• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

sağlıkocağında izlem için gelen hamilelere her izlem günü idrar tahlili istiyorlar. enfeksiyon olması normalmiş. mesane daralıyor, kaslar gevşiyor enfeksiyona zemin oluyormuş. bol su içmek lazım da ben bu ara pek içemiyorum.

benim çatlaklarım da sağda. hep oraya dayıyor poposunu ya da bişiysini artık bilemedim :) o tarafta hep ağırlık oluyor. selemi'cim benim de kan değerlerim düşüktü. doktor kan hapını günde ikiye çıkardı. doğumda seni de bebeği de kansız bırakmamak lazım dedi. doğumda çok kan kaybı oluomuş. tahlillerini göster istersen doktoruna.

ben de bugün lohusa geceliği ile sabahlığı aldım. gecelik kolsuz, ama sabahlığı uzun kollu biraz kalıncana pamuklu. aldım eve geldim üşür müyüm ki ben bunlarla o vakit die düşünmeye başladım. siz nası aldınız? bi de ayağa kadar uzun gecelik yok yaa hiç. bulabildiniz mi öyle ? ben biran önce alim de hazırda dursun die aldım valla telaşımdan.

hayırlı olsun canım..Ben daha almadım hafta sonu bakacağım inşallah (:

hayırlı olsun blackrose güle güle giy benim gecelik kısa kol dize kadar kumaşı öyle çok incede değil ama yanıma kalınca bi hırka falan alırım diye düşünüyorum..pijamalarım da uzun kol..
canım sen hangi kan hapını kullanıyorsun..

Son düzenleme:
ya işte ben de sabahlık gecelik takım olsun evde de giyerim falan diye takım aldım. inş üşümem. şu dize kadar olan çoraplardan alırım bi de kalın.

benim kan hapım ferro senol. günde iki tane içiyorum. başta başka bişidi. bi tane içiyodum. sonra daha etkili bi hap verim die ferro senol yazmıştı.

ya işte ben de sabahlık gecelik takım olsun evde de giyerim falan diye takım aldım. inş üşümem. şu dize kadar olan çoraplardan alırım bi de kalın.

benim kan hapım ferro senol. günde iki tane içiyorum. başta başka bişidi. bi tane içiyodum. sonra daha etkili bi hap verim die ferro senol yazmıştı.

acaba benim kan hapı işe yaramıyor mu??:26: ferrum fort kullanıyorum..2-3 kutu bitirdim şimdiye kadar ama bana mısın demiyor.

bende doğar doğmaz olsun bitsin diyorum ama eşim istemiyor :) hem kesimi hem kutlaması birlikte yapılsın diyor :)

Diyorum ki kestirelim doğunca sonra kutlaması olur..Yok diyor hepsi bir olsun :D

:9::9::9:

Erkekler hep aynı yahu ben de eşime dedim doğunca sünnet ettirsek mi diye ama aynısını dedi :1:
Sonradan kıyamam ağlar canı acır diye düşünüyorum :16:

Bir de bizim paşa her ultrasona gittiğimizde iki büklüm eli yüzünde yatıyor ısrarla kendini göstermiyor şöle yayılıp yatsa bi resim alıcaz :9:

Bizim babamızda dogdugunda sünnet fikrine sıcak bakıyor neyseki inşallah allahtan bir mani olmazsa yaptırmak istiyoruz.
Benim aldığım gecelik uzun kollu ama kolunu kestirip dirsek kol yaptırıcam uzun kolda fenalık getirir. hele bu aralar vücut ısım yüksek arada sıcaklar basıyo o zamanda öyle olursa diye biraz kısalttırıcam. geceliğin boyu tam ara boyda. Üstünede lizöz diye bişi var hem pembe hem mavi renkte örgü hırka gibi bişi annem evlenirken vermişti lohusalıkta giyilirmiş onları alıcam onlar var diye sabahlık almadım artık..

