***** 2011 Mart Hamileleri *****

Ben kendimde 37. haftayı bekleyecek kadar hal göremiyorum açıkçası :) şu 2-3 hafta bitsin diye sabırla sayıyorum.
Evde dinlenmek bol bol yürüyüş yapmak alışveriş yapmak hazırlıkları tamamlamak düşüncesi daha sıcak geliyor :)

sizde iyi yapmışsınız hayırlı olsun bebişimiz dolabını ve eşyalarını hayırlısıyla kullanır inş.
emzirme sütyenini bir beden büyük almak yeterli olacak gibi :)

sizde iyi yapmışsınız hayırlı olsun bebişimiz dolabını ve eşyalarını hayırlısıyla kullanır inş.
emzirme sütyenini bir beden büyük almak yeterli olacak gibi :)

İNŞALLAH canım hayırlısıyla cümlemizin bebekleri sağlıklı hayırlı olsun inşallah

kızlar merabalar.31+1 günlük olduk bugün.bir an evvel kucağıma almak istiyorum oğlumu ama bi yandan da doğum korkusu fena sarmış durumda içimden hiç çıkmasın istiyorum.benim endişem biz küçük bi ilçedeyiz ve tek bir devlet hastanesi var onun da önünden geçilmiyo kalabalıktan ve pislikten.dra bile 1 saat uzaklıktaki şehir merkezine gidip geliyoruz.ailemse 4 saat uzaklıkta ki bir şehirde.ben oların yanında doğumum olsun istiyorum ama eşim bulunduğum yerde olmamın taraftarı.ilçede hayatta olmam 1 saat uzaklıktaki şehire gideriz diyo doğumum için ama ben korkuyorym tedirginim.ilk bebeğim,doğumumun nasıl gerçeklerieşeceği,nasıl olacağı konusunda hiçbir fikrim ye yok.yetişebilir miyiz bilmiyorum.ailemin yanında olsam 2 hafta öncesinden giderim diye düşünüyorum.bu sebeple tartışmlarımız oluyo ben mi çok abartıyorum yoksa.eşimi ikna etmeye çalışıyorum.doğuracak olan benim kadın kendini nerde güvenli nerde psikoloji rahat ediyosa orda olmalı bence.bi fikir verin de eşimi ikna edebileyimmm

kızlar gittim az önce kontrole 1425 gr olmuş oğlum ama yine resim vermedi ellerini kapamış yüzüne sadece yanaklarını gördük tombiş tombiş

ilkim_aras hoş geldin aramıza..Eşin her şeyden önce seni ve bebeğinin sağlığını düşünmeli..

hoşgeldin :)
bence de doğuracak olan sensin. nasıl kendini rahat hissedeceksen ona göre davran. sonuçta ilçede kalsan o da seni strese sokacak. eşin bunu düşünmeli.ya erkekler pek anlamıyorlar halimizi.o yüzden sen kendinin ve bebeğiinin sağlığına göre hareket et. ailen ço uzak deilmiş ya hem.doğuma yetişirsin yetişmesine ama ne gerek var o stresi yaşamaya.

maşallah maşallah kocaman oldu artık bebişlerimiz. :)

eşimle şimdiye kadar doğru dürüst tartışmamız olmamıştır.çok anlayışlı bi insandır aslında.ama hamile olduğumu öğrendiğimiz zamandan beri eşimde hamileymiş gibi davranıyo.:)onun bu sene izni yok doğum zamanı 1 hafta izin alabilecek.eşimde ben yanında devamlı olamıyacam diyo.ama ben 40ının çıkmasını beklemiyecem 20 gün sonra eve dönerim bi aksilik olmazsa.

Eşin devamlı yanında olmazsa bile en azından ailen olur hemde kendini rahat hissettiğin yerde yaparsın doğumu..

oy ne güzel ya önde gidio galba senin çocuk da dilek. çok şükür az kaldı bebişleri elimize almamıza. hayırlısıyla bi doğursak allahım.

Allahım ne olur günler çabucak geçsin bende gideyim oğlumu görmeye gerçekten çok merak ediyorum...

EVET 5 GÜN KADAR ÖNDEYMİŞ CANIM DOLAYISIYLA DOĞUMDA 5 GÜN KADAR ÖNCE OLABİLİR DEDİ AMA EN NET 36-37. HAFTALARDA BELLİ OLURMUŞ..

maşallah gelişimi iyi çok şükür hayırlısıyla doğarlar inş.
gerçi daha çok erken bu soruları sormaya ama merak ettim? bebiş nasıldı ters mi? doğum pozisyonunda mıydı?

maşallah gelişimi iyi çok şükür hayırlısıyla doğarlar inş.
gerçi daha çok erken bu soruları sormaya ama merak ettim? bebiş nasıldı ters mi? doğum pozisyonunda mıydı?

normaldi canı baş aşağı duruyordu ben sordum :)
Dr biliyor benim normal doğum istediğimi şuanda her şeyi yolunda dedi baş aşağıda ayaklar yukarıda ama eler yüzdeydi işte o iyi olmadı pek göremedim yine :97: neyse çok şükür sağlığı boyu kilosu vs yerinde hepsi..

ne güzel tatlım Allah gönlüne göre versin..
ben daha hiç normal pozisyonda görmedim oğlumu hep ters bizimkisi...ben karnımdaki hareketlerinden anlıyorum şeklini hep ters yavrucağım bakalım daha zamanı var inş. döner.

inşallah canım beli olmuyor işte dediğim gibi dr diyor 36 -37 de net belli olur..Allah gönlümüze göre versin.Sende mi normal istiyorsun ?

Tatlım hayırlı olsun maşallah diyelim nazar değmesin bende cumartesi gidicem inşallah bakalım bizim minik sıpa ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…