günaydın kızlar
bende dün kontrole gittim herşey normal dedi 1500 gr dedi ağırlığına haftaya gidip çalışabilir raporu alcam üç haftalık sonra yatış ohh dinlencem çok zor kalkıyorum sabahları işe gitmek işkence gibi oldu ama doğumdan sonra daha uzun kalabilmek için katlanıyorum.
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri
sunacım maşallah bebişine Allah sürekli hayırlı haberler almayı nasip ettirsin hepimize
benim dr bebişin boyu hakkında bişey sölemiyor sizlere söylüyorlar mı? gerçi drda bir yandan haklı bebişi görebilmek için çok zorlanıyor değil artık boyuna bakmak
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri
sunacım maşallah bebişine Allah sürekli hayırlı haberler almayı nasip ettirsin hepimize
benim dr bebişin boyu hakkında bişey sölemiyor sizlere söylüyorlar mı? gerçi drda bir yandan haklı bebişi görebilmek için çok zorlanıyor değil artık boyuna bakmak
benim doktorumda sölemeyi bıraktı ama ben soruyorum sölüyor ozaman. Ultroson kağıdını okumayı bir çözebilsem zaten hiç sormucam
kızlar merhaba internetimde bir sorun var giremiyorum uzun zamandır... Bu arada bebeğimin çamaşırlarını yıkadım 4 makine hemde sonra hepsini ütüledim 2 günde bitirdim bende çok yoruldum ama oda almadık hala şimdilik dolaplarda yer actım biraz zor oldu ama idare edicez artık :)) cantasınıda biraz önce hazırlasamda içim rahat etse... gerçi daha çanta almadım şampuanları kendime pijama bebişime bez alıncak eksiğimiz çok dahaekimin sonunda artık herşeyin bitmedi gerekiyor... kasım sonu doğum dedi doktor ama benim kafam karıştı 36 haftalık 9 ay mı oluyor kızlar? 15inde bir daha gidicez kontrole ozaman ne diycek bakalım hadi hayırlısı :) benimde canımı yakmaya başladı artık tekmeleri sag tarafıma yapıyor en çok tırnagı batıyor gibi sanki acıyor eliyle içerden vuruyor annesine :)) artık cıksa diyorum bazen sizede öyle oluyormu kızlar bu sıralar çok sabırsızlanıyorum biraz önce geçse zamanda gelsin diyorum :)
gecelik yada pijama takımı alırken şuanki bedeninize göremi alıyorsunuz yoksa 1 bedeb büyük felan mı?
bir beden büyük almak olmaz zaten doğum yapınca bu kadar büyük karnımız olmayacak ki ?? Large beden yeterli olur gibi ama denemek de lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?