- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
Aslı hastanede kaldı zaten 2 nüshaydı sanırım, diğer nüshasını bana verdiler insan kaynaklarına da fotokopisini verdim .
sana verdikleri diğer nüsha da ıslak imzalı mı?
Ayy hiç dikkat etmedim ki eve gidince bakayım
ya ben çok mu pimpirikliyim bilmiyorum ki cumartesiden beri dert oldu içime.. ya aslını isterlerse benden, ya fotokopisiyle işlem yapamazsam da doğum param yanarsa diye... öf valla psikologa gitsem obsesif teşhisi koyacaklar kesin, biliyorum ama kendime engel olamıyorum, takıldım mı takılıyorum... bıktım valla kendimden...
Yaa takma kafana olurmu hiç öyle şey paran filan yanmaz , oldu ki öyle bişey dahi olsa yani aslını isteseler bile gider alırsın hastaneden paranı alacağın zaman . Ben insan kaynakları departmanına tekrar sordum aslı hastanede kalıyomuş onlar zaten gönderiyormuş ssk ya.
merhaba bayanlar
daha yeni uyandim nasil uyuyorsam anlamadim bayilir gibi yatiyorum..sabah doktor randevumada gec kaldim gitmedim onu bile sallamayip uyudum..esim aradi gayet rahat bir sekilde ben uyuyorum sen randevu tarihini degistir ugrastirma gorusurus diyip kapattim..tekrar yattim..
sizde benim gibi uyuyormusunuz banami ozel anlamadim..ablam tadini cikar sonra istesende yapamayacaksin dedi..
birde birkac tane daha degerli bilgiyi paylasmak istiyorum..bende ogrenince aktariyorum hem arastirdimda..bebekler dogduktan sonra zaten 1 gun icinde topugundan kan alip tahlillerini yapiyorlarmis ama onun artisi olarak isitme testi ve kalca cikikligi ultrasonuda cektirmeyi unutmayin diyorlar..bazi hastaneler yapmiyormus..isitme testi 6 7 haftaliga kadar yapiliyormus..kalca ultrosonu biraz pahaliymis neden bilmiyorum ama her hastane yapmadigi icin istege bagli sanirim..ben burada yapiliyormu bilmiyorum ama insallah varidr.turkiyede varmis ama diger ulkelerde faliyettemi bilmiyorum..
sonra kundak ve bebeklerin bakimi ile ilgili bir sitede cok guzel bilgiler buldum size onu paylasicam ama once bulmama gerekiyor yanlis bilgi vermeyim...
ya bende tam tersi sürekli uyanıyorum... iki saatte bir mutlaka, özellikle her sabah 4:30 civarı uyanıyorum, sonra da iki saatte bir mutlaka uyanıp saate bakıp tekrar uyuyorum... bir arkadaşım dedi ki hamileliğinde kaçta uyanıyorsan bebek doğduktan sonra o saatte uyanırmış.. inşallah öyle değildir yoksa yandık demektir
off desene bende yandım, kurulu saat gibi her gece ortalama aynı saatlerde 3 gibi falan kalkıyorum..akşamda tv karşısında sızıp kalıyorum..
,aynen ben de. gece üç civarı illa kalkıorum tuvalete. akşamları da kanepede sızıyorum.ya bizim kanepeler yataktan rahat gelio. yatağa geliorum belim ağrıyor. ara aara dönerken uyanıyorum. ben de bugün doktora gittim. her şey yolunda çok şükür. nst ye sokmadı. 3 hafta sonra gel dedi. ya iki haftada bir deil mi artık yaa.2 hafta die bekliodum seviniodum. neyse. 1960 gram olmuş bebeğim. göğüs uçlarıma krem sürdüğümü söyledim. gerek yok dedi. sakın göğüslerine dokunma erken doğuma sebep olur dedi.
bi de bizim örtmen arkadaş bi ay önce doğum yaptı. baya donanımlı meşhur bi hastanede. doğumda köprücük kemiği mi kırılmış omzu mu çıkmış ne. anca yeni anlamışlar. doktorlar farketmemiş doğumda. sonra kafasını yanlış ölçmüşler sanırım. çocuğun kafası aşırı gelişkin çıkmış.onu takip ediolarmış şimdi. ya nası güvencez özel hastane güya. çocuğun bi tarafında bişi olsa farketmicekler mi yani
aynen ben de. gece üç civarı illa kalkıorum tuvalete. akşamları da kanepede sızıyorum.ya bizim kanepeler yataktan rahat gelio. yatağa geliorum belim ağrıyor. ara aara dönerken uyanıyorum. ben de bugün doktora gittim. her şey yolunda çok şükür. nst ye sokmadı. 3 hafta sonra gel dedi. ya iki haftada bir deil mi artık yaa.2 hafta die bekliodum seviniodum. neyse. 1960 gram olmuş bebeğim. göğüs uçlarıma krem sürdüğümü söyledim. gerek yok dedi. sakın göğüslerine dokunma erken doğuma sebep olur dedi.
bi de bizim örtmen arkadaş bi ay önce doğum yaptı. baya donanımlı meşhur bi hastanede. doğumda köprücük kemiği mi kırılmış omzu mu çıkmış ne. anca yeni anlamışlar. doktorlar farketmemiş doğumda. sonra kafasını yanlış ölçmüşler sanırım. çocuğun kafası aşırı gelişkin çıkmış.onu takip ediolarmış şimdi. ya nası güvencez özel hastane güya. çocuğun bi tarafında bişi olsa farketmicekler mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?