• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın hanımlar çok heycanlıyım bugün dra gidecem umarım sağlıklı bir şekilde paşamı görürüm.
bebek hareketleri, bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu gösterir diyorlar..ben tam anlamıyla takip edip saymıyorum.var mı bunun bi sayısı falan?
içim hiç rahat değil yaa, neden öyle oldum anlamadım neyseki dra gidecem aklıma takılan herşeyi sorarım..

Günaydın herkese
Normalde 30 dakikada 4 kez filan hareket edermiş internette öyle diyor.Ama bende durupda hiç saymıyorum zaten benim bebiş çok hareketli hiç durduğu olmuyo yada çok nadir oluyo gece yatarken bile hala kıpır kıpır, bende bundan korkuyordum bir gariplikmi var acaba diye ama doktor hareketli olmasının iyi bişey olduğunu söyleyince rahatladım.Bebekte bebeğede değişiebilir hareketler, benim ilk hamileliğimde kızım bu kadar hareketli değildi .
Güzel haberlerle gelirsin inşallah

banada hiç sormuyor doktorum kendisi bakıp karar veriyor. Bende Cmrtesi gittim en son. önceki 2 gün sürekli hareket halindeydi bende ondan kuşkulandım mesela onu sordum şekerli yicekler tüketiyorsan ondandır dedi :))

ama bu aralar alt tarafta anlık bir zonklama hissediyorum sizdede varmı öle bişi?

günaydın hanımlar çok heycanlıyım bugün dra gidecem umarım sağlıklı bir şekilde paşamı görürüm.
bebek hareketleri, bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu gösterir diyorlar..ben tam anlamıyla takip edip saymıyorum.var mı bunun bi sayısı falan?
içim hiç rahat değil yaa, neden öyle oldum anlamadım neyseki dra gidecem aklıma takılan herşeyi sorarım..

inşallah güzel haberlerle gelirsin. benim bebekimde öyle bir gün hareketli çok bir gün durgun. ama anlıyorum stres yapınca birde yorulunca duruluyor. onun haricinde kıpır kıpır. banada bugünlerde kemiklerini sürttürüyor gibime geliyor. içimde kıtır kıtır bir ses :53:

yoo benim hiç öyle zonklama gibi bi şikayetim yok ama dikkat et devam ederse mutlaka druna sor...
dünden bugüne bebek hareketlerine kafayı takmış durumdayım..hele 30 dk. da 4 defayı duyunca moralim iyice bozuldu..

yok ya bence moralin bozulmasın. artık yerleri daralmaya başladıkça hareketleride eskisi gibi seri olmayacak. banada doktor öyle demişti. yani gittikçe yavaşlayacak. yeterki ben burdayım desin arada sırada ben artık takmamaya çalışıyorum. sende stres yapıp takma streste engelliyor bebek hareketlerini....

teorideki bilgilere çok takılma bence bebeğin hareketleri bizim psikolojik durumumuzla yediklerimizle içtiklerimizle alakalı böle gereksiz şeyleri kafana takıp üzme kendini. neyse doktorun umarım rahatlatıcaktır seni.

doktoruma sordum zonklamayı çok sıklaşırsa erken doğum riski olabilir dedi. Ozaman arada bir oluyordu ama 2 gündür arttı sanki :(((

teorideki bilgilere çok takılma bence bebeğin hareketleri bizim psikolojik durumumuzla yediklerimizle içtiklerimizle alakalı böle gereksiz şeyleri kafana takıp üzme kendini. neyse doktorun umarım rahatlatıcaktır seni.

doktoruma sordum zonklamayı çok sıklaşırsa erken doğum riski olabilir dedi. Ozaman arada bir oluyordu ama 2 gündür arttı sanki :(((

Doğum yaklaştıkça herşeyden korkar olduk valla ben de öyleyim , hayırlısıyla bir doğursaydık .
Bendede oluyor o zonklama arada sırada , bence güçlü bir hareket yaptığında bebek öyle oluyor benimkinin kafası aşağıdaymış yani ondan olabilir belki.Benim kasılmalarım hala devam ediyor doktora söylüyorum istirahat et filan diyo üffff bir geçseydi şu 1 ay harbi zor oluyo işe gelmek artık :((

Doğum yaklaştıkça herşeyden korkar olduk valla ben de öyleyim , hayırlısıyla bir doğursaydık .
Bendede oluyor o zonklama arada sırada , bence güçlü bir hareket yaptığında bebek öyle oluyor benimkinin kafası aşağıdaymış yani ondan olabilir belki.Benim kasılmalarım hala devam ediyor doktora söylüyorum istirahat et filan diyo üffff bir geçseydi şu 1 ay harbi zor oluyo işe gelmek artık :((

