• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

,

günaydın kızlar...

ben de dün gittim kontrole... 2 kg olmuş benimki de, daha dğrusu 1900 küsür ama küsüratını göremedim, sordum 2 sayılır dedi doktor..küsüratı söylemeye bile üşeniyor valla.. nst'ye girdim, 3-4 kasılma gözüktü ama doktor bişiy demedi.. sizde de çıktı mı? doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben 20 sonrasına randevu alabildim... aman zaten gidiyoruz geliyoruz aynı şeyler... bebişi ultrasonda 5dk görmekten başka hiçbir esprisi yok valla...

bestem ben de bugünlerde çok üşüyorum, hep canım sıcak bişiyler çekiyor, arada bir kahve içiyorum.. doktor bana çok abartmadığın sürece birşey olmaz demişti..

yaaa o omuz takılması olayı beni de çok korkutuyor... Allah korusun... üstelik bana sorarsan 5 yıldızlı otel gibi hastaneler ama devlet hastanesi gibi 10 dk'da bir hasta bakıyorlar, yoğunluktan kimsenin kimseyi görecek hali yok... bence çok fazla umursadıkları ilgilendikleri de yok.. bir ay sonraya ancak randevu alıyorsun... devlet hastanesinden tek farkı doktor yüzüne gülümsemek zorunda, bir de ortalık daha temiz...başka bir fark yok... o yüzden doğumda hepimiz Allah'a emanetiz.. Kazasız belasız atlatırız inşallah...

maşallah bebişine:nazar::emir_bebek: bendede sancı-kasılma çıkmıştı 1 saat dinlendirip tekrar baktılar çok şükür geçmişti..
üşüme konusunda size katılıyorum, hamileler üşümez diyenler neye dayanarak bu kanıya varmış anlamadım valla:))
hastane konusunda çok haklısın canım, az buçuk insan muamelesi görüyoruz o kadar..

gunaydin bayanlar...

sezeryan korkusu degil beni yoranda bebegi sag saglim meydana getirmeleri..ben baygin olucam olanlari goremeyecegim bunun endisesini yasiyorum..yoksa bilindik bir ameliyat gibi..

dun bu ulkenin kadinlar grubu var bir bakim dedim..iki gundur okuduklarimdan dehsete kapildim..bir tane arap kadin evde dogum yapmak icin doktor ariyor..birde suya dogum yapmak istiyormus..ulke yasalarida kimi var kimi yok diyor..hayir piskopat dolu valla evde dogum yapmak nasil bir aklin urunudur tobe bizi bulastirma allahim..biriside 9 cocugunun dogumunu sezetan istiyor..yuh be dedim birde normal biseymis gibi yazmis..9. dogum sezeryan olsun istiyorum tavsiye edeceginiz hastane demis..uye olup yazasim geldi bian dedim birak o kendi cikar yolu biliyodur zaten diye..

maşallah bebişine:nazar::emir_bebek: bendede sancı-kasılma çıkmıştı 1 saat dinlendirip tekrar baktılar çok şükür geçmişti..
üşüme konusunda size katılıyorum, hamileler üşümez diyenler neye dayanarak bu kanıya varmış anlamadım valla:))
hastane konusunda çok haklısın canım, az buçuk insan muamelesi görüyoruz o kadar..

aynen ya, güya hamileler üşümezdi... ben donuyorum resmen... hayır birşey değil sıkıntılıyım bir de hamilelikten dolayı üstüme kalın yorgan battaniye de alamıyorum... üşümemek için doğalgazı sonuna açıyorum mecburen...

dunedain ne zamandır hep aklıma geliyorsun hayırdır inş. diyelim, ne yapıyorsun bebişin nasıl, sen nasılsın???

dunedain ne zamandır hep aklıma geliyorsun hayırdır inş. diyelim, ne yapıyorsun bebişin nasıl, sen nasılsın???

