daha yerime eleman bilem almadılar ya kaldıramıyorum artık yoğun tenpoyu dinlenerek gezerek çalışmam lazımken masaya yapışıp kalıyorum
32 hafta için sayıyorum canım sayılı gün çabuk geçer derler ama hiç çabuk geçtiği felan yok :97:
selamlaaar.
ben daha 37. hafta için gün sayamıyorum bile aylar varbelkim 35 te falan pes ederim. ya iki gündür sızım sızım sızlayan belim ve bacaklarım bugün düzeldi çok şükür. anladım ki temizlik yaptığım zamanlarda böyle oluyorum. dikkat ettim ne zaman temizlik yapsam böyle bi iki gün belimin ayarı kaçıyor. artık şurda 10 hafta kaldı kadın çağırıcam bundan sonra. çok acı çekiyorum yoksa. bi de benim makinem çok kuvvetli zor süpüürlüyor.
bugün ağrılarım geçince ayaklandım derste baya dolandım ayakta anlatabildim dersi. o yüzden mutlu oldum valla. baya idare ederim herhalde. inş.
süpürme işlerini neden eşlerinize yaptırmıyorsunuz eğile eğile ona belmi dayanır yapmıyorlarsa bırakın öle kalsın sizden ve bebeğinizden önemli değil illaki birgün rahatsız olup eline alıcak o makinayı bence.
Selamlar ben en son şeker yüklemesi yaptırdım nst yaptırmadım ayın 15 de doktorla randevumuz var.Nst herkeze yapılan bir test mi herkez yaptırdımı bu konuda bilgi verir misiniz?Hiç bir fikrim yok :44:
eşim de çok çalışıyor kadın tutucaö artık bundan sonra. iki gündür çok çilem vardı belim ve bacaklarımdan. bi daha yapmam temizlik faalan
canım nst bir çeşit incelemedir rahim kasılmalarının olup olmadığına ve bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar.herhangi acil bi durum yoksa genellikle 30-31. haftalardan sonra doğuma kadar çoğu muayenede bu inceleme yapılır...her dr farkılıdır tabi ama minimum 20 dk. veya 30 dk. nst cihazına bağlıyorlar..dr um çalışabilir raporumu nst sonucunu gördükten sonra yazacağını sölemişti.. çok şükür şu an her şey yolunda 3 ekimde tekrar kontrolumüz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?