• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Kızlar ben kaç aydır ağdaya gitmiyorum jiletliyorum eşim izin vermedi mikrop kaparsın gitme dedi bende gitmedim habire her banyoda jiletliyorum şimdi tekrar gitmeyede cesaretim yok

Kızlar ben kaç aydır ağdaya gitmiyorum jiletliyorum eşim izin vermedi mikrop kaparsın gitme dedi bende gitmedim habire her banyoda jiletliyorum şimdi tekrar gitmeyede cesaretim yok

bende jiletle yapıyorum valla canım doğuma kadar idare ederim ya ne yapayım çok acır şimdi bu kadar jiletden sonra :30:

bende jiletle yapıyorum valla canım doğuma kadar idare ederim ya ne yapayım çok acır şimdi bu kadar jiletden sonra :30:

aynen ya tam bir eziyet bide artık jiletlerken bile göremiyorum sallıyorum nereye gelirse:) neden bütün bunları kadınlar çekiyorki kılı, tüyü, çatlağı, ağrısı, sancısı bide üstüne şişko bir karı olduk hiç bişey olmuyo offf

aynen ya tam bir eziyet bide artık jiletlerken bile göremiyorum sallıyorum nereye gelirse:) neden bütün bunları kadınlar çekiyorki kılı, tüyü, çatlağı, ağrısı, sancısı bide üstüne şişko bir karı olduk hiç bişey olmuyo offf

evet maalesef öyle ama ne güzel hediyeyi de biz alacağız inşallah (:

Ben ayna kullanıyorum canım daha rahat oluyor napim :77:

Ben ağdaya devam ediyorum ama canım her zamankinden daha çok acıyor gerçekten, jilet daha sakıncalı yaa zaten bişey görünmüyor zor olmuyormu öyle yapmak allah korusun bi yerleriniz kesilir.
Birde benim karnım çok kuruyor artık ,çatlak filan yok şuan ama acayip kuruyor böyle pul pul oluyo özellikle yan taraflarım, sabah akşam krem yağ sürdüğüm halde böyle

Ben ağdaya devam ediyorum ama canım her zamankinden daha çok acıyor gerçekten, jilet daha sakıncalı yaa zaten bişey görünmüyor zor olmuyormu öyle yapmak allah korusun bi yerleriniz kesilir.
Birde benim karnım çok kuruyor artık ,çatlak filan yok şuan ama acayip kuruyor böyle pul pul oluyo özellikle yan taraflarım, sabah akşam krem yağ sürdüğüm halde böyle

bende sabah akşam krem yağ kullanıyorum ama heryerim çatladı gödeğime kadar çatlak oldu basen bacaklarda da var :50:

ben ağdaya devam ediyorum ama canım her zamankinden daha çok acıyor gerçekten, jilet daha sakıncalı yaa zaten bişey görünmüyor zor olmuyormu öyle yapmak allah korusun bi yerleriniz kesilir.

göremiyorumki aşağıyı ağda nasıl yapayım yoksa bende önceden ağda yapıyordum :d
kuaföre vs gidip yada başkasına da yaptıramam valla dr zor açıyorum zaten :)

Bende kendim hayatta yapamam güzellik salonunda yaptırıyorum , ilk başlarda bende çok çekiniyodum ama alışıyosun zamanla hem çok pratik oluyorlar 10 dk. da heryeri hallediyorlar , tabii güvenilir temiz bir yer olması çok önemli.
Gerçekten herşeyi biz kadınlar çekiyoruz off off

ben de ağdacıya gidiyorum ama hamileliğimden beri felaket acıyor. kendi ağdamı aldım öyle gittim. jiletle nasıl eğiliyorsunuz karnınıza yav. ben bakamıyorum bile :D

ya ben de dışarıda çok fazla yürüdüğümde ayakta durduğumda sulu akıntı oluyor. ilk geçen hafta edirneyi dolaşırken farkettim. sıcakta çok yürüdük. yani abartı ıslanmıyor çamaşırım. ben de terliyo muyum die düşündüm. bi haftadır ilk defa bu hafta gene çıktık dışarıya.bugün de öyle sulu akıntım oldu.

bugün kendime kışlık hamile pantolonu aldım. bi siyah bi kahverengi. diğerleri beyaz tonuydu. artık havalar soğudu açık renk giyilmez. bi de bi tane uzun kollu gecelik buldum aldım. diğeri içime sinmedi :D

