arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum. bugün oturmaktan sırtım ağrıdı resmen. işyerinde maşallah işlerde yavaş şansıma aman dilimi ısırayım :)
benim doktorum ameliyat olursa sonta falan takmıyor. bizim hastanedede ara ara hemşireler gelip kanı el yordamıyla boşaltıyorlarmış. böylesi daha iyi oluyormuş karnında kocaman kum torbasıyla kaderine terk edilmiyorsun yani. o zaman için boşalıveriyormuş.
bu arada bende doktorun ultrasonunda 34.haftamda gözüküyorum. sizin normal haftanızla ultrason haftalırınız birbirini tututuyormu. bu ultrasonlar ölçümlere göre otomatik tarihmi veriyor. doktor 34 sün diyor ben 32 yim diyorum.
evet blakrose ben aslında çekinmiyorum sürekli dra gidesim var ama Allah korusun çok acil bişey olmadığı sürece, babamızın işlerine göre ayarlıyoruz muayeneleri o benden de hevesli ultrasonda oğlunu görmeye...ama son zamanlarda artık böylesi bana yetmiyor gelsin gelsin diye tutturmuş :))
Günaydın kızlar
Nihayet Antalya da hava biraz serinledi , çok bunalıyorum ben sıcak basıyor çok kötü, bir de nefes darlığı boğulacak gibi oluyorum . Bebek hareketleri canımı çok yakmaya başladı sürekli dürtüyor bir yerlerden bizim minnoş sanki bişeylerle oyuyor içimi böyle :)
günaydın canım, hamişler için serin hava gibisi yok antalya da serinlediyse kış yavaş yavaş geldi demekki, gerçi biz zaten kışı yaşıyoruz kaloriferlerimiz yanıyor...bebişin hareketlerinin tadını çıkar maşallahı var ne güzel, biraz daha büyüyünce hareketlerini hissetmek zorlaşıyor..
aydacığım benim 32 den sonra falan azaldı..ama senin bebişin gelişimi bir hafta önde gittiği için 31 de azalması normal..maşallahı var bebişinin, çok fazla takılma toplamda özellikle akşamları dinlenir pozisyonda 10 tekme-hareket bebeğin iyi olduğunu anlamak için yeterliymiş....drum beni öyle rahatlattı yoksa ben kafaya çok takmıştım :))
aa evet hiç sorma bi ara uzandım sayayım dedim 2 den sonrasını hatırlamıyorum uyuyup gitmişim ne komik :)) insan şöyle 6-7 den sonra uyusa tamam derdimde 2 komik oldu...
gece ben eşime saydırıyorum genelde gece 12 den sonra falan çocuğu dürte dürte uyandırıyoruzdoğduktan sonrada uyutacağız diye uğraşırız :))
gunaydin bayanlar guzel bebisleri
ya ben cok ac kaliyorum asiri istahsizim sizdede ayni seyler oluyormu yemek gormeye bile tahamulum yok bebek icin zorla sanki dovuyorlar gibi yemek yiyorum..hayir kilosu dusecek diyede cok korkuyorum...aksam yemegi kus kadar yiyip gece 12 de mide kasilmalari ile bir sandvic yiyip yatiyorum sabah midem acliktan kendinin kemirirken ayni dongude ben yine yemek yiyemiyorum...
kizlar bebek arabasi aldinizmi ben bir turlu begenip alamadim cok marka vardi cok degisik modeller vardi..ben artik konfordan ziyade bu ucaga sigmaz basima dert acar yollarda diye cogu modelden vazgectim..kazma gibi kocaman modeller var benmi ufak tasinmasi kolay ama pratik bulamiyorum anlamadim...
gunaydin bayanlar guzel bebisleri
ya ben cok ac kaliyorum asiri istahsizim sizdede ayni seyler oluyormu yemek gormeye bile tahamulum yok bebek icin zorla sanki dovuyorlar gibi yemek yiyorum..hayir kilosu dusecek diyede cok korkuyorum...aksam yemegi kus kadar yiyip gece 12 de mide kasilmalari ile bir sandvic yiyip yatiyorum sabah midem acliktan kendinin kemirirken ayni dongude ben yine yemek yiyemiyorum...
kizlar bebek arabasi aldinizmi ben bir turlu begenip alamadim cok marka vardi cok degisik modeller vardi..ben artik konfordan ziyade bu ucaga sigmaz basima dert acar yollarda diye cogu modelden vazgectim..kazma gibi kocaman modeller var benmi ufak tasinmasi kolay ama pratik bulamiyorum anlamadim...
ben Römer marka almayı düşünüyorum. Bebek arabası belki o marka olmayabilir ama oto koltuğu kesin o marka olucak çünkü birtek onun güvenirliğine inandım bakalım hayırlısı :)
Römer'in 0 grubu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?