Bebeğim aşağıda değilmiş öle. Kendi kendime sınıyorum artık bazı hareketlerinde oluyor birde ayakta çok kalıp dolanınca oluyor. Dinlenmek lazım demekki. Ama ne mümkün evde birsürü iş varken ve işe gelme zorunluluğu varken :/ yinede çok yormamaya çalışıyorum kendimi.

teşk. ederim kızlar biraz olsun rahtladım sizlerle konuşmak çok güzel :)
kasım annelerinden biri doğum yapmış az önce onların topiğine bakarken gördüm ALLAH ım bizim bebeişleri zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..

teşk. ederim kızlar biraz olsun rahtladım sizlerle konuşmak çok güzel :)
kasım annelerinden biri doğum yapmış az önce onların topiğine bakarken gördüm ALLAH ım bizim bebeişleri zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..

amin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah.

selam kızlar,

ben de idrar torbamda çok baskı hissediyorum. biraz öne doğru eğilince hemen başlıyor hanfendi pıt pıt pıt vurmaya. sonra arkama yaslanıyorum duruyor. benim ki de çok hareketli normalde. bazen zıpladığını hissediyorum resmen. bazen canımı acıtıyor o kadar kuvvetli. ama bazen çok yürüdüğümde çok yorulduğumda oynamıyor.

ben bi de onla çok oynuyorum yaa. yanlış mı yapıyorum ki. dürtüp duruyorum.okşuyorum anında tepki veriyor :D eşim de kızıyor uykusundan uyandıırıyon die. acaba rahatsız mı ediyorum :D

benim de bu ara kasılmalarım başladı ya. ara ara karnım kasılıyor. karnımın altı sancıyor. size de oluyor mu? bir de selemicim artık seninki bizimkilere göre önde olduğundan yeri daralmıştır.bizimkiler kadar oynamıyor olabilir. en hareketli zamani 30-32. haftaalarmış.sonra yeri daralırmış. bazen oynamadığında dürtüyorum çocuğu bakıyorum tepki veriyor içim rahatlıyor :D

ya bu ara erken doğurmaktan çok korkuyorum yaa. resmen piskopata bağlicam böyle giderse.doktorla görüşme zamanıma iki hafta var. ben bu hafta randevu almak istedim doluymuş. içim rahat etmiyor gidip göresim geliyor. ara ara sulu akıntım oluyor.çok deil ama gene de endişeleniyorum çocuğun suyu mu diye. gerçi amniyos sıvısının suyu keskin kokarmış. koku moku yok. gene de içim rahat etmiyor işte annelik böyle bişi herhalde :)

Arkadaslar cok mutluyum doktorum bıse olmaz dedı
ben zorlandıgım ıcın cok az krem sürüyodum herkes dedıkı krem spermı öldürür dedı ama kalırmısım

ben zorlandıgım ıcın cok az krem sürüyodum herkes dedıkı krem spermı öldürür dedı ama kalırmısım[/QUOTE

İnşallah azeemm hamişsindir.

Bende oğluşumla gezmeden geldim.Bu aralar iyice alışveriş çılgını oldum çıktım ne yapiim psikolojikman rahatlıyorum :9:
Yarın evde tadilat var mutfağı yeniliyoruz ben dükkanda olucam gerçi eşim ilgilenicek o işlerle ama yinede sıkıntı bir an önce bitse diyorum.:31:
Kontrolüme daha 13 gün falan var ama ben merak içindeyim tabi.Bizim paşa da çok hareketli akşamları uyutmuyo pıt pıt kalp gibi atıyo karnımda :27:

hanımlar günaydın çok güzel birgün olsun inşallah hepimiz için :)))

ben zorlandıgım ıcın cok az krem sürüyodum herkes dedıkı krem spermı öldürür dedı ama kalırmısım

senin adına sevindim canım, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinide paylaşırsın.

ben zorlandıgım ıcın cok az krem sürüyodum herkes dedıkı krem spermı öldürür dedı ama kalırmısım[/QUOTE

İnşallah azeemm hamişsindir.

