• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

selam kızlar.

benim bebek arabası teyzemdne gelicek. nası bişi hiç bakmadım. ama işimi görmezse sonradan artık alırım.
bu arada ben de çok dürtüyorum çocuğu. daha doğrusu elimi karnıma götürdüğüm an uyanıyor napayım :) bi de kıvrıla kıvrıla hareket ediyor. bi kıvrılıyor sağda bi kıvrılıyor solda. bi de çok fazla poposunu geriyor. böyle karnımı top gibi havaya kaldırıyor. sizin de öyle oluyor mu? çok fazla hareket ettiğinde rahatsız oluyorum baya sağlam indiriyo velet :) allahtan geceleri uyuyor. sabah benle uyanıyor otomatik :) ben uyanmasam da uyandırıyor aynı vakitte :)

göbek deliğiniz düzleşmeye başladı mı? benim ki baya düzleşti. pörtlicek sanırım yakında.

bir de cinsel yaşamınıza devam ediyor musunuz? ben korkuyorum eşimden uzak duruyorum. erken doğuma neden olur mu ki?

var canım modellerini çok beğendim ben.

0'ını bilmiyordum.... yeğenim grup 1'ini kullanıyor, memnunlar, ben de ondan almayı planıyorum 9kg'den sonra...dediğin gibi Römer en sağlamlarından... ama ilk 8-9 ay chicco'nun ana kucağı ile idare edeceğiz artık...

selam kızlar.

benim bebek arabası teyzemdne gelicek. nası bişi hiç bakmadım. ama işimi görmezse sonradan artık alırım.
bu arada ben de çok dürtüyorum çocuğu. daha doğrusu elimi karnıma götürdüğüm an uyanıyor napayım :) bi de kıvrıla kıvrıla hareket ediyor. bi kıvrılıyor sağda bi kıvrılıyor solda. bi de çok fazla poposunu geriyor. böyle karnımı top gibi havaya kaldırıyor. sizin de öyle oluyor mu? çok fazla hareket ettiğinde rahatsız oluyorum baya sağlam indiriyo velet :) allahtan geceleri uyuyor. sabah benle uyanıyor otomatik :) ben uyanmasam da uyandırıyor aynı vakitte :)

göbek deliğiniz düzleşmeye başladı mı? benim ki baya düzleşti. pörtlicek sanırım yakında.

bir de cinsel yaşamınıza devam ediyor musunuz? ben korkuyorum eşimden uzak duruyorum. erken doğuma neden olur mu ki?

Benim göbek deliği diye bişey kalmadı dümdüz, cinsel yaşam sıfır yaklaşık 1 ay oldu , zaten kasılmalarım filan olduğu için korkuyorum ben de, bide bunun lohusalığı var bakalım Allah sabır versin :)

0'ını bilmiyordum.... yeğenim grup 1'ini kullanıyor, memnunlar, ben de ondan almayı planıyorum 9kg'den sonra...dediğin gibi Römer en sağlamlarından... ama ilk 8-9 ay chicco'nun ana kucağı ile idare edeceğiz artık...

şimdi katoloğuna baktımda canım yalnız oto koltuğu olarak evet 0 grubu yok ama bebek arabasıyla beraber set olarak var.b-smart travel system olarak geçiyor. Yani portatif elde ve oto içinde kullanabileceğin türden.

selam kızlar.

göbek deliğim neredeyse düz :) diğer konuya gelince, ben de tırsmaya başladım... aman canım ne yapalım 3-4 aydan birşey olmaz... azıcık sabretsinler...

şimdi katoloğuna baktımda canım yalnız oto koltuğu olarak evet 0 grubu yok ama bebek arabasıyla beraber set olarak var.b-smart travel system olarak geçiyor. Yani portatif elde ve oto içinde kullanabileceğin türden.
şimdi ben de baktım, güzelmiş gerçekten, ben gözden kaçırmışım, neyse aldık artık yapcak bişi yok...

şimdi ben de baktım, güzelmiş gerçekten, ben gözden kaçırmışım, neyse aldık artık yapcak bişi yok...[/QUOTE]

olsun kısmet artık güle güle kullanın inşallah :)

bende biraz netten bakayim dun bir model gorduk oto koltuguda var iste tas catlasa 10 ay kullanabilir..birde esim santiyeye gidiyor monte olanlaradan alsak ici tozdan mahvolur ben yatirmam.. sonra birde ben daha araba alamadim alsam hic bu kadar sorun etmeyecegiz..onuda cocuk biraz buyusun aliriz diye dusunuyoruz park yeri bulmak cok zor bu ulkede onuda arka plana attim..chicco bu ulkede yok bebek arabasi olarak diger bebek urunlerinide pek satmiyorlar...mamas & papas pierre cardin esprit falan var bide adini duymadigim diger markalar....

selam kızlar.