Ben ilk üç aydan sonra kan tahlili hiç yaptırmadım. İdrarda yaptırmadım eksiklik ya da enfeksiyon varmıdır bilmiyorum ! çok su içiyorum gerçi günde 2 - 2,5 litre ama kan ne durumda bilmiyorum. benim kullandıgım kan hapı önce ferro sanol du sonra Gyno ferro sanol'e geçtim ama bu iki ilacın içeriginde demir oranı aynı sadece Gyno ferro'da yanında bi iki tanede vitamin var ek olarak. Kan sayımı ne zaman ister ki haftaya gittigimde bi sorayım onuda.
Birde sire gittigim kız dediki eger sezeryan yaparlarsa o kesecekleri kısma jilet vuruyorlarmış! orayada gitmeden sir yaptırmak lazım o zaman jiletle sonrası kötü olur.. Var mı bu konuda bilginiz ?

ya evet son haftalarda temizliğe daha dikkat etmek lazım. sonuçta kılsız yeri jiletlicek halleri yok ya :) ama es kaza hazırlıksız gittik diyelim bi kereden bişi olmaz bence. çok aşırı sertleşmez.

Aklıma geldi de bu oto koltuklarını ne zaman almamız gerekir acaba?Bebekken ilaki eşim direksiyonda paşada kucağımda olur.Kaç yaşından itibaren oto koltuguna oturabilecek seviyeye gelir ki?Ne aldım ne de dahaca araştırdım açıkcası :37:

Günaydın

Dün kontrolümüz vardı bizim minnoş baya büyümüş 1973 gr. olmuş :) . çok sevindim sanki o kadar büyümüş gibi gelmiyordu bana çünkü . Herşey çok iyi dedi doktor .Raporumu 4 ekimde tam 32 haftalık olduğunda alabilecekmişim sanki 3-4 gün önceden verseler olmuyo , neyse artık beklicez birkaç gün ,sonrada kurban bayramına kadar çalışıcam mecburen .

Günaydın

Dün kontrolümüz vardı bizim minnoş baya büyümüş 1973 gr. olmuş :) . çok sevindim sanki o kadar büyümüş gibi gelmiyordu bana çünkü . Herşey çok iyi dedi doktor .Raporumu 4 ekimde tam 32 haftalık olduğunda alabilecekmişim sanki 3-4 gün önceden verseler olmuyo , neyse artık beklicez birkaç gün ,sonrada kurban bayramına kadar çalışıcam mecburen .

günaydın canım..

Ohh maşallah büyüyor bebişlerimiz (: :nazar::nazar: bende bugün son çalışıyorum pztsi raporu alacağım inşallah sonra iş güç yok çok şükür :D:D

A.slm güzelim..İyiyiz çok şükür sen nasılsın :)

bende iyim nolsun işte şafak saymaya basladım :9:şeker testim falan gayet ii cıktı ogluşumda 34cm 983 grmdı gecen hafta ..31.haftada tekrar kontrolüm var sen gittinmi bu aralar doktora?neler yapılıyor?

bende iyim nolsun işte şafak saymaya basladım :9:şeker testim falan gayet ii cıktı ogluşumda 34cm 983 grmdı gecen hafta ..31.haftada tekrar kontrolüm var sen gittinmi bu aralar doktora?neler yapılıyor?

oo maşallah :nazar::nazar::nazar: Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kucağına..
ben yeni gittim iyi çok şükür yolunda her şey :nazar::nazar:..Bugün de işte son günüm doğum iznine ayrılıyorum artık..Bilmiyorum net ama sanırım hamile canım :)

oo maşallah :nazar::nazar::nazar: Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kucağına..
ben yeni gittim iyi çok şükür yolunda her şey :nazar::nazar:..Bugün de işte son günüm doğum iznine ayrılıyorum artık..Bilmiyorum net ama sanırım hamile canım :)

teşekkür ederiz teyzesi:69:
senın bebıse de masallah:nazar:
31.haftada normal rutin kontrol oluyo yani hmm:49:
bende ozelden bi mesaj atıyım hamile oldugunu düşünüyoru,
avatarı degıstırmıs de,inşallah oyledır:emir_bebek:

Back