• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

acil olmayan herşeyi tamam ama aciliyeti olan hiç birşeyi yok. Onlarda internet sayesinde tamamlandı. dediğin gibi çalışınca herşey zor. Bir pazar günüm var ondada ne yapıcağımı şaşırıyorum. odası bu hafta sonu gelicekti ama bir sonraki haftaya kaydırıcaz çünkü odasının işleride daha bitmedi boya felan yapılıcak daha. 1 gün olunca hiçbirşeye zaman yetmiyor. Oyüzden çabucak ayın 20 si gelsin istiyorum kendimi hemen çarşıya pazara atıcam cicileri için :D

ay sormayim cok gece zamana birakmayim insan cok yoruluyor valla ben iki gundur boyaya yetistiriyorum esyalari resmen daha ikea gidip lambalarini yatak pedini birde perdeler hosuma gitmiyor odanin onlari degistiricem.

kilo konusunda istanbulda tartilar sasirmis:) kilolu cikiyordum evde tartildim yok ole bisey...kilo zorla morla doktor turkiyeye giderken baski yapti 2 kilo al diye onuda zorla almisim..o kadarda yedim ictim..simdi toplamda 5 kilo almisim hatta 4.5 bile olabilir onuda tokken tartildimda bu kilo cikti..bebisimin kilosu ii masallah artik az kaldi zaten allah hayirlisi ile dogmayi nasip etsin simdi..

ya ben de tartımı değiştirdim. eskisi bozuldu yeni tartı aldım. ondan mı acaba bu kadar fark :D yani kilo aldım da birden o kadar aalamaz ki bi insan. kapasaite var yani.

dunedain, canım kolay gelsin ev ne güzel bebek kokuyordur...ama bi şey soracam dalan'nın matiğini bende aldım deterjanla, ilk uyku setini yıkadım ama hep deterjan tortusu kaldı...yıka yıka canım çıktı valla sonunda dalinle temizlendi..deterjan evde duruyor kullanmaya cesaretim kalmadı...sen nasıl? kaç derecede yıkıyorsun? biraz taktik alayım senden :))

dunedain, canım kolay gelsin ev ne güzel bebek kokuyordur...ama bi şey soracam dalan'nın matiğini bende aldım deterjanla, ilk uyku setini yıkadım ama hep deterjan tortusu kaldı...yıka yıka canım çıktı valla sonunda dalinle temizlendi..deterjan evde duruyor kullanmaya cesaretim kalmadı...sen nasıl? kaç derecede yıkıyorsun? biraz taktik alayım senden :))

canim ben direk makinaya el yikama programina attim oda 30 derece idi yikama hizida 400 devir zaten temizler soyle bir tozu gitsin diye hic bisey kalmadi ustunde..sonrada ayri kurutma programi vardi onlara kuruttum cikardim..sonrada serdim valla iki gunudur aynisini yapiyorum hic tortu kalmadi..ama battaniyelerde normal programa atmistim onda dedigin tortulari gordum ondan onu tekrar sabunsuz yikadim..el yikama programi varsa kolay oluyor..

birde bende yataklari yikarken yorganini falan kuveti doldurdum suyla el yikama detarjanini koydum onada he onda bazi yerlere yapistigini gordum sabunun suyunu degistirdim yikadim yine..sonrada durulama suyuna biraktim bir kac saat simdi suzuyorlar bisey kalmadi..

anladım canım teşk. ederim :)).. ben normal 1 saatlik yıkama programında, 40 derece 800 devirde yıkamıştım sonrasında ilave durulama,kurutma vs. hepsini denemiştim ama sonuç hiç değişmedi malesef..makinamın elde yıkama programı var ama onunla yıkamak hiç aklıma gelmedi.yıkanacak memleketten gelecek malzemeler kaldı sadece onlar gelince tekrar bi denerim..olmazsa doğumdan önce perdelerim yıkanacak onlarda kullanırım artık...

bi de sana maşallah demeden geçemeyeceğim canım, ben elimle küçücük bişey bile yıkayamıyorum her tarafım ağırıyor..sende dikkat et fazla eğilip kalkma...

