• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

ben yatuınca dinlenemiyorum zaten. sabah yorgun kalkıorum bi de üstüne bel ağrısı. kırk kere tuvalete kalkıyorum. nefes alamıyorum falan. bana da çalışınca vakit daha hızlı geçiomuş gibi gelio. ama gene de gün gün sayıyorum.elimde bi tane takvim. bakıp duruyorum hergün.

Inşallah patkacım dediğin gibi olur. Ayın sonunu iple çekiyorum. Geçsin bir an önce. Benimde önümde bir takvim deli gibi oldum resmen. Evde olmaya da alışkın değilim ama alışıcaz sanırım yapcak birşey yok. Sadece şu zaman çabuk geçsin hayırlısıyla yavrularımızı görelim rahat edelim istiyorum.

ben yatuınca dinlenemiyorum zaten. sabah yorgun kalkıorum bi de üstüne bel ağrısı. kırk kere tuvalete kalkıyorum. nefes alamıyorum falan. bana da çalışınca vakit daha hızlı geçiomuş gibi gelio. ama gene de gün gün sayıyorum.elimde bi tane takvim. bakıp duruyorum hergün.

Aynen yaaa... püffff

valla tatilden geldigim hafta evde tek kalinca biraz daraldim acikcasi ama alisinca iii baktiniz olmuyor hemen kendinize oyalanacak biseyler bulun yoksa vakit acikcasi zor geciyor..

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar. bizim iki cumamız daha kaldı işyerinde hayırlısıyla atlatsaydık sonra son hazırlıklarımızı yapacağız.
dün yatağımızda kaltı şimdilik bir eksiğimiz kalmadı maşallah çok güzel oldu. dünden beri gidip gelip bakıyorum YÜCE RABBİM İNŞALLAH SAĞLICAKLA ODASINDA UYUDUĞU GÜNLERİDE GÖSTERİR BİZE VE CÜMLEMİZE TABİ.

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar. bizim iki cumamız daha kaldı işyerinde hayırlısıyla atlatsaydık sonra son hazırlıklarımızı yapacağız.
dün yatağımızda kaltı şimdilik bir eksiğimiz kalmadı maşallah çok güzel oldu. dünden beri gidip gelip bakıyorum YÜCE RABBİM İNŞALLAH SAĞLICAKLA ODASINDA UYUDUĞU GÜNLERİDE GÖSTERİR BİZE VE CÜMLEMİZE TABİ.

günaydınlar :)

hayırlı olsun Irmakcığım inşallah cümlemize nasip eder Allah o güzel günleri görmeyi.
Ben haftaya perşembe günü ayrılıyorum işten. Benim hiç birşeyim tam olmadığı için açıkcası panik içindeyim nasıl yetiştiricez diye. Odasını aldık ama badana yapılıcağı için getirtemiyoruzda eşiminde saolsun hiiiiç acelesi yok. Allah muhafaza erken doğum olsa dımdızlak ortada kalcaz :/

günaydın arkadaşlar nasılsınız? dün hiç nete giremedim..geçmişi ancak okudum :))
rüyalara falan takılmayın aynı durum hepimizde var hayra yormak lazım, tuvalet sıkıntısıda bebişler sağolsun baskı yapıyorlar bizde wc den çıkamıyoruz..
dün hastaneye gittim 2 defa nst ye bağladılar ilkinde sancı çıktı biraz korktuk tabi..neyseki ikinci nst iyiydi..dr ikincisindede çıkarsa alttan muayene edecem dedi ama şimdilik gerek kalmadı....ama artık oğluşum gelecem diye diretiyor herhalde ağrılarım falan da var geceleri uyuyamıyorum..benim haftaya soooonnnn çok şükür izne ayırılıyorum..

Herkese merhaba

Benimde son 2 haftam kaldı işyerinde bakalım nasıl geçecek off off, artık baya zor oluyor işe gelmek . Bu aralar pek iyi hissetmiyorum iyice saldım kendimide, bakımsız birisi oldum çıktım ,hiç birşey yapasım gelmiyor . Sizde durumlar nasıl ?

Bebişlerinize aldığınız eşyalarınızı güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah.

Selemi bendede nst de sancı çıkmıştı geçen hafta gelecek cumaya yine gidicem bakalım , senin daha da az kalmış bu arada , hadi hayırlısı bakalım

Herkese merhaba

Benimde son 2 haftam kaldı işyerinde bakalım nasıl geçecek off off, artık baya zor oluyor işe gelmek . Bu aralar pek iyi hissetmiyorum iyice saldım kendimide, bakımsız birisi oldum çıktım ,hiç birşey yapasım gelmiyor . Sizde durumlar nasıl ?