Benim bebek arabası teyzemdne gelicek. Nası bişi hiç bakmadım. Ama işimi görmezse sonradan artık alırım.
Bu arada ben de çok dürtüyorum çocuğu. Daha doğrusu elimi karnıma götürdüğüm an uyanıyor napayım :) bi de kıvrıla kıvrıla hareket ediyor. Bi kıvrılıyor sağda bi kıvrılıyor solda. Bi de çok fazla poposunu geriyor. Böyle karnımı top gibi havaya kaldırıyor. Sizin de öyle oluyor mu? çok fazla hareket ettiğinde rahatsız oluyorum baya sağlam indiriyo velet :) allahtan geceleri uyuyor. Sabah benle uyanıyor otomatik :) ben uyanmasam da uyandırıyor aynı vakitte :)

göbek deliğiniz düzleşmeye başladı mı? Benim ki baya düzleşti. Pörtlicek sanırım yakında.

Bir de cinsel yaşamınıza devam ediyor musunuz? Ben korkuyorum eşimden uzak duruyorum. Erken doğuma neden olur mu ki?

selam kızlar herkese günaydın.
Benimde göbek deliğim düzleşti baya. O popo germe olayı bendede var şöyle göbeğimin sol tarafı çıkıntı oluyor resmen.
Cinsel hayatı hiç sorma belki hamileliğimde 5 i geçmedi :) şimdide zaten olmaz :50: Rkahat edemiyorum. Ama sakıncası yok diyorlar.

Birde çok saçma rüyalar görüyorum psikolojim bozuldu. Dün rüyamda böyle mola yerlerinde tuvaletler olurya öyle biryerdeyiz. Yere halı sermişler kadınlar üstünde oturuyor. Bir sürü kadın. Hepsi ya hamile yada doğurmuş falan. Sonra sigara içmeye başlıyorlar. Bende tepki veriyorum. Beni dinlemiyorlar sonra sinirleniyorum allah belanızı versin diyorum. Ordan gerizekalı kadının biri çıkıyor zaten senin çocuk sakat olacak diyor tövbe yarabbim çok korktum çok. Hala etkisindeyim :43: Sonra göğsümden süt geliyor böyle bayağı bir var başka bir kadın içiyor o sütü. çok kötü rüyalardı böyle saçma rüyalar gören varmı yaa.

Benimde göbek deliğim düzleşti baya. O popo germe olayı bendede var şöyle göbeğimin sol tarafı çıkıntı oluyor resmen.
Cinsel hayatı hiç sorma belki hamileliğimde 5 i geçmedi :) şimdide zaten olmaz :50: Rkahat edemiyorum. Ama sakıncası yok diyorlar.

Birde çok saçma rüyalar görüyorum psikolojim bozuldu. Dün rüyamda böyle mola yerlerinde tuvaletler olurya öyle biryerdeyiz. Yere halı sermişler kadınlar üstünde oturuyor. Bir sürü kadın. Hepsi ya hamile yada doğurmuş falan. Sonra sigara içmeye başlıyorlar. Bende tepki veriyorum. Beni dinlemiyorlar sonra sinirleniyorum allah belanızı versin diyorum. Ordan gerizekalı kadının biri çıkıyor zaten senin çocuk sakat olacak diyor tövbe yarabbim çok korktum çok. Hala etkisindeyim :43: Sonra göğsümden süt geliyor böyle bayağı bir var başka bir kadın içiyor o sütü. çok kötü rüyalardı böyle saçma rüyalar gören varmı yaa.

günaydın herkese :)

Irmakcığım takılma kötü rüyalara anlatmada kimselere hayra yor hepsini. Yorgunluktan rahat uyuyamamaktan kaynaklanıyor bunlar. Aklına hiç takma gördüğün rüyaları. Ben öle yapıyorum. Gerçi ben ilk aylarımda görüyordum böle enteresan kötü rüyalar şimdi pek görmüyorum. Ozamanlarda kafama takmıyordum rahat ediyordum :)

ay ırmakçım hiç sorma depremler yılanlar filan nelerle uğraşıyorum ben geceleri.... herhalde hormonlardandır... takma kafana.. :) nasıl olsa iki ay sonra değil rüya görmek kafamızı yastığa koyabilecek miyiz bakalım...

kızlar bişi sorucam... acaip bir tuvalet problemim var... yani sanki sürekli tuvaletim varmış da ben hep yarım bırakıyormuşum gibi hissediyorum... çıkıyorum, tekrar dönüyorum, sürekli gidip geliyorum... artık su içmeye korkar oldum... acaba idrar yolları enfeksiyonu böyle birşey mi? ama acı yanma ağrı yok.. sadece bitmek bilmeyen bir tuvalete gitme ihtiyacı, deli olacağım...

var mı sizde böyle bişi...

