- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
var canım modellerini çok beğendim ben.
selam kızlar.
benim bebek arabası teyzemdne gelicek. nası bişi hiç bakmadım. ama işimi görmezse sonradan artık alırım.
bu arada ben de çok dürtüyorum çocuğu. daha doğrusu elimi karnıma götürdüğüm an uyanıyor napayım :) bi de kıvrıla kıvrıla hareket ediyor. bi kıvrılıyor sağda bi kıvrılıyor solda. bi de çok fazla poposunu geriyor. böyle karnımı top gibi havaya kaldırıyor. sizin de öyle oluyor mu? çok fazla hareket ettiğinde rahatsız oluyorum baya sağlam indiriyo velet :) allahtan geceleri uyuyor. sabah benle uyanıyor otomatik :) ben uyanmasam da uyandırıyor aynı vakitte :)
göbek deliğiniz düzleşmeye başladı mı? benim ki baya düzleşti. pörtlicek sanırım yakında.
bir de cinsel yaşamınıza devam ediyor musunuz? ben korkuyorum eşimden uzak duruyorum. erken doğuma neden olur mu ki?
0'ını bilmiyordum.... yeğenim grup 1'ini kullanıyor, memnunlar, ben de ondan almayı planıyorum 9kg'den sonra...dediğin gibi Römer en sağlamlarından... ama ilk 8-9 ay chicco'nun ana kucağı ile idare edeceğiz artık...
selam kızlar.
benim bebek arabası teyzemdne gelicek. nası bişi hiç bakmadım. ama işimi görmezse sonradan artık alırım.
bu arada ben de çok dürtüyorum çocuğu. daha doğrusu elimi karnıma götürdüğüm an uyanıyor napayım :) bi de kıvrıla kıvrıla hareket ediyor. bi kıvrılıyor sağda bi kıvrılıyor solda. bi de çok fazla poposunu geriyor. böyle karnımı top gibi havaya kaldırıyor. sizin de öyle oluyor mu? çok fazla hareket ettiğinde rahatsız oluyorum baya sağlam indiriyo velet :) allahtan geceleri uyuyor. sabah benle uyanıyor otomatik :) ben uyanmasam da uyandırıyor aynı vakitte :)
göbek deliğiniz düzleşmeye başladı mı? benim ki baya düzleşti. pörtlicek sanırım yakında.
bir de cinsel yaşamınıza devam ediyor musunuz? ben korkuyorum eşimden uzak duruyorum. erken doğuma neden olur mu ki?
şimdi ben de baktım, güzelmiş gerçekten, ben gözden kaçırmışım, neyse aldık artık yapcak bişi yok...şimdi katoloğuna baktımda canım yalnız oto koltuğu olarak evet 0 grubu yok ama bebek arabasıyla beraber set olarak var.b-smart travel system olarak geçiyor. Yani portatif elde ve oto içinde kullanabileceğin türden.
şimdi ben de baktım, güzelmiş gerçekten, ben gözden kaçırmışım, neyse aldık artık yapcak bişi yok...
selam kızlar.
Benim bebek arabası teyzemdne gelicek. Nası bişi hiç bakmadım. Ama işimi görmezse sonradan artık alırım.
Bu arada ben de çok dürtüyorum çocuğu. Daha doğrusu elimi karnıma götürdüğüm an uyanıyor napayım :) bi de kıvrıla kıvrıla hareket ediyor. Bi kıvrılıyor sağda bi kıvrılıyor solda. Bi de çok fazla poposunu geriyor. Böyle karnımı top gibi havaya kaldırıyor. Sizin de öyle oluyor mu? çok fazla hareket ettiğinde rahatsız oluyorum baya sağlam indiriyo velet :) allahtan geceleri uyuyor. Sabah benle uyanıyor otomatik :) ben uyanmasam da uyandırıyor aynı vakitte :)
göbek deliğiniz düzleşmeye başladı mı? Benim ki baya düzleşti. Pörtlicek sanırım yakında.
Bir de cinsel yaşamınıza devam ediyor musunuz? Ben korkuyorum eşimden uzak duruyorum. Erken doğuma neden olur mu ki?
selam kızlar herkese günaydın.
Benimde göbek deliğim düzleşti baya. O popo germe olayı bendede var şöyle göbeğimin sol tarafı çıkıntı oluyor resmen.
Cinsel hayatı hiç sorma belki hamileliğimde 5 i geçmedi :) şimdide zaten olmazRkahat edemiyorum. Ama sakıncası yok diyorlar.
Birde çok saçma rüyalar görüyorum psikolojim bozuldu. Dün rüyamda böyle mola yerlerinde tuvaletler olurya öyle biryerdeyiz. Yere halı sermişler kadınlar üstünde oturuyor. Bir sürü kadın. Hepsi ya hamile yada doğurmuş falan. Sonra sigara içmeye başlıyorlar. Bende tepki veriyorum. Beni dinlemiyorlar sonra sinirleniyorum allah belanızı versin diyorum. Ordan gerizekalı kadının biri çıkıyor zaten senin çocuk sakat olacak diyor tövbe yarabbim çok korktum çok. Hala etkisindeyimSonra göğsümden süt geliyor böyle bayağı bir var başka bir kadın içiyor o sütü. çok kötü rüyalardı böyle saçma rüyalar gören varmı yaa.
selam kızlar herkese günaydın.
Benimde göbek deliğim düzleşti baya. O popo germe olayı bendede var şöyle göbeğimin sol tarafı çıkıntı oluyor resmen.
Cinsel hayatı hiç sorma belki hamileliğimde 5 i geçmedi :) şimdide zaten olmazRkahat edemiyorum. Ama sakıncası yok diyorlar.
Birde çok saçma rüyalar görüyorum psikolojim bozuldu. Dün rüyamda böyle mola yerlerinde tuvaletler olurya öyle biryerdeyiz. Yere halı sermişler kadınlar üstünde oturuyor. Bir sürü kadın. Hepsi ya hamile yada doğurmuş falan. Sonra sigara içmeye başlıyorlar. Bende tepki veriyorum. Beni dinlemiyorlar sonra sinirleniyorum allah belanızı versin diyorum. Ordan gerizekalı kadının biri çıkıyor zaten senin çocuk sakat olacak diyor tövbe yarabbim çok korktum çok. Hala etkisindeyimSonra göğsümden süt geliyor böyle bayağı bir var başka bir kadın içiyor o sütü. çok kötü rüyalardı böyle saçma rüyalar gören varmı yaa.
bencede takmamak lazım ama nasıl. öyleki hiç yatasım gelmiyor bazen yine saçma rüyalar görücem diye. az zaman kaldı güya ama geçmiyor sanki zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?