Bebişlerinize aldığınız eşyalarınızı güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah.

Selemi bendede nst de sancı çıkmıştı geçen hafta gelecek cumaya yine gidicem bakalım , senin daha da az kalmış bu arada , hadi hayırlısı bakalım

durumlar tıpkısının aynısı canım hiç bişey yapasım yok, kendime bile bakım yapmaya aciz hissediyorum kendimi, gece uyku tutmuyor sabah kalkamıyorum bitsede kurtulsak artık..
canım nst de sancı çıkınca 1 saat dinlen meyvesuyu iç tekrar gel demişlerdi bana..umarım cuma günü güzel haberler alırsın..artık sizlerde haftalık mı kontrollere gidiyorsunuz.

günaydınlar :)

hayırlı olsun Irmakcığım inşallah cümlemize nasip eder Allah o güzel günleri görmeyi.
Ben haftaya perşembe günü ayrılıyorum işten. Benim hiç birşeyim tam olmadığı için açıkcası panik içindeyim nasıl yetiştiricez diye. Odasını aldık ama badana yapılıcağı için getirtemiyoruzda eşiminde saolsun hiiiiç acelesi yok. Allah muhafaza erken doğum olsa dımdızlak ortada kalcaz :/

bende perşembe ayrılıyorum :))
canım iyice stres yapmışsın sen kendine öncelikle sakin ol, badanayı en kısa zamanda halletseniz gerisi kolayca gelir..sen eşini kandırmaya bak :))

İyi akşamlar kızlar.
Tuvalet konusunda ben de dertliyim ama geceleri rahatım ben.Hem rahat uyuyorum hem de tuvaletim çok gelmiyor.Benim gündüz ayaktayken daha çok sıkıştırıyor.
Pazartesi benim de kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş minik kuzum.35+1 olduk.Günler su gibi akıyor.Onları kucağımıza alacağımız günler de yakın artık.İnşallah sağlıkla gelirler.Bugün abimin eşi doğum yaptı.Maşallah kızımız 4150 gr.doğdu.Tombiş tombiş ne güzel.Bakalım bizimkiler nasıl olacak.
Selemicim eğer sancıların varsa dikket et canım.Dinlen.Benimde okulda son 2 haftam.Sonra bebişi bekleyeceğiz bakalım.

merhaba bayanlar

az once doktordan geldim pazartesi yine kontrolum var..ulturasona girdim bebegimi tam goremedim bile yuzunu gordum sadece doktor tmm normal bir sorun yok dedi tas catlasa 10 dak kalmadan ciktim pek bir acele oldu cd aldim bende kendim inceleyim diye :))...

nts baglanma isi ne zaman yapiliyor merak ettim bende kac haftalikken bebek acaba...

he masallah oglumda 32+3 2070 kg olmus tosuncuk annesi turkiyeden geldi geleli yiyemiyor ama masallahi var :)))

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar.
Tuvalet konusunda ben de dertliyim ama geceleri rahatım ben.Hem rahat uyuyorum hem de tuvaletim çok gelmiyor.Benim gündüz ayaktayken daha çok sıkıştırıyor.
Pazartesi benim de kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş minik kuzum.35+1 olduk.Günler su gibi akıyor.Onları kucağımıza alacağımız günler de yakın artık.İnşallah sağlıkla gelirler.Bugün abimin eşi doğum yaptı.Maşallah kızımız 4150 gr.doğdu.Tombiş tombiş ne güzel.Bakalım bizimkiler nasıl olacak.
Selemicim eğer sancıların varsa dikket et canım.Dinlen.Benimde okulda son 2 haftam.Sonra bebişi bekleyeceğiz bakalım.

Günaydın kızlar
Gözünüz aydın maaşallah bebişe tombik , ne güzel hem hala oluyosun hem anne ,tebrik ederim .Darısı hepimizin başına inşallah

benim 32. haftam bitio bu pazartesi gidicem inş doktora. beni nst ye bağlarlar mı?ne zamandan başlıo nstler?

