız ve burda paylaşırız..bekliyoruz artık dr ne zaman doğum olacağı belli olmaz 3 gün içinde de olabilir, 10-15gün içinde de :)) geri sayım başladı darısı sizlere inş.

selemi az kaldi dimi sana ay cok sevindim hayirlisi ile dogmasini nasip etsin allah...ay ben bile heyecanlandim he simdi...

Selam kızlar.
Selemicim hadi gözün aydın.Ben de yarın kontrole gidiyorum ve alıyorum raporumu.Dediğin gibi son 3 hafta.Heyecan dorukta meleklerimizi bekleyeceğiz artık.Umarım her biri sağlıkla gelir.Bugün benimde okuldaki son günümdü öğrencilerimden ayrılmak üzdü beni ama artık yoruyorlardı zaten iyi olacak evde dinlenmek.Ayrıca sanada oluyordur herhalde yürürken iyice baskı yapıyor artık kızım.Biraz hızlı yürüyünce canımı da yakıyor.
Sinopgirl biz de 1.5 ay önce istikbalden yemek masası aldık hala gelmedi sözde yarın getirecekler bakalım yalan olmazsa.Biz de sinir olduk ama ne yaparsın bekliyoruz işte.Senin gözün aydın kurtulmuşsun.
Ben de bebeğimin her şeyini hallettim.Şekerleri,odası.süsü...artık iş onun gelmesinde.

selam kızlar... Selemicim iznin hayırlı olsun, darısı başımıza artık...

Ay kızalr çok dikkat edin kendinize hamile hamile grip hiç çekilmiyor çok feci üşütmüşüm, iki gündür işe geliyorum dayanamayıp eve gidiyorum... gerçi eve gidipte yatamıyorum, alışık olmayınca mıdır nedir, ruhum sıkılıyor neyse yapacak iş çok anakucağının ve portbebenin kılıflarını filan söküp yıkadım... o iş de aradan çıkmış oldu...

ya bu usta/mobilyacı/perdeci vs ile uğraşmak dert gerçekten... biz de zebra stor siparişi vermiştik, eve geldik paketi açtık beyaz storun tam ortasında siyah bir çizgi... şimdi geri götüreceğiz.. ya bana mı denk gliyor bilmiyorum benim aldığım herşey bir geri gider zaten... Allah daha büyük dert vermesin tabi...

ya halı bulamıyorum... bilinen halı markalarında hep aynı lisanslı ürünler var onlar da bana çok renkli geliyor.. siz ne yaptınız ?

artık yavaş yavaş izinler başlıyor :)
bu arada geçmiş olsun ayda kendine dikkat et. Halı konusu bizdede belirsiz daha odasının nasıl yerleştiriceğimize bile karar veremedik odanın şekline göre ilk önce halının ölçülerini belirlememiz gerekiyor. Gerçi uzun zaman bizimle aynı odada kalıcak ama odası herşeyiyle tamam olsun istiyorum her an kullanıcakmışız gibi :)

artık yavaş yavaş izinler başlıyor :)
bu arada geçmiş olsun ayda kendine dikkat et. Halı konusu bizdede belirsiz daha odasının nasıl yerleştiriceğimize bile karar veremedik odanın şekline göre ilk önce halının ölçülerini belirlememiz gerekiyor. Gerçi uzun zaman bizimle aynı odada kalıcak ama odası herşeyiyle tamam olsun istiyorum her an kullanıcakmışız gibi :)

teşekkür ederim canım...

ya tabi bizde de bebiş bizim odada park yatakta yatacak aslında, ayrıca onun umurunda mı olacak sanki halı filan da işte herşeyi tam olsun istiyor insan.. e bir de gelen giden olacak şimdi halısız da olmaz... ama sabahtan beri arıyorum sadece bir tane buldum, vicdansızlar m2'ne 230 USD dediler, hem pahalı buldum hem de gıcık oldum dolar fiyat verdikleri için... sanki Amerika'da yaşıyoruz...

geçmiş olsun ayda. bol bol mandalin ye :) ben tam bir mandalina canavarıyım bu ara. vitamin :)

halı da hakkaten ya.ne öyle..

ya ben bebeği nereye koyacağıma karr veremiyorum hala. bizim yatakodasındaki mobilyalar çok tozlanıyor. niye öyle anlamadım ama bi günde bile hemen tozlanıyor. giyinirken üstümüzdeki tozlar mı geliyor ne.bi de yatak odasının iki cephesi de açık.diğer odalardan soğuk oluyor. oturma odasına koysak. e orada da baya bi misafir gelicek kalıcaklar. yatakodasına koyup hergün temizlik yapıcam sanırım.kombiyede veririz coşkuyuu.

slm kızlar ne haber nasılsınız, bebişler nasıl??
kk ya sinir oldum çikolatalar çok güzel görünüyor,bu kadar hamişin olduğu bu sitede yapılırmı bu reklam :56::56:
mavibebek ne yaptın gittin mi dra, raporunu alacaktın??

Selam kızlar.
Ayda çok geçmiş olsun.Aman dikkat et kendine ve bebişine.
Biz de az önce kızımla kontrolden geldik.Önce nst ye bağlandık.O kadar hareketliydi ki o an valla zor çektiler.Nereye bağlarlarsa kızım öbür tarafa kaydı.Resmen oyun oynadı bize.Sonra doktor amcamız muayene etti.Her şey çok iyi maşallah.Kuzum 3100 gr. ve 50 cm. olmuş.Doğumum da sanırım sezeryan olacak.Yani doktorum pek normal taraftarı değil gibi geldi bana.Sezeryanın daha rahat ve ağrısız olduğunu düşünüyor sanırım.Kararsız kaldım ben de.Şimdilik 11 11 2011 e gün aldık sezeryan iiçin ama eğer kararım değişirse buna da saygılı olacağını belirtti doktorum.Sezeryan olursa tarihi kendim belirledim ve çok hoşuma gitti.Özel bir gün olacak kızımın doğum tarihi.

maşallah bebişine :emir_bebek::nazar: doğum tarihi çok güzel, hakkında hayırlısı olsun,inş. hepimiz sağ salim bebişleri kucağımıza alırız..

aydacığım geçmiş olsun dikkat et kendine, bol vitamin ve dinlenerek daha çabuk atlatırsın...umarım en kısa zamanda halı olayını çözersin ve rahat edersin..ben şimdilik oda yapmadığım için rahatım..ilerleyen zamanlarda aynı sıkıntılar beni de bekliyor halı,perde, mobilya zor iş herkese kolay gelsin...

Back