Bende oğluşumla gezmeden geldim.Bu aralar iyice alışveriş çılgını oldum çıktım ne yapiim psikolojikman rahatlıyorum :9:
Yarın evde tadilat var mutfağı yeniliyoruz ben dükkanda olucam gerçi eşim ilgilenicek o işlerle ama yinede sıkıntı bir an önce bitse diyorum.:31:
Kontrolüme daha 13 gün falan var ama ben merak içindeyim tabi.Bizim paşa da çok hareketli akşamları uyutmuyo pıt pıt kalp gibi atıyo karnımda :27:

valla zor işin hamileyken tadilat hiç çekilmez sanırım. bizde evde ufak tefek şeyler yaptık. eşim beni yormasada yinede ev kalkınca ayağa insan birşey yapamayınca rahat olmuyor içi. o yüzden allah kolaylık versin sanada....

slm kızlar dün dra gittik her şey normal bebek iyi, nst'de kalp atışlarını dinledik..bebek hareketlerini akşamları takip etmeye çalış, beğenmezsen haftaya bi daha gel dedi..dün akşam paşamız maşallah iyiydi..bol bol su içmeye devam, suyu ilaç gibi görecekmişiz.

Günaydın kızlar.Umarım herkes iyidir.
Selemicim çok sevindim bebişinin iyi olmasına.Ben de çok merak ediyorum kızımı ama daha 13 günümüz var.Hareketleri konusunda benim kızımın da günü gününe uymuyor ama genelde çok hareketli.Artık ayakta, hareket ederken bile hissedebiliyorum hareketlerini.Ama bazen öyle sert ittiriyorki can yakıyor artık.
Benim de uzun süre oturduktan sonra kalkınca kasıklarımda anlık sancılar oluyor ama yürüyünce geçiyor.Ama doğal sanırım sonuçta 6 haftacık kaldı.
Bu arada artık çok su içemiyorum ya.Hadi yazın içiliyordu ama şimdi içemiyorum.Offff çok can sıkıcı.
Dün akşam eşim eve gelince bana ilk söylediği karar verdim seni sezeryan ayptıracağım oldu.O kadar güldümki kızlar.Garibim normal doğumdan benden çok korkuyor.Sözde araştırmış intermetten anneye en az zarar veren sezeryanmış.Alttan falan dikiş olduğunu duyunca iyice tırstı.Sanki o doğuracak.Ama ben orda saatlerce acı çekerken dayanamazmış.Bir an önce olsun kurtulalım diyor.Erkekler işte acıyı biz çekeceğiz onlar sancılanıyor.

mavibebek maşallah bebişine :)
eşinin tutumu önce beni çok güldürdü sanki kendi doğuracakmış gibi :1: ama seni bu kadar düşünmesi çok güzel bizimkiler hiç o açıdan bakmıyor valla inş. normal doğurursun diyoo sadece....dün dra dedimki korkular başladı, o da espiri yapmaya çalışır gibi aaa neden korkuyorsun uçağa biniyorsunuz, arabaya biniyorsunuz korkumuyorsunuz da doğumdan mı korkuyorsunuz diyor..ne alakaysa artık :P
Allahım hayırlısıyla, sağlıkla hepimizi kurtarsın..

merhaba bayanlar guzel bebıslerı uzunca aradan sonra soyle bır yazdıklarınıza baktım.....

ıstanbul benı hasta ettı 3 gundur yatıyorum nezle oldum bogazlarım sıstı dun hem bebegımı gormek hemde ucak ıcın rapor almak ıcın doktora gıttım...oncelıkle nezle ıcın bol bol zencefıl kaynatmamı ve kıvı portakal yememı parol ıcmemı tavsıye ettı baska ılac veremem sana dedı...

teyzelerı bebısımı gordum resımlerını aldım hep uzunca bır aradan sonra pıpısını sonunda gordum :nazar::nazar::))) ellerıı agzına sokuyor ayagını agzına goturmus bas parmagını emmeye calısıyordu...doktor cok yaramaz bır oglun olacak dedı hıc yerınde durumuyor masallah...boyuna tam bakamadı ama kılosu yıne 1 hafta onden gıdıyormus..babası ıle bana bakıp zaten sızde ırısınız tombıs bır oglunuz olacak dedı :))) :nazar::nazar:

bırde dun umranıyede cogu bebek magazasına gıttım valla allah yardımcınız olsun hersey ucmus fıyatları ben cogunu marks spencerden ve baby shop ve baby cıty aldım dubaıde cok cok makul fıyatlara zaten ıstedıgımde bulamadım bebek uyku tulumu alacaktım ablam kullanıyor oglunda sımdı acayıp pratık...

mrb dunedain geçmiş olsun çok çok dikkat et kendine bu havalar hasta ediyor insanı, bebişininde maşallahı var Allah sağlık versin hepsine :emir_bebek::nazar:

bebek malzemeleri gerçekten türkiye şartlarında çok pahalı, sen şanslısın hem kaliteli hem uygun fiyata bebişinin alışverişini yaptın..

maşallah bebişlerinize :))

merak ediyorum kozmetik ürünü olarak hangi markayı tercih ettiniz. Duyduğuma göre doğal olan sadece sebamed ve bübchen miş :/

Back