Tatlım hayırlı olsun maşallah diyelim nazar değmesinbende cumartesi gidicem inşallah bakalım bizim minik sıpa ne yapıyor
öff kuaförden geliyorum. ağdaya gittim. 40 lira olan hesap 65 liraya çıkmış. zam yapmışlar. o ne dedim ya.yüzde elliden fazla zam yapmışlar. gıcık oldum. hesabı öderken öğrendim bi de zam olduğunu.bi de kendi özel ağdama da para verdim 72 lira bayılıp geldim. o kadar canım yanıo bi de üstüne para veriozhamilelikten önce o kadar yanmıodu canım ya. şimdi her tarafım morardı valla
Günaydın Herkese,
bende kış olacagı için kendinden atletli giysem daha rahat olur diye düşünüp almıştım ama rahat kullanamayacağım gibi değiştiricem. 2 adet yeterli olur herhalde ilk etapta ben daha fazla almayacağım.
En son gittiğimde sir benimde canımı yaktı biraz. Bundan sonra dahada hassaslaşabilir.
Selemi isim hakkında yorumun için teşekkürler :)
gunaydın guzel anneler ve bebıslerı,,
5 gundur turkıyedeyım ıskenderunda.....turkıyeye gelırken 4 saat ucak yolculugu yaptım allahtan cok ııı geldım ve uyuyarak geldım..ama ıstanbul adana yolculugunu pegasusla yaptım agzına kadar dolu sıcak havalandırması kotu ıdı cok bunladım yolda gelsıne 1 saat yolculuk bogdu resmen benı...sımdı ııyım allaha sukur ama cok sıcak burası sısıyor ayaklarım arada bır dubaı okadar sıcaktı bısey yapmadı burada nemdenmı artık ayaklarım palet gıbı oldu...kılo anı gıbı tartılamadım henus ama baya yedırıyorlar :)..neyse daha buralardayım arada yazarım yıne sıze gorusurus bayanlar bebeklere dıkkat edın...
rica ederim canım bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.
neden rahat edemedin canım bizde ona göre dikkat edelim alırken..
amin canım inşallah..
bi tanesi pamuklu bi taneside antibakteriyel likralı değişik bi kumaştı. Ele alınca güzeldi dokusu ama giyerken çok sıktı beni zorlandım atlet tipi oldugu için hamileyim diye mi neden anlamadım. ikisinide bir beden büyük almama ragmen giymesi cok zor oldu ondan vazgeçtim normal tipte sütyen alıcam takıp cıkartması kolay.. Birde pamuklu olanın göğüs kısmı bastırdı biraz bebetto'nundu ama kesimi bana hiç olmadı.
dunedain hoşgeldin habersiz bırakma bizi :)
ya hakkaten kış mış atlet giymek lazım ama. ben de kendi kıyafetlerime bile tahammül edemiyorum bol giymeme rağmen, atletin içinde sıkılanmaya hiç gelemem. belki kış olunca giyilir üşümekten falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?