çok su içiyorsan olabilir. Ben mesela çok su içmediğim zamanlarda daha rahatım. Ama suyu abarttığım zaman devamlı tuvalete taşınıyorum. Giriyorum 10 dk sonra yine gidesim geliyor.
Ya kızlar şu 6-7 haftalarımızda geçseydi. Sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alsaydık anca rahat ederdik. Böyle insan hep acaba nasıl olacak v.s. V.s. Ben doğum yaklaştıkça korkar oldum herşeyden. üstüne iş, yorgunluk..... Depresyona giriyorum sanırım.....

tuvalet sıkıntısı bendede var fazla su içmediğim halde. Kızım hareket ettikçe daha çok sıkışıyorum :) birde işyerinde sürekli 2 kat merdiven tırmanmak zorunda kalıyorum. Şu 1 haftamda merdivenlerde halak olmadan geçseydi hayırlısıyla :)

Günaydın kızlar

Tuvalet problemi benimde var aynen yapsamda yine varmış gibi , bebek aşağıda sanırım ondan baskı yapıyor çok fazla idrar kesesine . Bende çok görüyorum acayip ve korkunç rüyalar özellikle son 1 aydır.

o zaman bu hamilelikten kaynaklanan genel bir problem, bizim paşalar ve prensesler idrar keselerimizin üstünde oturuyorlar belli ki...

valla ben bazen tuvalete gitmiyorum yani git gel sinirlerimi bozuyor..ben genelde usuttugumde cok wc gidiyorum su aralar iyidir pek sorun yokta..ruya konusunda hamilelikte normalden 2 kati fazla ruya gorulurmus.yataginizin basinda bir not defteri bulundurup gorduklerinizi yazin diyolarda..hangisini yazayim ben sasirdim biraktim sabaha kadar 50 cesit ruya goruyorum az once uyandim..ruyamda antik donem cinileri gordum antik para buldum..cinileri aldim yerden anons edildi birakin diye cok degerliler bende yere biraktim..bozuk paralarida falan biraktim hep..neyse bildigime gore pozuk para gormek ii degil ondan bende bir problemden kurtulmus olmanin umudu ile hayra yordum :)))

cinsel hayat komik olacak ama tatile gidene kadar bitmis durumdaydi tatilde normale dondu sanirim bundan sonrada biraz zor zaten dogumada az kaldi sabretsin canim napim...

benim de idrar keseme baskıdan çok çabuk geliyor. bi de tuvaletim gelirken fenalık basıyor sanki çarpıntı basıcak gibi. nie öyle anlamadım. hareket ettikçe tuvaletim sıkışmış gibi hissediyorum. normal sanırım bunlar artık.

bi de ben alaturkaya çömelemiyorum yaa :17: okulda mecbur kalmadıkça gitmiyorum eve sıkışmış dönüyorum artık :D geceleri çok sıkışıyorum.

ben de dün gece rüyamda karnıma bakıyordum çocuğumun minik ayaklarını görüyordum derimden. eşime gösteriodum oralı olmuodu.sonra birden öyle bi gerildi ki karnımdan çıktı karnım delindi. ay çok komik. sonra eşime diyodum doktora gidelim die. doktora die kadıköy tarafına gidioduk. ben hastane ararken eşim yemek yicek restorant arıyordu dönerci falan :D bi de ona sinir oluodum.

hormonlardan sanırım rüyalar. takmamak lazım :)

bencede takmamak lazım ama nasıl. öyleki hiç yatasım gelmiyor bazen yine saçma rüyalar görücem diye. az zaman kaldı güya ama geçmiyor sanki zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

bencede takmamak lazım ama nasıl. öyleki hiç yatasım gelmiyor bazen yine saçma rüyalar görücem diye. az zaman kaldı güya ama geçmiyor sanki zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

şuan çalışıyorsan ırmak bak izne ayrılınca nasıl rahat ediceksin stresin azalcak çünkü :21:

Back