sağlıkocağında izlem için gelen hamilelere her izlem günü idrar tahlili istiyorlar. enfeksiyon olması normalmiş. mesane daralıyor, kaslar gevşiyor enfeksiyona zemin oluyormuş. bol su içmek lazım da ben bu ara pek içemiyorum.
benim çatlaklarım da sağda. hep oraya dayıyor poposunu ya da bişiysini artık bilemedim :) o tarafta hep ağırlık oluyor. selemi'cim benim de kan değerlerim düşüktü. doktor kan hapını günde ikiye çıkardı. doğumda seni de bebeği de kansız bırakmamak lazım dedi. doğumda çok kan kaybı oluomuş. tahlillerini göster istersen doktoruna.
ben de bugün lohusa geceliği ile sabahlığı aldım. gecelik kolsuz, ama sabahlığı uzun kollu biraz kalıncana pamuklu. aldım eve geldim üşür müyüm ki ben bunlarla o vakit die düşünmeye başladım. siz nası aldınız? bi de ayağa kadar uzun gecelik yok yaa hiç. bulabildiniz mi öyle ? ben biran önce alim de hazırda dursun die aldım valla telaşımdan.
ya işte ben de sabahlık gecelik takım olsun evde de giyerim falan diye takım aldım. inş üşümem. şu dize kadar olan çoraplardan alırım bi de kalın.
benim kan hapım ferro senol. günde iki tane içiyorum. başta başka bişidi. bi tane içiyodum. sonra daha etkili bi hap verim die ferro senol yazmıştı.
bende doğar doğmaz olsun bitsin diyorum ama eşim istemiyor :) hem kesimi hem kutlaması birlikte yapılsın diyor :)
Diyorum ki kestirelim doğunca sonra kutlaması olur..Yok diyor hepsi bir olsun
Günaydın
Dün kontrolümüz vardı bizim minnoş baya büyümüş 1973 gr. olmuş :) . çok sevindim sanki o kadar büyümüş gibi gelmiyordu bana çünkü . Herşey çok iyi dedi doktor .Raporumu 4 ekimde tam 32 haftalık olduğunda alabilecekmişim sanki 3-4 gün önceden verseler olmuyo , neyse artık beklicez birkaç gün ,sonrada kurban bayramına kadar çalışıcam mecburen .
günaydın canım..
Ohh maşallah büyüyor bebişlerimizbende bugün son çalışıyorum pztsi raporu alacağım inşallah sonra iş güç yok çok şükür
Ne güzelll çok sevindim senin adına ,darısı başımıza artık
Amin canım hayırlısıyla inşallah..
slm cnm nasılsın bebiş nasıl??
A.slm güzelim..İyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
bende iyim nolsun işte şafak saymaya basladımşeker testim falan gayet ii cıktı ogluşumda 34cm 983 grmdı gecen hafta ..31.haftada tekrar kontrolüm var sen gittinmi bu aralar doktora?neler yapılıyor?
oo maşallahAllah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kucağına..
ben yeni gittim iyi çok şükür yolunda her şey..Bugün de işte son günüm doğum iznine ayrılıyorum artık..Bilmiyorum net ama sanırım hamile canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?