saol canim bende bebiste iyim cok sukur evden cikmiyoruz..valla tum aktiviteleri rafa kaldirdim dinlenmeye karar verdim..ne olur ne olmaz diye...insan tedirgin oluyor 7 hafta kalmis hesapladim bebegin dogmasina artik az kaldi..hos seninki daha az kalmis ama son gunler hizli geciyor gibi geliyor bana...boyaci gecen hafta ekti bu cumartesi gelecek bebek odasinda hersey birbirinin ustunde..orayida toparlarsam tum isim bitiyor..dogum cantasi hazir ve bebegin tum kiyafetleri ve oyuncaklarinin hepsini yikadim carsaflara sardim yatak odasinda yerlere koydum valla..

simdi bol bol uyuyorum hatta simdi bile gozlerim kapaniyor..plesanta sivisi azalmasin diye bol bol su iciyorum kendimi yoracak hic bisey yapmiyorum..bide ben yaniyorum burasi cok sicak valla klima acip yatiyorus yoksa saclarimin dibine kadar terleyip uyaniyorum...

saol canim bende bebiste iyim cok sukur evden cikmiyoruz..valla tum aktiviteleri rafa kaldirdim dinlenmeye karar verdim..ne olur ne olmaz diye...insan tedirgin oluyor 7 hafta kalmis hesapladim bebegin dogmasina artik az kaldi..hos seninki daha az kalmis ama son gunler hizli geciyor gibi geliyor bana...boyaci gecen hafta ekti bu cumartesi gelecek bebek odasinda hersey birbirinin ustunde..orayida toparlarsam tum isim bitiyor..dogum cantasi hazir ve bebegin tum kiyafetleri ve oyuncaklarinin hepsini yikadim carsaflara sardim yatak odasinda yerlere koydum valla..

simdi bol bol uyuyorum hatta simdi bile gozlerim kapaniyor..plesanta sivisi azalmasin diye bol bol su iciyorum kendimi yoracak hic bisey yapmiyorum..bide ben yaniyorum burasi cok sicak valla klima acip yatiyorus yoksa saclarimin dibine kadar terleyip uyaniyorum...

boş ver canım dinlenip uyuyarak en iyisini yapıyorsun..bu haftadan sonra bende aynısını yapacam :))
sıcak kelimesi bize artık çok uzak, üşüyoruz valla,gerçi klimaya alıştınız ama dikkat hasta olma...
badana yapıldıktan sonra tüm işlerin bitiyor ne güzel şimdiden gözün aydın, Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inş.

boş ver canım dinlenip uyuyarak en iyisini yapıyorsun..bu haftadan sonra bende aynısını yapacam :))
sıcak kelimesi bize artık çok uzak, üşüyoruz valla,gerçi klimaya alıştınız ama dikkat hasta olma...
badana yapıldıktan sonra tüm işlerin bitiyor ne güzel şimdiden gözün aydın, Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inş.

saol canim oh mis gibi sende yat uzan valla bazen cok ii geliyor koltugun karsisinda battaniye ustunde ben bide perdeleride acmiyorum gunes isil isil burada diye karartiyorum evi :)) sonra meyvelerimi suyumu falan aliyorum kumanda elimde miskin gibi yatiyorum kibariyeyi bile izledim :)) aksama dogru esimin gelme saati kalkip cok dincmisim gibi yemekleri hazirlayip bekliyorum..gun boyu 2 haftadir boyleyim..

ama tabi benimde cikip bebek sekeri almam gerekiyor..burada oyle cok kisi olmadigi icin 10 15 tane ozel biblolardan yapilmis cok guzel figurler var tul alip icine cikolata yerlestirip onlarla vermeyi planliyorum..istanbuldanda gelecek annem mini bebek kazaklari hazirlamis...onun icin liste olusturmam gerekiyor..bak yine yatasim geldi is diyince uykum geliyor :)))

ya birden nasıl soğudu havalar. tam hasta edicek şey. birden soğuması. ben eskiden olsa daha çok üşürdüm.gerçi şimdi de üşüyorum. ama sınıfta cam açmak zorunda kalıyorum havasız oluyor. havasızlığa tahammül edemiyorum.

