Benim eltim 3 ay önce Ali Paşa ile doğum yaptı.Normal istiyordu ama 12. saat sonunda dayanamayıp sezeryan oldu.Ali Paşa rahat bir doktor ama bence haddinden fazla rahat.Yani önce doğum 1 gibi olur dedi.Sonra 3 dedi sonra 7 en son 9 da hala olmamıştı.Yani bana iyi gelmedi o doktor.Normal doğum için ben de Hizmet hastanesinde Meltem Hanımı öneririm.hayırlı uğurlu olsun :) Allah bir avazda kurtarsın..
valla ben 8 aydır kendi doktorumun neyi desteklediğini anlayamadım.. bu doktorlar bence son ana kadar renklerini belli etmemeye çalışıyorlar.....
fakat bakırköy düşünürsen Ethica'da Ali Paşa Bey diye bir doktor var.. Ben bir kere muayene olmuştum, ben öyle gereksiz ilaçlara haplara, gereksiz kesmelere inanmıyorum demişti.. buradan yola çıkarak normal doğumcu olduğunu düşünebiliriz belki.. ben bana çok uzak olduğu için ve özel sağlık sigortam ethica'da geçmediği için devam edememiştim..
Benimde son 7 günüm 37. haftam doluyor perşembe günü.Canım düşündüğün her iki isimde bence çok güzel.senin içine hangisi daha çok siniyorsa koyarsın.ismiyle yaşasın şirine.Günaydın
Son 7 günüm işyerinde yupiii artık geri sayım başladı , bir sürü iş var evde yapılacak daha bebeğin kıyafetlerini bile yıkamadım , çanta hazırlamadım . Neyse yaparım yavaştan hepsini .
Bu arada isim konusunda hemen hemen karar verdik gibi Damla yada Ece koyacağız inş. bakalım, siz ne dersiniz ?
blackroseimmortal Ayşe ismi eski bir isim olduğu için ilk duyunca gerçekten hoş gelmiyor kulağa.Ama sizin tercihiniz eğer gerçekten içinize siniyorsa kimseyi dinleme.Ama belki yanına daha modern bir isim de eklerseniz hem sizin hem de ilerde o adını beğenmezse onun gönlü olur.