,
günaydın kızlar...
ben de dün gittim kontrole... 2 kg olmuş benimki de, daha dğrusu 1900 küsür ama küsüratını göremedim, sordum 2 sayılır dedi doktor..küsüratı söylemeye bile üşeniyor valla.. nst'ye girdim, 3-4 kasılma gözüktü ama doktor bişiy demedi.. sizde de çıktı mı? doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben 20 sonrasına randevu alabildim... aman zaten gidiyoruz geliyoruz aynı şeyler... bebişi ultrasonda 5dk görmekten başka hiçbir esprisi yok valla...
bestem ben de bugünlerde çok üşüyorum, hep canım sıcak bişiyler çekiyor, arada bir kahve içiyorum.. doktor bana çok abartmadığın sürece birşey olmaz demişti..
yaaa o omuz takılması olayı beni de çok korkutuyor... Allah korusun... üstelik bana sorarsan 5 yıldızlı otel gibi hastaneler ama devlet hastanesi gibi 10 dk'da bir hasta bakıyorlar, yoğunluktan kimsenin kimseyi görecek hali yok... bence çok fazla umursadıkları ilgilendikleri de yok.. bir ay sonraya ancak randevu alıyorsun... devlet hastanesinden tek farkı doktor yüzüne gülümsemek zorunda, bir de ortalık daha temiz...başka bir fark yok... o yüzden doğumda hepimiz Allah'a emanetiz.. Kazasız belasız atlatırız inşallah...
maşallah bebişine bendede sancı-kasılma çıkmıştı 1 saat dinlendirip tekrar baktılar çok şükür geçmişti..
üşüme konusunda size katılıyorum, hamileler üşümez diyenler neye dayanarak bu kanıya varmış anlamadım valla:))
hastane konusunda çok haklısın canım, az buçuk insan muamelesi görüyoruz o kadar..