her dra gidişimde çatı muayenesi yapılabilme ihtimali deli ediyor beni..olacaksa olsun bitsin artık normal doğurmaya vucudum müsait mi değil mi bilmek istiyorum. zaten epilasyon, ağda olayı sıkıntılı nasıl halledecem bilmiyorum...ama sağlık ocağındaki hemşire doktorun sezeryan derse fazla ısrar etme çatın dar gibi demişti(
normal doğum pozisyonunu almış ama dediğim gibi, çıkartabilecek kapasite var mı yok mu onu bilmek istiyorum..
ama canım çatı muayenesini sancılar başladıktan sonra yapmıyorlar mı?
tam olarak bilmiyorum ki ((acemi hamişş ben ))ama dediğin doğru olabilir çünkü geçen gidişimde nst de sancım çıkınca alttan bakalım demişti, sancı geçince bakmaktan vazgeçtiğine göre dediğin doğrudur canım...
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) 29 haftalık hamileyim ve hala hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim gaziosmanpaşada oturuyorum ve normal doğumu destekleen doktor arayışı içerisindeyim yardımcı olabilirmisiniz?
evet benim bir arkadaşım da sancılanınca doktor muayene etmeye kalkmış, arkadaşım çok korkunca muayene edememişler, mecburen sezaryene almışlar..
sen çatın müsaitse normal mi yapacaksın?
inş. canım sağ salim doğurayımda, her iki doğum şeklinde de çok ısrarcı değilim drum ne derse ona uyacam..
amin canım inşallah....
artık yollarda filan beni gören yaşlı kadınlar Allah kurtarsın diyorlarartık nasıl bezgin bezgin yürüyorsam... bayağı bir ağırlaştım, penguen gibi yürüyorum... bir tablo yaptım hergün çarpı atıyorum resmen gün sayıyorum...
:) aynen........kıyamam canım aynı durumdayız ne yapalım, yaşlı teyzelerin dediği gibi Allah kurtarsın hepimizi, eşim bana ağır vasıta diye sesleniyor
askerler gibiyiz aynen şafak sayıyoruz :))
Günaydın
Son 7 günüm işyerinde yupiii artık geri sayım başladı , bir sürü iş var evde yapılacak daha bebeğin kıyafetlerini bile yıkamadım , çanta hazırlamadım . Neyse yaparım yavaştan hepsini .
Bu arada isim konusunda hemen hemen karar verdik gibi Damla yada Ece koyacağız inş. bakalım, siz ne dersiniz ?
ece benim favori isimlerim arasında çok beğenirim çok sıcak geliyor bana bu isim..
damla sanki biraz daha soğuk gibi ama son karar tabikide anne ve babaların..bizimkisi sadece bi fikir :))
Ecenaz ile ilgili yorumun süper :)
senin günlerinde geçer elbet birde bayram girecek araya dinlenirsin baya , bende 37. haftaya kadar çalışsam aslında daha 2,5 haftam filan kalacaktı ama ben 36 da ayrılıcam öyle alıcam raporumu valla daha dayanamam.
Bebek arabası zaten ilk etapta çok lazım olacak bişi değil, zaten kış geldi sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?