kızlar güzel günler.. allah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucaklarnıza almayı nasip etsin.. sizlere danışmak ıstedıgım bı konu war.. bız 1 ay daha korunup sonra çalışmalara başlamayı düşünüyoruz.. we benım temmuz da sınawım war.. merak ettiğim 25-29 haftalık hamileyken nasıldınız? uyku isteği yorgunluk konsantre olamama gibi durumlar war mıydı? bana yardımcı olursanız çooook mutlu olacaım ::)
kızlar güzel günler.. allah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucaklarnıza almayı nasip etsin.. sizlere danışmak ıstedıgım bı konu war.. bız 1 ay daha korunup sonra çalışmalara başlamayı düşünüyoruz.. we benım temmuz da sınawım war.. merak ettiğim 25-29 haftalık hamileyken nasıldınız? uyku isteği yorgunluk konsantre olamama gibi durumlar war mıydı? bana yardımcı olursanız çooook mutlu olacaım ::)
birde yaşım 27 hatta dolduralım 6 ay oluo.. yanı eylul ıcın planlasam 28 olcam.. çok geç kalmak da ıstemıorum.. kpss de önemlı suan .. napıcaamm bılmıorum :S
aman allahım tırstımmm.. acaba gizli gizli korunmaya dewam mı etsem. yoksa çok iyi beslenıp kan degerlerımı duzgun tutup oluruna mı bıraksam... :26: ikinici 3 aylık dönem hamileliiin en güzel dönemı diolar bide :S anneciimmm :)
birde yaşım 27 hatta dolduralım 6 ay oluo.. yanı eylul ıcın planlasam 28 olcam.. çok geç kalmak da ıstemıorum.. kpss de önemlı suan .. napıcaamm bılmıorum :S
amin canım inşallah....
artık yollarda filan beni gören yaşlı kadınlar Allah kurtarsın diyorlarartık nasıl bezgin bezgin yürüyorsam... bayağı bir ağırlaştım, penguen gibi yürüyorum... bir tablo yaptım hergün çarpı atıyorum resmen gün sayıyorum...
kıyamam canım aynı durumdayız ne yapalım, yaşlı teyzelerin dediği gibi Allah kurtarsın hepimizi, eşim bana ağır vasıta diye sesleniyor
askerler gibiyiz aynen şafak sayıyoruz :))
bir de insanın dünyası değişiyor sanki di mi? yani önceliklerin filan hepsi tepetaklak oluyor.. ben bebek dışında hiçbirşeyle ilgilen(e)miyorum. eminim çevremdekiler benden ve bebeğimden çok sıkılmışlardır ama elimde değil... şu an benim için dünyada başka birşey yok... kitap okuyamıyorum, eğer bebekle ilgili değilse, mağaza gezemiyorum, bebek mağazası değilse, hiçbirşey ilgimi çekmiyor..internette varsa yoksa bebek/hamilelik siteleri, alışveriş sitesiyse sadece bbek eşyaları filan...
bir de kızımızın ismini ayşe koymayı düşünüyoruz. ama arkadaşlar amaaan ayşe mi dio teyze ismi diolar. zeynep dioduk ondan çok var. aslı dedik sonra aslının da anlamı yok. hem anlamlı olsun istiyoruz. çocuğumuz isimsiz kalacak ya. en son ayşe dedik. millet ayşe mi dio sonra dudaklarını büküobaşka isimler hoşumuza gitmio. isim sözlüklerinde çok acayip isimler var. hepsi de cennetin otu taşı çiçeği böceği bilmem kaçıncı ismi falan cennete bişi olması iyi bi anlamı olduğunu göstermez ki yahu. mesela ayşe bolluk bereket içinde yaşayan demek. güzel bi anlam bence.anlamlı yani. böyle anlamlı isim arıyoruz var mı bildiğiniz?
bir de kızımızın ismini ayşe koymayı düşünüyoruz. ama arkadaşlar amaaan ayşe mi dio teyze ismi diolar. zeynep dioduk ondan çok var. aslı dedik sonra aslının da anlamı yok. hem anlamlı olsun istiyoruz. çocuğumuz isimsiz kalacak ya. en son ayşe dedik. millet ayşe mi dio sonra dudaklarını büküobaşka isimler hoşumuza gitmio. isim sözlüklerinde çok acayip isimler var. hepsi de cennetin otu taşı çiçeği böceği bilmem kaçıncı ismi falan cennete bişi olması iyi bi anlamı olduğunu göstermez ki yahu. mesela ayşe bolluk bereket içinde yaşayan demek. güzel bi anlam bence.anlamlı yani. böyle anlamlı isim arıyoruz var mı bildiğiniz?
benim de başlangıçta kaan ismi hiç içime sinmiyordu, düşün düşün bir türlü başka isim bulamadık... eeh dedim ben de yeter düşünmeyeceğim artık, nasılsa ağzım alışır, kapattım konuyu artık her sorana kaan koyacağım diyorum... hakikaten ağzım da alıştı, herkesi de alıştırdım... hem şu ismi koymayı düşünüyorum değil de şu ismi koyacağım deyince artık kimse yorum yapmıyor..... ilerde paşa beğenmezse ismini satılmış koymadığıma dua et der geçerim öte yana...
ben alistim soyluyorum herkese hatta direk kanosum diyorum bile :)) ama genelde iki ismini kullanmaya calisiyorum.birde direk ben ve babsi koyduk isimlerini ole herkes karissaydi gicik olurdumda..icime sinmezdi belki boyle ii oldu...
aynen biz de kendimiz koyduk ismi... ben başlangıçta Alper Kaan olsun diyordum ama eşim iki isim istemedi... o yüzdem Kaan tek kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?