***** 2011 Mart Hamileleri *****

Maşallah bebişe
.Benim de son 1 haftam..Evde oturmayı özledim gerçekten ya Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

günaydın kızlar ve tatlı bebişleri
sunacım maşallah bebişine Allah sürekli hayırlı haberler almayı nasip ettirsin hepimize
benim dr bebişin boyu hakkında bişey sölemiyor sizlere söylüyorlar mı? gerçi drda bir yandan haklı bebişi görebilmek için çok zorlanıyor değil artık boyuna bakmak

CANIM BOYUNU DR SÖYLEMİYORSA BOY HESAPLAMA ORANINDAN HESAPLA..zATEN sna verdiği ultrason görüntülerinin içinde FL değeri falan yazıyor..

benim doktorumda sölemeyi bıraktı ama ben soruyorum sölüyor ozaman. Ultroson kağıdını okumayı bir çözebilsem zaten hiç sormucam

kızlar merhaba internetimde bir sorun var giremiyorum uzun zamandır... Bu arada bebeğimin çamaşırlarını yıkadım 4 makine hemde sonra hepsini ütüledim 2 günde bitirdim bende çok yoruldum ama oda almadık hala şimdilik dolaplarda yer actım biraz zor oldu ama idare edicez artık :)) cantasınıda biraz önce hazırlasamda içim rahat etse... gerçi daha çanta almadım şampuanları kendime pijama bebişime bez alıncak eksiğimiz çok daha ekimin sonunda artık herşeyin bitmedi gerekiyor... kasım sonu doğum dedi doktor ama benim kafam karıştı 36 haftalık 9 ay mı oluyor kızlar? 15inde bir daha gidicez kontrole ozaman ne diycek bakalım hadi hayırlısı :) benimde canımı yakmaya başladı artık tekmeleri sag tarafıma yapıyor en çok tırnagı batıyor gibi sanki acıyor eliyle içerden vuruyor annesine :)) artık cıksa diyorum bazen sizede öyle oluyormu kızlar bu sıralar çok sabırsızlanıyorum biraz önce geçse zamanda gelsin diyorum :)

bendede oluyor öle karnımda olmasına rağmen özlüyorum bazen karnıma sarılmaya çalışıyorum ona sarılıcam diye nasıl bişiyse artık bu annelik

Ohh ne güzel sen yıkama ütülemeye başlamışsın daha ben başlamadım bile..Ayın 3ünde ayrılınca evde olacağım o zaman yavaş yavaş yağarım hepsini..Hem iş hem de onlarla uğraşmak yorar beni.Ev işlerine bile yetişemiyorum artık..

Bende yarın çanta alacağım ve içi için gerekli olan şeyleri..Bebişe aldık ama kendim için daha hiçbirşey almadım (sütyen,gecelik vs)

bir beden büyük almak olmaz zaten doğum yapınca bu kadar büyük karnımız olmayacak ki ?? Large beden yeterli olur gibi ama denemek de lazım..

iyi ama ben zaten small giyiniyorum hamile olmazdan önce giydiğim gömleklerim dökümlü olduğu için hala giyinebiliyorum onları koldan felanda kasmıyor öle şimdi bende karar veremedim acaba 9 ayım bittiğinde hala böle kalırmıyım diye biyandanda düşünüyorum zaten pijama takımlarının kalıpları büyük oluyor genelde şuanki bedenime göre alayım gitsin diye. Birsürü kararsızlığım var yahu benimde nasıl çözcem bunları ben :/

cnm small alma sen yinede rahat olsun biraz sıkmasın dikiş falan olursa rahat edersin medium al ozaman cnm bence... Bende henüz kendime sadece sütyen aldım :)

bence de small alma biraz bol olsun.Dikiş vs olursa bol bol rahat hareket edebilesin..,

Ben sütyeni de 1 beden büyük alacağım zaten şimdi bile bir beden büyük emzirirken daha da çok olacak..Sıkarsa hem süt akar hemde ağrı yapar bence..

