Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben kaç aydır ağdaya gitmiyorum jiletliyorum eşim izin vermedi mikrop kaparsın gitme dedi bende gitmedim habire her banyoda jiletliyorum şimdi tekrar gitmeyede cesaretim yok
bende jiletle yapıyorum valla canım doğuma kadar idare ederim ya ne yapayım çok acır şimdi bu kadar jiletden sonra
aynen ya tam bir eziyet bide artık jiletlerken bile göremiyorum sallıyorum nereye gelirse:) neden bütün bunları kadınlar çekiyorki kılı, tüyü, çatlağı, ağrısı, sancısı bide üstüne şişko bir karı olduk hiç bişey olmuyo offf
Ben ağdaya devam ediyorum ama canım her zamankinden daha çok acıyor gerçekten, jilet daha sakıncalı yaa zaten bişey görünmüyor zor olmuyormu öyle yapmak allah korusun bi yerleriniz kesilir.
Birde benim karnım çok kuruyor artık ,çatlak filan yok şuan ama acayip kuruyor böyle pul pul oluyo özellikle yan taraflarım, sabah akşam krem yağ sürdüğüm halde böyle
ben ağdaya devam ediyorum ama canım her zamankinden daha çok acıyor gerçekten, jilet daha sakıncalı yaa zaten bişey görünmüyor zor olmuyormu öyle yapmak allah korusun bi yerleriniz kesilir.
Birde benim karnım çok kuruyor artık ,çatlak filan yok şuan ama acayip kuruyor böyle pul pul oluyo özellikle yan taraflarım, sabah akşam krem yağ sürdüğüm halde böyle
ben de ağdacıya gidiyorum ama hamileliğimden beri felaket acıyor. kendi ağdamı aldım öyle gittim. jiletle nasıl eğiliyorsunuz karnınıza yav. ben bakamıyorum bile
ya ben de dışarıda çok fazla yürüdüğümde ayakta durduğumda sulu akıntı oluyor. ilk geçen hafta edirneyi dolaşırken farkettim. sıcakta çok yürüdük. yani abartı ıslanmıyor çamaşırım. ben de terliyo muyum die düşündüm. bi haftadır ilk defa bu hafta gene çıktık dışarıya.bugün de öyle sulu akıntım oldu.
bugün kendime kışlık hamile pantolonu aldım. bi siyah bi kahverengi. diğerleri beyaz tonuydu. artık havalar soğudu açık renk giyilmez. bi de bi tane uzun kollu gecelik buldum aldım. diğeri içime sinmedi
ben aranıza yenı katıldım hamıle falan dıılım ama bıseyı cok merak edıyorum benı aydınlatırmısınız bı soru sorabılırmıyım
tabi sorabilirsin..