geçen bi arkadaşla konuştum o da 6 ay önce doğum yapmış. doktoru onu çok fazla nst ye sokmamış. kasılma çıkınca anne panik olur diye sokmamış doktoru. ama nst ye girmek gene de bi tedbir diolar. mesela onun hiç sancısı yokmuş ağrısı falan.nst de çıkmış doğumun başladığı. hemen sezeryane almışlar. aman yaa. biraz da tevekkül gerekiyor sanırım. çocuğun doğcağı gelince doğacak işte. inşallah problem yaşamayız. hakkaten insanlar çok umursamaz. allaha emanetiz.

ya birden nasıl soğudu havalar. tam hasta edicek şey. birden soğuması. ben eskiden olsa daha çok üşürdüm.gerçi şimdi de üşüyorum. ama sınıfta cam açmak zorunda kalıyorum havasız oluyor. havasızlığa tahammül edemiyorum.

geçen bi arkadaşla konuştum o da 6 ay önce doğum yapmış. doktoru onu çok fazla nst ye sokmamış. kasılma çıkınca anne panik olur diye sokmamış doktoru. ama nst ye girmek gene de bi tedbir diolar. mesela onun hiç sancısı yokmuş ağrısı falan.nst de çıkmış doğumun başladığı. hemen sezeryane almışlar. aman yaa. biraz da tevekkül gerekiyor sanırım. çocuğun doğcağı gelince doğacak işte. inşallah problem yaşamayız. hakkaten insanlar çok umursamaz. allaha emanetiz.

o kadar dusunme bosver allah ne zaman izin vermisse gelir sana bana bakmaz zaten..nts bende girmedim 36 haftada aliyorlarmis ole duydum..ama hayirlisi doktora gitmedim henuz ayni seyleri soyluyor surekli bide istanbuldada gitmistim ondan rahatim heralde..simdi sadece sezeryan tarihini belirlersin birde bebek icin kalca ulturasonu ve isitme testi icin konusacagim..erken diyeceksinizde yapmayacaklarsa bende baska hastane buldum direk oraya goturucem..ogreneyim istedim..cok garanticiyimdir...

o kadar dusunme bosver allah ne zaman izin vermisse gelir sana bana bakmaz zaten..nts bende girmedim 36 haftada aliyorlarmis ole duydum..ama hayirlisi doktora gitmedim henuz ayni seyleri soyluyor surekli bide istanbuldada gitmistim ondan rahatim heralde..simdi sadece sezeryan tarihini belirlersin birde bebek icin kalca ulturasonu ve isitme testi icin konusacagim..erken diyeceksinizde yapmayacaklarsa bende baska hastane buldum direk oraya goturucem..ogreneyim istedim..cok garanticiyimdir...

evet evet bence çok haklısın. ona göre sorarsın yapmıolarsa daha da geç olmadan başka hastane bakarsın. ben bugün benle aynı hastanede doğum yapan arkadaşla konuştum.bizim hastane yapıomuş. çoğu hastane yapıodur bence. gene de sorup soruşturmak lazım. bizim okulda yeni doğum yapmış bir sürü arkadaş var ya. akşama kadar onları dinliyorum :D

Selam kızlar.Herkes iyidir umarım.
Biz de dün kızımla doktora gittik.Minik kuşum 2800 gr. olmuş boyu da 47 cm.Boyu uzun olacak sanırım dedi doktor ama bakalım.Yüzünü de gösterdi meleğim.Öyle şirindi ki.
Ben de uyuyamayanlardanım.Gece çok rahatsız olmuyorum uyanmıyorum ama eşim işe genelde benden önce gidiyor.O gittikten sonra kaçıyor uykum.Bana da çevremde hep uyu dinlen bu günlerin tadını çıkar diyorlar.Ama ne gece erken yatıyorum ne de sabah çok geç kalkıyorum.
Ben normalde çok üşümem ama İstanbul felaket bu ara.Resmen ekimde kışı yaşıyoruz.Eee malum montların da önü kapanmıyor .Hem komik oluyor hem de önden üşüyorum valla.
Ben hastaneme de doktoruma da çok güveniyorum ama belli olmaz tabi.Allah hepimize ve bebişlerimize yardım etsin.