Son düzenleme:
zor oldu ama bitti cok sukur cok dinlenerek yikadim hep..utuleme iside bitti onlarida yaptim simdi dogum cantasini hazirliyorum...internetten baktim genel neler hazirlaniyor hepsini yarin yerlestirecegim insallah...sonra sadece oda ile ugrasmak kaliyor kolay olacak...son ay dinlenerek gecirmek istiyorum...

dunedain eline sağlık canım, Allah hayırlısıyla giydirmeyi, büyütmeyi nasip eder inş.

günaydın kızlar biraz başım ağırıyor, gecenin 3 buçuğunda hortladım yine, karnımda anlam veremediğim tuhaf ağrılarla tuvalete gittim, anlamıyorum kasılma mı, kasık ağrısı mı, bebek hareketleri mi, değişik bi şey yani..kontrollerimiz haftalık oluyor artık perşembe günü dra gideceğiz, oğluşum acele etmesin biraz daha beklesin içerde :)..sağ olsun drum en ufak bi şeyde çık gel diyor öyle devam ederse giderim..yazık eşimde ne zaman tel. edersem ona doğuracam zannedip teli açıyor :60: oğlum hemen gelsin diyor..bende yok aman biraz daha dursun diyorum Allah hayırlısını versin hepimize..

Son düzenleme:
geçmiş olsun selemi. Umarım herşey vakti zamanında olur.
Eşlere bakarsak hepsi öle hemen doğuralım istiyorlar. Benim eşimde diyor bebek doğsun sana 9 ay göstermicem. Neden diyorum sende bana göstermiyorsun hep senin yanında diyor :D:D:D

Günaydın kızlar ve minik bebişlerimiz.
Selemicim geçmiş olsun dikkat et canım.Acaba neden olurki ağrıların bilemedim.Umarım kötü bir şey değildir.Bebek gittikçe büyüyor ya belki o ağrıtıyordur.İyice ağırlaşıyorlar nede olsa.
Patkacım eşin demek sana göstermeyecekmiş 9 ay.Valla hiç sanmıyorum.Bebek susarken bir şey değil de ağlayınca kaçacak yer arıyor erkekler genelde.Eeee susturucular bizde ne de olsa onlar da biliyor.

işte sevicek mıncıklıcak koklucak onun özlemini çektiği için hemen gelsin istiyor :)))
Yoksa diğer zamanlarda bana bırakılacağı kesin ama eşim yinede huysuzluk anlarında yardımcı olur diye düşünüyorum :)

bende sabah 6 da uyandim dedim bir yuruyus yapim bari havada iyiken 7 gibi ciktim evden 10 dak yurudum 8.5 kadar parkta oturdum nasil yorulmusum eve geldim yattim 3.5 kalktim az once..3 gunun yorgunlugumudur acaba nedir anlamadim ama bebegim ac kaldi ruyamda hep yemek veriyolardi bana..vicdanim sizladi kalktim yemek yedim..
sabah uyumadan esimi aradim bende heyecanli bir sesle ne oldu biseymi var korkma gelmiyor simdi daha vaktine var..

birde ablama sezeryanla ilgili bisey soyledi bu karin sisligi normalde kaliyormusya dogumdan sonra..iste o birinciyi ozelde ikinciyi devlet hastanesinde yapti..ozelde karnina dogumdan sonra kum koymuslar..devlet hastanesinde kan bosalsin diye parmakla mudahele yapmislar alttan (ben o sirada bayilmak uzereydim ) yok korkma dedi sinek isirigi gibi bi aci duyuyorsun geciyor ama karrnim cok rahatladi dedi sonra siskinligim falan kalmadi...

dunedain şunu bilir ve söylerim ne kadar rezillik varsa hepsi kadınlarda garibim dokunulmadık yer bırakmıyorlar insanda..ben daha şu alttan muayene olayına hiç girmedim doğumdan önce yapıyorlar herhalde çok utanıyorum :18::18:

artık çok dikkat et kendine selemicim. doktora gitmekten çekinme bence. ben şimdiden bu kadar evhamlıyım. senin haftalarına gelince artık doktordan çıkmam herhalde :D çabucak vakit geçse de doğursak artık.

Selemi ,kesinlikle sana katılıyorum bütün çileyi kadınlar çekiyor ,alttan muayene olayı gerçekten çok kötü birşey insan ister istemez kendini kasıyor o durumda .

Dunedain, evet bende sezeryan olduğumda kum torbası koydular ve ilk yürüme zamanı gelene kadar yani ameliyattan 7-8 saat sonrasına kadar o kum torbası ameliyat yerinin orada kalıyor, bilmiyorum ondanmı ama gerçekten benimde karnım dümdüz olmuştu ama 3 ay içinde .Bir de ablanın 2.sinde niye öyle bişey yapmışlar anlamadım açıkcası 2. de sezeryan değilmiydi ?

Back