İyi akşamlar kızlar.
Ben de iki tane pijama takımı aldım.Gecelik almadım zaten hiç sevmem gecelik giymeyi ama bir tane şöyle spor bir gecelik alayım diyorum yine ne olur ne olmaz.
Ağda konusunda ben hamile kalmadan önce lazer epilasyon yaptırmıştım.Bacaklarım tamamen bitti ama koltuk altımla alt tarafa birkaç seans daha gitmem gerekiyordu ama hamile kalınca bıraktım.Ama yine de çok faydasını gördüm .Kesinlikle eskisi kadar yoğun ya da siyah çıkmıyor.Çıkanlarıda bazen epilatörle bazen de ameliyat eldivenleri var ya onunla alıyorum.Çok zor olmuyordu şimdiye kadar ama şimdi şu koca göbekle baya zorlaştı.Neyseki az kaldı artık.Bir şekilde halledeceğiz 6-7 hafta daha.

slm kızlar nasılsınız misafirim vardı onları uğurladım, biraz ortalık toparlamam lazım ama önce nete takılıp yazdıklarınızı okumak istedim :)
yarın kontrolüm var ne olur ne olmaz alttan muayene falan gerekirse diye dün ağdaya gittim, karnımdan göremiyorum iyice temizlenmişidir inş. :)

ben de ağdacıya gidiyorum ama hamileliğimden beri felaket acıyor. kendi ağdamı aldım öyle gittim. jiletle nasıl eğiliyorsunuz karnınıza yav. ben bakamıyorum bile :D

ya ben de dışarıda çok fazla yürüdüğümde ayakta durduğumda sulu akıntı oluyor. ilk geçen hafta edirneyi dolaşırken farkettim. sıcakta çok yürüdük. yani abartı ıslanmıyor çamaşırım. ben de terliyo muyum die düşündüm. bi haftadır ilk defa bu hafta gene çıktık dışarıya.bugün de öyle sulu akıntım oldu.

bugün kendime kışlık hamile pantolonu aldım. bi siyah bi kahverengi. diğerleri beyaz tonuydu. artık havalar soğudu açık renk giyilmez. bi de bi tane uzun kollu gecelik buldum aldım. diğeri içime sinmedi :D

benim akıntı hep oluyor günde en az 2 defa çamaşır değiştiriyorum, öyle çok abartılı değil ama çamaşırda leke gibi görünüyor...benim akıntıdaki belirtiler mantar enfeksiyonu yönünde olduğu için alıştık artık, yarın dra sölicem bundan kurtulmanın kesin yolu yok mu diye, ilaç kullanıyorum geçiyor sonra yeniden tekrarlıyor.

hayırlı olsun güle güle giy, pantolon ve geceliğini :)

ben aranıza yenı katıldım hamıle falan dıılım ama bıseyı cok merak edıyorum benı aydınlatırmısınız bı soru sorabılırmıyım

soru çalışmadığımız bi yerdenmiş... bu şekilde ilişkiye girip hamile kalan-kalamayan hiç duymadım..

Günaydın hanımlar ve bebeklerimiz.

Ekime girdik hayırlısıyla ekimde bitseydi. Bende işten çıksaydımda rahatlasaydım biraz.
Bende hamile kalmadan önce kendi ağdamı kendim yapardım. Ama şimdi mecbur jilet kullanıyorum. Asla açamam başkasına doğuma da gidecem böyle mecbur. Inşallah hamilelikten sonra eski düzenime kavuşurum
kremle ilişki konusuna gelince. Krem spermleri öldürebilir bu yüzden kullanmamakta fayda var diye düşünüyorum.

günaydın hanımlar çok heycanlıyım bugün dra gidecem umarım sağlıklı bir şekilde paşamı görürüm.
bebek hareketleri, bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu gösterir diyorlar..ben tam anlamıyla takip edip saymıyorum.var mı bunun bi sayısı falan?
içim hiç rahat değil yaa, neden öyle oldum anlamadım neyseki dra gidecem aklıma takılan herşeyi sorarım..

gönlünü ferah tut selemi. Bebeğin hareketlerini saymak bana göre imkansız. Benim kızımda bir günü çok durgun geçirirken diğer gün nerdeyse sürekli hareket halinde olabiliyor. Ama anladımki seslere karşı daha çok tepki veriyor. Çok gürültülü ortamlarda sürekli hareket halinde :))

maşallah canım :nazar: bizimkide öyle bi gün çok hareketli bi gün durgun...dra gidincede sorduğu ilk soru bebek hareketleri nasıl???

Back