günaydın kızlar, bugün moraller bozuk 24 şehitimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.. :43:

Günaydın

Yine şehit haberleriyle başladık güne 26 şehit yaa, bizler yeni bir canı , doğumu beklerken diğer yanda böyle gencecik hayatların sona ermesi gerçekten çok acı .Allah ailelerine sabır versin.

mavibebek maşallah bebişine :nazar::nazar: yüzünüde göstermiş ne güzel..ben en son dudakları ve burnunu tam gördüm derken yüzünü çevirdi bizim afacan..Allahım hepsine sağlık versin, günler çabucak geçsin de kucağımıza alalım...

Ya benim de çok moralim bozuk... yazık gencecik çocuklar, Allah gani gani rahmet eylesin analarına babalarına sabır versin... öbür hainlerin de belasını versin... kurtulamadık şu hainlerden gitti...

mavibebek maşallah bebişine :nazar::nazar: yüzünüde göstermiş ne güzel..ben en son dudakları ve burnunu tam gördüm derken yüzünü çevirdi bizim afacan..Allahım hepsine sağlık versin, günler çabucak geçsin de kucağımıza alalım...

maşallah bebişlerinize :nazar:

ben de pazartesi gittiğimde profilden çok net gördüm, ama cihazın 3 boyut fonksiyonu çalışmıyormuş resmini alamadım.. ben de bir tane resim var sadece ağız çene çok net, burun göz kısmı malesef net değil... fakat ağız çene resimde aynı dayısı... tabi eşimin hoşuna gitmiyor bu durum ama ne yapacaksın oğlan dayıya kız halaya...

ben de pazartesi gittiğimde profilden çok net gördüm, ama cihazın 3 boyut fonksiyonu çalışmıyormuş resmini alamadım.. ben de bir tane resim var sadece ağız çene çok net, burun göz kısmı malesef net değil... fakat ağız çene resimde aynı dayısı... tabi eşimin hoşuna gitmiyor bu durum ama ne yapacaksın oğlan dayıya kız halaya...

Biz hiç göremiyoruz kaç aydır ,siyah beyaz ultrason ve büyüdüğü için hiç bişey anlamıyoruz doktor habire ölçüyo biçiyo bebişi.Birazda sağolsun soğuk ve suratsız bizim doktorumuz öyle sevecenlik filan göstermiyor anlatmıyor şurası burası diye . Tek net fotoğrafı ayrıntılı ultrasonda gittiğimizde aldık orada çok netti yüzü aynı ablasına benziyodu :) özellikle burun ve ağız yapısı .
Bu arada dün gece sancılarım vardı aynı regl ağrısı gibi ama çok uzun sürmedi Allahtan, eğer sürseydi gidecektik hastaneye,ay çok korkuyorum ben ya doğum sancısı filan....

Biz hiç göremiyoruz kaç aydır ,siyah beyaz ultrason ve büyüdüğü için hiç bişey anlamıyoruz doktor habire ölçüyo biçiyo bebişi.Birazda sağolsun soğuk ve suratsız bizim doktorumuz öyle sevecenlik filan göstermiyor anlatmıyor şurası burası diye . Tek net fotoğrafı ayrıntılı ultrasonda gittiğimizde aldık orada çok netti yüzü aynı ablasına benziyodu :) özellikle burun ve ağız yapısı .
Bu arada dün gece sancılarım vardı aynı regl ağrısı gibi ama çok uzun sürmedi Allahtan, eğer sürseydi gidecektik hastaneye,ay çok korkuyorum ben ya doğum sancısı filan....

ilk doğum nasıldı?

ooo maşallah canım ya kime benzediğini de keşfetmişsiniz, şansı bahtı güzel olur inş. :nazar::emir_bebek:

Back