olmazsa dediğiniz gibi yaparım arkadaşımın birinin doğumdan sonra hastane ziyaretine gitmiştim resmen hastane yatağıyla bir olmuştu cüsse olarak bizdede olmaz inşallah böle şeyler.
Hiç bir hazırlığım yok yarın artık bakmak istiyorum bişiler erken doğum felan olsa Allah korusun ortada kalıcam milletin beğenip seçtiğiyle yetinmek zorunda kalıcam :/

Bende sadece gecelik aldım l beden baya bi büyük oldu banada ama annemler onu aldırdı bol olsun dediler bende onu aldım pijama o kadar büyük almıycam biraz bedenime göre istiyorum o yüzden onu en sona bıraktım zaten tipimiz kaydı iyice bide bosbol giyinince daha beter oluyo
29 ekimde de kuzenimin düğünü var ya orda ne yapcam ne giycem bilmiyorum hiç bişey de olmuyoki off

merhaba anneler bebıslerı

ıstanbuldayım cok sukur sonunda son 15 gunum artık burada sonrada dubaıye donucem ınsallah hayırlısı ıle haftaya doktora gıdecegım bebısımı 2 aydır goremıyorum tatıldı ıstı hazırlıktı derken goremedım..bende son hazırlıklarımı yaptım bır suru bebek kazagı verdılr hedıye doldu bavullarım bır suru corap aldım ogluma kar beyaz kendıme bır suru corap aldım dogumdan sonra usuormussun gıyınmek ıcın emzırme sutyenı aldım bır tane daha alıcam ınsallah bırde atlet aldım 3 adet...baya verımlı gecıyor son bıkac sey kaldı alacagım...

İyi geceler kızlar.Annemler burdaydı pek giremedim bu aralar.Az önce yolcu ettim İzmire.10 gündür alışmıştım ne güzel.Sağ olsun burdayken baya bir eksiğimi tamamladık beraber.Bebişin de benim de pek bir eksiğimiz kalmadı.Dünde her şeyimizi yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirdim.Minik minik öyle şirinler ki ütülemesi bile ayrı bir zevkti.Yakında çantamızı da hazırlayacağım.Malum 7 haftamız kaldı.Günler su gibi geçiyor.

Günaydınlar herkese. Iyi haftalar diliyorum.

Cumartesi doktora gittik bizde. Maşallah herşey yolundaydı. Doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabilir raporu aldık. Doğuma 8 hafta kalmış. Bebeğim ultrasonda 32+1 günlük çıktı şaşırdım.neyse hayırlısı herşeyin. Tabi hazırlıklara hız verdik.

Günaydın anneler ve bebişlerimiz..

Oo maşallah Irmak 2 hafta falan önde gidiyor seninki de... :)
Allah hayırlısını versin hepimiz için..

Bizde dün deterjan yumuşatıcı pudra bebe yağı vs aldık..Banyo ve çamaşır yıkama malzemelerini hallettik yani :)
Bir de 3 paket daha bez aldık eşimi durdurmıyorum ki bir tane 1 numara 1 tane 2 numara 2 tane de 3 numara bezimiz oldu..Artık almam hele bir doğsun bakalım gelişimi nasıl olacak..

Günaydın annişler ve bebişleri.Oh oh maşallah bebek bezlerine varana kadar hazırlıklar tamam gibi Bezlerini bende stoklayacaktım ama bebeğin gelişimi nasıl olacak ya tombiş olursa falan diye gözüm kesmedi artık bez işini de babası hallediversin
Ben bu aralar bebek şekerlerimi ve kapı süsümü halletmek istiyorum.Hastaneye gelen misafirlerimize küçük hatıralıklar ikram etmek istiyorum kendim hazırlamak istiyorum.Bugün de malzemelerimi almak istiyorum bakalım.
Bugün yarın da evde dekorasyon telaşımız olacak mutfağımız komple yenileniyor.Eşim ilgilenecek sonuçta ama koşuşturmalar birkaç gün bizi bekliyor tabi.Doğumdan evvel bu işi de alnımızın akıyla çıkarmak istiyoruz:129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…