***** 2011 Mart Hamileleri *****

öff kuaförden geliyorum. ağdaya gittim. 40 lira olan hesap 65 liraya çıkmış. zam yapmışlar. o ne dedim ya.yüzde elliden fazla zam yapmışlar. gıcık oldum. hesabı öderken öğrendim bi de zam olduğunu.bi de kendi özel ağdama da para verdim 72 lira bayılıp geldim. o kadar canım yanıo bi de üstüne para verioz hamilelikten önce o kadar yanmıodu canım ya. şimdi her tarafım morardı valla

Herkese selam,

Dilekcim süper allah nazardan saklasın maşallah doğana kadar tosun olur iyice :)
sağlıkla allah kurtarsın hepimizi gönlümüze göre versin inşallah.

Yeni gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum. Bencede nerede olmak istiyorsan oraya gitmelisin zaten bi dogum korkusu illaki olacak birde üstüne yetişirmiyim yetişemezmiyim stresine hiç gerek yok. Eşinde anladıgım kadarıyla yanında olmak istiyor hep doğal olarak oda kendine göre haklı ama öncelikle senin kendini rahat ve güvende hissetmen önemli bunu eşine anlatırsan kendisini senin yerine koyarak düşünürse seni daha iyi anlayabilir.

Bu haftasonu bizde biraz alışveriş yaptık kıyafetlerini epey hallettik lansinoh göğüs kremi aldım kendime gecelik begenemedim. Emzirme sütyenini atletli olanlardan aldım ama eve gelip deneyince pek rahat kullanamacagımı anladım onları değiştiricem. bencede 1 beden büyük almak yeterli olur diye düşünüyorum.

Birde biz isim konusunda hala karar veremedik yaa Tuna ismini düşünüyoruz şimdi nasıl sizce ?

Bu ağda sir konusunda paramızla rezil oluyoruz bencede hem acı çek hem bi dünya para ver :)

valla yaa. bi de hamilelikten sonra çok acımaya başladı. sizin de acıyo mu? yoksa benim ağdacım mı hart hurt dalıyor? morardım valla.

neyse günaydın güzel bir gün olsun inş :)

günaydın kızlar
hamileliğin verdiği bir hassasiyet var herhalde bu ağda ve epilasyon olaylarında benimde canım çok acıyor..

icebreezer; tuna ismi çok hoş güzel bence..

Son düzenleme:
emzirme atletini-atlet tipi sütyenleri ben hiç düşünmemiştim..ilk etapta 2 tane sütyen alırım diye düşünmüştüm yetmez mi??

Günaydın Herkese,

bende kış olacagı için kendinden atletli giysem daha rahat olur diye düşünüp almıştım ama rahat kullanamayacağım gibi değiştiricem. 2 adet yeterli olur herhalde ilk etapta ben daha fazla almayacağım.

En son gittiğimde sir benimde canımı yaktı biraz. Bundan sonra dahada hassaslaşabilir.

Selemi isim hakkında yorumun için teşekkürler :)

rica ederim canım bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.
neden rahat edemedin canım bizde ona göre dikkat edelim alırken..

gunaydın guzel anneler ve bebıslerı,,

5 gundur turkıyedeyım ıskenderunda.....turkıyeye gelırken 4 saat ucak yolculugu yaptım allahtan cok ııı geldım ve uyuyarak geldım..ama ıstanbul adana yolculugunu pegasusla yaptım agzına kadar dolu sıcak havalandırması kotu ıdı cok bunladım yolda gelsıne 1 saat yolculuk bogdu resmen benı...sımdı ııyım allaha sukur ama cok sıcak burası sısıyor ayaklarım arada bır dubaı okadar sıcaktı bısey yapmadı burada nemdenmı artık ayaklarım palet gıbı oldu...kılo anı gıbı tartılamadım henus ama baya yedırıyorlar :)..neyse daha buralardayım arada yazarım yıne sıze gorusurus bayanlar bebeklere dıkkat edın...

ülkene hoşgeldin canım, memeleketime de ayrıca selamlar iskenderunu çok seviyomm ben.
kendine ve bebişe dikkat et :)

rica ederim canım bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.
neden rahat edemedin canım bizde ona göre dikkat edelim alırken..

amin canım inşallah..
bi tanesi pamuklu bi taneside antibakteriyel likralı değişik bi kumaştı. Ele alınca güzeldi dokusu ama giyerken çok sıktı beni zorlandım atlet tipi oldugu için hamileyim diye mi neden anlamadım. ikisinide bir beden büyük almama ragmen giymesi cok zor oldu ondan vazgeçtim normal tipte sütyen alıcam takıp cıkartması kolay.. Birde pamuklu olanın göğüs kısmı bastırdı biraz bebetto'nundu ama kesimi bana hiç olmadı.

anladım canım hamileliğin de etkisi var tabi normal günlük kıyafetlerimizde bile rahat edemiyoruz..ben eşimin t.shortlerini giyiyorum evde kendi kıyafetlerime tahammül edemiyorum boğuluyorum sanki.

dunedain hoşgeldin habersiz bırakma bizi :)

ya hakkaten kış mış atlet giymek lazım ama. ben de kendi kıyafetlerime bile tahammül edemiyorum bol giymeme rağmen, atletin içinde sıkılanmaya hiç gelemem. belki kış olunca giyilir üşümekten falan.

evet bakalım şu an düşünce kabus gibi geliyor ama kış mevsiminin etkisiyle belki giyeriz.. :))

Selam kızlar.Nasılsınız?Ben bir yığın ütü yaptım az önce ve felaket yoruldum.Ütü yapmaktan nefret ediyorum ya özellikle de yazın.
İklim-aras aramıza hoş geldin canım.Bence de sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapmalısın.Dediğin gibi ilk doğumda zaten bizlerin bir çok tedirginliği var bir de üstüne güvenmediğimiz bir yerde doğum yapma stresi eklenmemeli.
TUNA ismi bence güzel bir isim.İsmiyle yaşaşın minik paşamız.
Bu cuma günü benimde kontrolüm var.31+1 olacağız o gün.Umarım bu sefer kızım yüzünü gösterir.Ne kadar merak ediyoruz onları ama yavrularımızın haberi yokki bundan şöyle güzel pozlar versinler bize.

Haa bu arada benim arkadaşım da 1-2 ay önce doğum yaptı.Bana atlet tipi emzirme sütyeninin gayet rahat olduğunu söylemişti.Yani o çok rahat etmiş.eee bir de kış olunca bence de çok mantıklı.En azından bir tane alıp denemek lazım diyorum ben.

günaydın kızlar ve güzel bebişlerimiz :)

bugün çok heyecanlıyım doktora gidicem. inş herşey yolundadır.onun dışında okulda öğretmenler toplantısı var. bi başlayınca bitmiyo bu toplantılar da

günaydın herkese hanımlar.
benim dünden beri kasıklarım ağrıyor bugünlerde çok yordum kendimi sanırsam şu izin zamanları gelsede kurtulsam artık burdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…