- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yatuınca dinlenemiyorum zaten. sabah yorgun kalkıorum bi de üstüne bel ağrısı. kırk kere tuvalete kalkıyorum. nefes alamıyorum falan. bana da çalışınca vakit daha hızlı geçiomuş gibi gelio. ama gene de gün gün sayıyorum.elimde bi tane takvim. bakıp duruyorum hergün.
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar. bizim iki cumamız daha kaldı işyerinde hayırlısıyla atlatsaydık sonra son hazırlıklarımızı yapacağız.
dün yatağımızda kaltı şimdilik bir eksiğimiz kalmadı maşallah çok güzel oldu. dünden beri gidip gelip bakıyorum YÜCE RABBİM İNŞALLAH SAĞLICAKLA ODASINDA UYUDUĞU GÜNLERİDE GÖSTERİR BİZE VE CÜMLEMİZE TABİ.
Herkese merhaba
Benimde son 2 haftam kaldı işyerinde bakalım nasıl geçecek off off, artık baya zor oluyor işe gelmek . Bu aralar pek iyi hissetmiyorum iyice saldım kendimide, bakımsız birisi oldum çıktım ,hiç birşey yapasım gelmiyor . Sizde durumlar nasıl ?
Bebişlerinize aldığınız eşyalarınızı güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah.
Selemi bendede nst de sancı çıkmıştı geçen hafta gelecek cumaya yine gidicem bakalım , senin daha da az kalmış bu arada , hadi hayırlısı bakalım
günaydınlar :)
hayırlı olsun Irmakcığım inşallah cümlemize nasip eder Allah o güzel günleri görmeyi.
Ben haftaya perşembe günü ayrılıyorum işten. Benim hiç birşeyim tam olmadığı için açıkcası panik içindeyim nasıl yetiştiricez diye. Odasını aldık ama badana yapılıcağı için getirtemiyoruzda eşiminde saolsun hiiiiç acelesi yok. Allah muhafaza erken doğum olsa dımdızlak ortada kalcaz :/
İyi akşamlar kızlar.
Tuvalet konusunda ben de dertliyim ama geceleri rahatım ben.Hem rahat uyuyorum hem de tuvaletim çok gelmiyor.Benim gündüz ayaktayken daha çok sıkıştırıyor.
Pazartesi benim de kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş minik kuzum.35+1 olduk.Günler su gibi akıyor.Onları kucağımıza alacağımız günler de yakın artık.İnşallah sağlıkla gelirler.Bugün abimin eşi doğum yaptı.Maşallah kızımız 4150 gr.doğdu.Tombiş tombiş ne güzel.Bakalım bizimkiler nasıl olacak.
Selemicim eğer sancıların varsa dikket et canım.Dinlen.Benimde okulda son 2 haftam.Sonra bebişi bekleyeceğiz bakalım.
benim 32. haftam bitio bu pazartesi gidicem inş doktora. beni nst ye bağlarlar mı?ne zamandan başlıo nstler?
merhaba bayanlar
az once doktordan geldim pazartesi yine kontrolum var..ulturasona girdim bebegimi tam goremedim bile yuzunu gordum sadece doktor tmm normal bir sorun yok dedi tas catlasa 10 dak kalmadan ciktim pek bir acele oldu cd aldim bende kendim inceleyim diye :))...
nts baglanma isi ne zaman yapiliyor merak ettim bende kac haftalikken bebek acaba...
he masallah oglumda 32+3 2070 kg olmus tosuncuk annesi turkiyeden geldi geleli yiyemiyor ama masallahi var :)))
Maaşallah bebişe , demekki o bir şekilde senden besleniyor .Bu arada neden 2 gün içinde yine doktora gidiyosun ?
Ben hiç bir zaman ultrasondan bişey anlamıyorum zaten çünkü hep siyah beyaz , sadece ilk aylarda fark ediliyodu bebek şimdi hiç bişey göremiyorum .Sadece detaylı ultrasona girdiğimde çok net görmüştüm yüzünü filan o da 3 ay oldu yani.
Nst daha ileri haftalarda da yapılıyor sanırım ben geçen hafta 32 de bağlandım , ama benim kasılmalarım olduğu için belkide erken bağlamış olabilirler .
kızlar, yani ssk'lı olanlar, bişey soracağım, hastane size 32. hafta çalışabilir raporunun aslını verdi mi? bana sadece fotokopisini verdiler, aslını alamadım... ama bir arkadaşım bana mutlaka aslını al demişti.. sizde durum nedir>?
kızlar, yani ssk'lı olanlar, bişey soracağım, hastane size 32. hafta çalışabilir raporunun aslını verdi mi? bana sadece fotokopisini verdiler, aslını alamadım... ama bir arkadaşım bana mutlaka aslını al demişti.. sizde durum nedir>?