Sanırım bu hafta gittiğinde senide bağlarlar nst ye , ben geçen hafta gitmiştim o zman tam 32. haftadaydım

merhaba bayanlar

az once doktordan geldim pazartesi yine kontrolum var..ulturasona girdim bebegimi tam goremedim bile yuzunu gordum sadece doktor tmm normal bir sorun yok dedi tas catlasa 10 dak kalmadan ciktim pek bir acele oldu cd aldim bende kendim inceleyim diye :))...

nts baglanma isi ne zaman yapiliyor merak ettim bende kac haftalikken bebek acaba...

he masallah oglumda 32+3 2070 kg olmus tosuncuk annesi turkiyeden geldi geleli yiyemiyor ama masallahi var :)))

Maaşallah bebişe , demekki o bir şekilde senden besleniyor .Bu arada neden 2 gün içinde yine doktora gidiyosun ?
Ben hiç bir zaman ultrasondan bişey anlamıyorum zaten çünkü hep siyah beyaz , sadece ilk aylarda fark ediliyodu bebek şimdi hiç bişey göremiyorum .Sadece detaylı ultrasona girdiğimde çok net görmüştüm yüzünü filan o da 3 ay oldu yani.

Nst daha ileri haftalarda da yapılıyor sanırım ben geçen hafta 32 de bağlandım , ama benim kasılmalarım olduğu için belkide erken bağlamış olabilirler .

Maaşallah bebişe , demekki o bir şekilde senden besleniyor .Bu arada neden 2 gün içinde yine doktora gidiyosun ?
Ben hiç bir zaman ultrasondan bişey anlamıyorum zaten çünkü hep siyah beyaz , sadece ilk aylarda fark ediliyodu bebek şimdi hiç bişey göremiyorum .Sadece detaylı ultrasona girdiğimde çok net görmüştüm yüzünü filan o da 3 ay oldu yani.

Nst daha ileri haftalarda da yapılıyor sanırım ben geçen hafta 32 de bağlandım , ama benim kasılmalarım olduğu için belkide erken bağlamış olabilirler .

buradaki sistem turkiyedeki gibi degil orada doktor kendi odasinda ultrosona alip cevap veriyor burada ultrason tarihi aliyorsun 2 gun sonra sonuclar icin kendi doktoruna gidiyorsun..2 farkli doktordan geciyorum her seferinde...istanbulda afiyet hastanesi var tatilden donmeden once 2 hafta once ulturasona girdim secil diye bir bayan doktor..neyse heryerini gosterdi..yuzunu pipisini :30:ozellikle aldim zaten ciktisini gozleri acikti gozbebekleri bile gozukuyordu..cok sasirdim burada tabi secemedim fazla esimde vardi pek anlamadik...

kasilma hissetmiyorum surekli tetikteyim ama hayirlisi ile zamaninda dogar insallah...nts bekli doktorum bakacaktir..birde cok yogun zor randevu aldim oda ayri bir dert...

kızlar, yani ssk'lı olanlar, bişey soracağım, hastane size 32. hafta çalışabilir raporunun aslını verdi mi? bana sadece fotokopisini verdiler, aslını alamadım... ama bir arkadaşım bana mutlaka aslını al demişti.. sizde durum nedir>?

kızlar, yani ssk'lı olanlar, bişey soracağım, hastane size 32. hafta çalışabilir raporunun aslını verdi mi? bana sadece fotokopisini verdiler, aslını alamadım... ama bir arkadaşım bana mutlaka aslını al demişti.. sizde durum nedir>?

Aslı hastanede kaldı zaten 2 nüshaydı sanırım, diğer nüshasını bana verdiler insan kaynaklarına da fotokopisini verdim .

Raporun aslını ve birde fotokopi vermeleri lazım, raporun aslı sende kalıcak fotokopisi çalıştığın firmanın insan kaynaklarına verilecek.Raporun aslı daha sonra doğum belgesi ve doğumdan sonra alıcağın rapor aslı ile sgk'na verilecek.

Son düzenleme:
size almis oldugun degerli bir bilgiyi aktarmak istiyorum..tabi yine tercih meselesi turkiyede bende siparis edecegim gelecek insallah banada %100 organik bir urun buldum ablamda kullanmaya baslamis onada biri getirmis heralde biraz arastirdik iyi bir urun dus jelini ozellikle cok begendik..markasi ersag isterseniz internetten bir arastirim bebekler icin saglikli urunler var..fiyatlararida baya uygun ben sebameti biraktim dalin yada jonsons babyde kullanmayacagim artik..icindeki maddeleri arastirdim hep ve hic iyi seylerle karsilasmadim..hatta direk midem bulandi..

evdeki kisisel bakim urunlerindan camasir deterjanlarina kadar herseyi yenilemeyi planliyorum..tabi karar sizin ben sadece marka ismi verdim internettende siparisi varmis...

Back